+1 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Ya kızlar eşimin ailesinden iyice tiksindim her fırsatta yatıya gelmek istiyorlar, biz uzak bi şehirde yazıyoruz, evlendik daha 2. Ayında k.validem geldi 1 ay kaldı sonra aralıklarla hep geldi 1 er ay kaldı bu yetmez gibi şimdi 1 haftalığına babası gelmek istiyor , eşim vardiyalı çalışıyor ve geleceği hafta gece vardiyasında olacak 1 gün evde 1 gece full işte olacak ve evimiz 1+1 yani bunların kafası nasıl çalışıyor ben anlamadım evde tek kalan gelinin yanına kayınbaba gelir mi yaaaa gerçekten kafayı yicem lütfen bana bi çözüm sunun ( not ailemin yanına gidip kalıcam zaten bu 1 haftalık süreçte genel olarak bu kadar sık gelmemeleri için önerisi olan var mı?) 

10 Cevaplar

0 oy
(3,790 puan) tarafından
Valla sert bir tavırla uyar anlamazlar yoksa benim kaynanam öyledir Allah var k.peder çok gelen biri değil sadece geçen ameliyat olduğumda geldi kalmak istedi benim dikisim çok salonda yattım gelme dedim uygunca uyar gerekirse sert 
(13 puan) tarafından
Uyardım zaten, Duymamazlıktan gelip anlamıyorlar
(3,790 puan) tarafından
Valla gerekirse kov ya o ne öyle..kaynanam öyleydi benim durma gelirdi aramadan falan kalkıp gelirdi bı kaç kez gelme dedim yüzüne karşı gelmemeye başladı
-Reklam-
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Sen soylemezsen boyle gider canim. Kocandan hareket bekleme çünkü cok beklersin. İkinci ayda anssi gelince soylemesi gerekiyodu. Ya da esine soyleyeceksin beni ailenle yuz goz etme kendin soyle diye
(13 puan) tarafından
Ablalarla konuştum onlar zaten zaten iletti, Duymamış gibi yapıyorlar. Benim konuşmam uygun olmazmış eşim öyle söyledi alınırlarmış küserlermiş. Artık sabrım kalmadı
(4,350 puan) tarafından
Kuserlerse küssünler
(2,201 puan) tarafından
Senin konuşman uygun değilse eşin konuşacak bir zahmet. O kuracak dengeyi.
(13 puan) tarafından
Valla eşim ne em*eye ne g… derler ya af edersin onun hesabı ne konuşmaya geliyor ne konuşmama izin veriyor öyle bi insan kendisi
(4,350 puan) tarafından
İyi sinir hastası olur çıkarız bu gidisle. Cunku annem oyle oldu maalesef ben de babam gibi koca bulmusum
0 oy
tarafından
Bence tepkini koymalısın ortaya 
(13 puan) tarafından
Tepkili olduğumu biliyorlar ki, yine de geliyorlar. Anlamadım nasıl insanlar ya
(575 puan) tarafından
İnadına yapıolar ozmn sana gıcıklığına oğlumun evi diye düşünüyorlar. Sen oğlunun değil benim evim mesajını vermen lazım. Sen niye gidiyon o gelince annenlerin evine eşine de gelmesin rahatsız oluyorum evimdedeni rahat olamicam de. Gerekirse onlara de gelmeyin evimde rahat olmak istiyorum de
(13 puan) tarafından
Ben zaten kendilerine aynı bu şekil ilettim yani benim evim demedim ama burası tek oğlunuzun evi değil biz evliyiz burası bizim yuvamız bunu niye kabullenemiyorsunuz dedim ( ben kafamda kurmuşum, onlar böyle bir imada bulunmamış) bana böyle cevap verdiler
0 oy
(654 puan) tarafından
kusura bakmayin ama soka girdim 2 ay gelip 1 ay kalmak niyedir ogullarini cok seviyorlarsa evlendirmeselerdi ben cok buyuk sorun cikartirdim sana tavsiye edemem ama kendimi dusununce kavga edilecekse ederdim yani en bastan kafayi yemisler
(13 puan) tarafından
Evet zaten ilişkimiz onlar yüzünden hep tartışmalı geçiyor, tek kavga konumuz onun ailesi. Ben de 2. Aydan geleceğini duyunca şoka girmiştim emin olun, ablasıyla kavga da ettim. Ailesine anlattı mesajlarını gördüm anlatmış her şeyi yine de geliyorlar. Benim ailemde aynısını diyor * madem bu kadar seviyorlardı oğullarını evlendirmeselermiş o zaman* diye sürekli diyorlar zaten. Eşimi çok seviyorum 6 yıldır sevgiliydik uzak mesafe ilişkiliydi birde yani hala daha çok seviyorum ama toksik ailesi yüzünden gerçekten ondan bile soğudum
(654 puan) tarafından
cok cok zor bi durum allah sabir versin size
0 oy
(307 puan) tarafından
Evde durma ailenin evine git eşinin de başının etini ye je münasebet ya tamam baban sayılır ama sadece sayılır yani kimse kimsenin babası değil böyle iğrenç bir devirde insan öz babasına güvenmemeli
(13 puan) tarafından
İşte aynen tam da bu yüzden ailemin evine gideceğim beynimden aynı cümleler geçiyor ne münasebet yani oğlu evde bile olmayacak ne alaka gelmesi çok iğrençler cidden midem bulanıyor artık onlardan ya, tek katılmadığım nokta eşimin başınının etini yemek çünkü hiç bir şey değişmiyor *onlar ailem ne diyebilicem gelme mi dicem * diyor sadece
0 oy
(851 puan) tarafından
Elti yok galiba şimdiden üstüne biniyorlar nasılsa ömür boyu bize bakacak diye
(13 puan) tarafından
Tek erkek aynen
(851 puan) tarafından
Kardeşimde tek oğlanla evli. Nikâh kıyıldı 1 hafta sonra küçük görümcesi eve girdi okula gidecek ayağına 7 senedir onunla kalıyor. Allaha havale etti ne yapsın. kimse yoğurdum ekşi demiyor
(13 puan) tarafından
Oha 7 sene nedir ya, kardeşinizin çocuğu olmuş resmen nüfuslarına geçirsinler kızları olarak, bu kadar da olmaz cidden
(851 puan) tarafından
Demek istediğim kocanla kötü de olsan durum değişmiyorsa başka yollar bul. Kocanın gözünde kötü olmadan
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Uyar istemediğini söyle onlara. Biz aynı şehirdeyiz 1gün kalıyorlar surat yapıyorum sabah gidiyorlar. Biliyorlar evimde mısafır hiç sevmem gelmiyorlar evime
(13 puan) tarafından
Zaten misafir sevmediğimi biliyorlar bazı geldiklerinde odamdan çıkmıyorum surat yapıyorum onda da hala kalıyorlar ve ısrarla her fırsatta yine geliyorlar
(1,057 puan) tarafından
O zaman bunlar affedersin ama yüzsüzlermiş
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Yalan konusma tataftarinasla degilim ama aileme gidecem de, rahatsizin de ya da gelirlerse cok fazla umursama. Sabah erkenden kalkma, geciktir yemeklerini. Disari çık isim var diye, evde birak tes basina biraz. Kayinvaliden gelince cik disari sonra ara yemek yapsin :)
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Sorun kocanda bence  sen iyisimi kaynana da geldiğinde ailene git ne b.k yemeye geliyorlarsa. Yanlışı sen ilk gelişinde yapmışsın baktın kaynanan gitmiyor evin içinde saten gecelikle dolaşacaktık olup olmadık yerde kocanı sıkıştırıp kaynanana yakalanacaktık ilk misafirliğinde daha yeni de evlisiniz kavga etseydiniz ayağı bu kadar açılmazdı sizin eve 
(13 puan) tarafından
Aslında çok imada bulunduk, bizim odalar zaten dip dibe bizim odada öksür diğer odadan net bi şekilde duyuluyor, 1 ay boyunca da bizimle içli dışlı oldu yani duyupta duymamazlıktan geldi, oğluyla kavga ettim duymamazlıktan geldi, o gelince ailemin evine gitsem bayram eder zaten her fırsatta sen yokken oğluşla bunu yapıyorduk, anne oğul başbaşa şurayı gezdik diye ballandıra ballandıra anlatıyor amacı ne anlamadım zaten
(17,884 puan) tarafından
Valla eşin bu durumu çözemiyorsa onunda valizini ver eline o gitsin anasının yanında yatsın annem nasıl git diyeyim diyerek işin içinden çıkamaz yeri geldiğinde demesini de bilmeli ha bilmiyorsa ya seni kayinvalidenle karşı karşıya getirmeye ya da evliliğinin sarsılmasına razı olmalı
(13 puan) tarafından
Çok haklısınız aynı fikirdeyim
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Koca adam nasıl düşünmüyor kendisi garip 
(13 puan) tarafından
İnan ben de bunu anlamıyorum, hadi adam düşünemedi (ki imkansızzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!) k.valide de mi düşünemedi? 2 tane kızı var onlarda mı düşünemedi? Cidden hayret ediyorum bütün sinirlerim tepemde inanın ki ya

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 959 göst.
0 oy
33 cevap 578 göst.
0 oy
5 cevap 342 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,019 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...