+1 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Kriz gecirdim arkadaşlar bana akıl verin ben mi kötü anneyim ağladım geberdim oğlum var 4. Sınıfa gidiyor yan komsumuza yeni aile taşındı onun onunda glu ile hep evin önünde bisiklet sürer çocuk her zaman dışarda çağırır oğlum alışmış benden habersiz çıkıyor dışarı mahalleden uzak yerde bisiklet sürüyor misafirim geldimi pat çıkıyor gidoyor bana demiyor  az öncede misafirim geldi komşum ona dedim otur dersini yap kime diyorum kizlar bı baktım kadın gitti çocuk yoo ortada komşunun oğlu ile markete gitmiş bem dellendim dövdüm vurdum ona devir kötü bı devir gerçekten ne yaoacagimi bilmiyorum yüz keredir uyarıyorum yüz keredir söylüyorum bu çocuk deli edecek beni en son kendimi oldurecem bunun yüzünden

6 Cevaplar

0 oy
(4,272 puan) tarafından
Yani haklısın devir kötü valla, bisikleti sakla bir süre ceza ver canim sen ne kadar döversen döv yine yapar, ama kararlı olup ceza verirsen en azından yapmaz izin alması gerektiğini ögrenir. Bizim de mahallemiz de var senin oğlun yaşında ailelerinde habersiz gidiyorlardı çok kizdilar sonra şimdi izin aliyorlar. 
(265 puan) tarafından
Kolay kolay asla el kaldırmam ben ama som raddeye getirdi beni bu çocuk geldi geleli çocugum değişti hep dışarda sabah akşam aile hiç mi bsybdemez
(4,272 puan) tarafından
Bazı aileler vurdum duymaz oluyor, aman evde durmasın rahatımız bozmasın dışarıda ne yapıyorsa yapsın diyorlar sizinde komşunuz öyle belli ki, o arkadaştan uzak tutmak daha iyi kesin net olmanı gerekiyor ayrıca babasına durumu anlattın
(265 puan) tarafından
Öyle yapacam gerçekten akşam bakıyorum dışarda  sabah kalkıyorum dışarda öğlen sıcağında  dışarda aileside gic bsy demiyor
(4,272 puan) tarafından
Hmm birşey olsa ağlıyorlar yazık ya, bizimde sokakta var öyle bir çocuk yazın sabah 9 da dışarı çıkardı akşam 10 11 kadar disardayi bisiklet sürer birde ağız o kadar pis ki daha o 9 yaşında ama anneye babaya saygı yok
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Evin kapısını kitle bu kadar basit canım kötü anne değilsin dövme tabiki ama salmadiginda ağlarsa ağlasın. Allah korusun bişey olsa sen aglicagina o aglasin
(265 puan) tarafından
Yüz keredir söylüyorum yüz keredir uyarıyorum cnm yemin ederim güzellikle bibdedigini  iki etmem ama haksız anlamıyor artık son raddeye getiriyor beni
(153 puan) tarafından
Sakin ol tepkinin o sevdiğinden onun için endişelendigin için olduğunu anlat cocugunla arani bozma şimdiden
(265 puan) tarafından
Öyle yapacam ama gerçekten bende çok bunaldım hem eşten hem çocuktan zaten kızım rahatsız onunla uğraşıyorum çok yoruyorlar beni
(153 puan) tarafından
Haklısın ama her anne bunları yaşıyor yoruluyor uykusuz kalıyor endişeden sinir krizleri geçiriyor kendini yalnız hissetme
0 oy
tarafından
Babasına söyle babası uyarsın. Sen ne dersen de fark etmez bazı çocuklarda illa baba azarı işitmesi gerekir
(265 puan) tarafından
Ay yemin ederim yüz keredir söylüyorum babasına bsybdemiyor demedigibicin bu halde zaten devir eski devir dgl kriz geçirecem tekrar anlamiyorlar
tarafından
O zaman dövmen gereken asıl kişi belli bacım
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ayyyy kendi cocuklugum geldi aklıma. 3 yaşında komşunun oğluyla evden kaçmıştık bizi tanıyan biri bulup eve getirmişti. 8 9 yaşından sonra da 3 5 km bisikletle tura çıkardım. Benim gibi çocuğum olsa ne yapardim acaba diyorum. Şimdi ise 22 aylık oğlum var ve evin kapısı hep kilitli. Daha geçen hafta kapıyı açıp gitmeye kalktı bana çekmiş :D 
0 oy
(317 puan) tarafından
Kapıyı kilitli tutacaksın o zamam canım..ceza vereceksin..dövmek çözüm değil malesef 
0 oy
(5,055 puan) tarafından
Canım benden habersiz gitti diye bir olay yok kitle kapıyı bak bakiyim çıkabiliyor mu kızım babadan korkar adım bile atamaz kapının önüne benim kızım da 9 yaşında 
(265 puan) tarafından
Öyle yapacam artık anahtarı saklicam yoksa iyi şeyler olamayacak
(5,055 puan) tarafından
Salma kuzum salma iki ağlar üç ağlar sen agalyacagina o aglasin
(265 puan) tarafından
Aynen öyle vla görüyorum etraf kötü hep onlar için çabalıyorum bı dediklerini iki etmiyorum ama eşim hiç bsy demiyor hiç ondan yüz aliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Feyzanurr (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 414 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Es25 (3,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 970 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 530 göst.