0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebeğim emeklemeye başladı TV unitem alçak biraz oraya çok gidiyor ne koyabilirim önüne sehpa koysam sehpalarim biraz ağır üstüne düşse ALLAH korusun oda olmaz siz nasıl önlem aliyosunuz  ( duvara asamam kiradayiz bulunduğum odada asma aparatı yok başka odada var o odayı yatak odası yaptık )

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bizimde 1 yaşında oda gidiyo salliyo faaln bizde duvara astık canım 
(469 puan) tarafından
Cnm kiradayiz kendi evimiz deil bulunduğumuz odada duvara asma aparati yok başka odada var o odayı da yatak odası yaptık
tarafından
Cama köy canım televizyon buyukmu kucukmu sende camin içine koy
(469 puan) tarafından
Ne cami acaba anlamadm
tarafından
:D cama kaldır yani canımın içine perde takiyoz ya içerden mermeri varsa onun üstüne koy
-Reklam-
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Duvara assan daha iyi olur canım Allah korusun 
(469 puan) tarafından
Cnm duvara asma imkanım yok
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hayırı öğrettim çok kücükken hayır dediğimde gitmedi hiç önlem almadım ekstra 
(469 puan) tarafından
Bizimki anlamiyor
(25,181 puan) tarafından
Anlıcak canım işine gelmiyo anlamazlığa vuruyo sürekli olarak söyle hayır gidilmez tehlikeli düşersin falan de her gittiğinde anlar o alışır. Her gittiği yere engel koyamayız sonuçta
(469 puan) tarafından
Ona güvenemem ki cnm şimdi hayır derim anlar arkamdan yapar lavaboya bile gidemiyorum bırakıp düşürür diye
(25,181 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ben hep böyle alıştırdım valla
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Ya Tv yi duvara asacaksın yada Tv yi üniteye sabitleyeceksiniz canım. Tv üniteye de sabitlene biliyor. Ünitenin önü sivriyse kafasını çarpmasin diye şerit şeklinde sünger gibi bişey oluyor. Bebek güvenlik önlemi satan yerlerde oluyor oralardan alıp yapıştıra bilirsin. Ben e bebekden almıştım. 
(469 puan) tarafından
Cnm nasıl sabitleyebilirim üniteye acaba
(3,106 puan) tarafından
Duvara sabitleme aparatlarıyla üniteye sabitlene biliyor. Ünite için ayrı aparat varmı bilmiyorum. Duvar aparatı satan yerlere sorarsan yardımcı olurlar.
(469 puan) tarafından
Cnm var duvar aparatim TV yi alırken vermislerdi
0 oy
(492 puan) tarafından
Canım sen ne kadar hayır desen onun şuan el atıp bakma merak etme zamanı o onun üstüne daha çok gider bir iki kez sen yanındayken gitsin baksın meragini gidersin sende göster ona köşe taşlarına vurursa canı acıyacaginı söylersen gitmez unutur yoksa onun önünü kestikce meragi daha çok artar önünden bu tarafa gelmez 
(492 puan) tarafından
Aslın da tam da anlıyacağı zaman biz öyle diyiyoruz anlamıyor diye nasılsın alıştırirsqn öyle gider dene istersen bi yanlış anlama işini öğretmiyorum
(469 puan) tarafından
Yok cnm niye yanlış anlayayim bazen diyorum hayır diye hiç banamisin demiyo
(492 puan) tarafından
Demekki daha çok meraklanıyor bana da annem öğretti bunu bize öyle yapıyormuş
(469 puan) tarafından
Anladm cnm bizde ise yaramıyor malesef
(492 puan) tarafından
Anladım canım neyse artık usanır inşallah
0 oy
(481 puan) tarafından
Aynı sorun bizde de var. Başlarda uzun yastıklardan koyuyorum ama artık onları da çekiyo. Arkasından gidip alıp hayır diyorum ama gidiyo yinede 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 743 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
+1 oy
6 cevap 540 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ergenin annesi (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,322 soru

24,428,271 cevap

352,237 kullanıcı

...