+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (2,474 puan) tarafından
Eşim gece gidiyor gündüz evde neyse bende bugün hastaneye gittim geldim kontrole. Babası gelmiş eşim bırakıp ona geçti bizim bı ev değiştirme muhabbeti var kira vs konusunda olay şöyle şu an oturduğum ev 6 bin şu an 2 +1 küçük düzensiz ve ev sahibi 8 10 arası istiyor bi şey bozulur yapmaz cebimden yaparım klozet taktırdım kendim verdim parasını kadın desen cins her şeye karışır girene çıkana çocuk bahçeye iner ona laf söyler bizde daha büyük daha ferah bı ev bulduk 10 bin 3 +1 orayı tuttuk avantajı çok hem büyük dolap vs çok insanlar desen çok iyi . 

Neyse eşim işte babasına ev tasicaz başkasından duyma benden duy demiş . Oda işte ne gerek var oturun oturduğunuz yerde 10 bine kira mi olurmuş eşyalar desen heba oluyor size rahat mı battı demis benim burda çektiğim rezilliğe görmüyor tabi düzenim yok mutfak banyo desen küçük dolap yok banyoda bı giren oldu mu utanıyor insan rafta mutfak desen öyle kiler zaten ıvır zıvır yerlerde hep çocuğa oda aldık sıkış tepiş dediğim gibi değişik insanlar bı şey bozulur yapmaz merdiven 1 gün geçer laf yaparlar kadın desen kendini beğenmiş çocuğa ayrı bana ayrı karışır. 

Eşim de demiş baba ben sana danismiyorum destek de istemiyorum sadece haber veriyorum sen orda ne rezillik çektiğimi bilmiyorsun demiş vermiş ağzının payını 

Bende dedim kalkıp bana bı şey söylerse ben o kadar sakin olmam her halta karışmasın sizce haksız miyiz büyükte olsalar her şeye karışma haklari yok 

6 Cevaplar

+2 oy
(913 puan) tarafından
Eşin gerekeni söylemiş zaten sen yorum yaparak dahil olma bence 
(2,474 puan) tarafından
Bana konuyu açmadığı sürece demem zaten ama açarsa da ağzının payını alır ben bilebilecek yastayim
(913 puan) tarafından
Kaç yaşındasın merakımdan soruyorum
(2,474 puan) tarafından
29 a sayılı günler kaldı
(172 puan) tarafından
: ) :) :) :)
(2,474 puan) tarafından
Noldu canım neden güldün
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Kızım sen bu kayinbabana kaynanana çok takmissin. Ne var dediğinde fikrini soyluyo biz öyle karar verdik de geç he de geç saygısızlık yapmiyo bişey yapmiyo valla abartiyosunuz. Esin de bıraz karaktersizlik yapiyo sizin aranızda laf taşıyarak kusura bakma. Babasının dediği bu lafı sana anlatması senin sinirlenmen fln birbirinizi niye gazliyonuz insanlara karşı 
(153 puan) tarafından
Kötüsün valla kusura bakma
(2,474 puan) tarafından
En iyi sensin abla tamam ..herkes burda anlattığı kadar iyi değil . Şu an kayınpederin yaptığı boşa bı muhabbet boşa müdahale. Herşeye karışma hakkı yok
(153 puan) tarafından
Ben iyiyim demedim ama sen gerçekten sinsi ve kötüsün. Ailesine saygısı sevgisi olmayan adamın karısına çocuğuna da olmz. Emin ol seni de onlara anlatıyordr yeri gelince. Laf taşıyan dedikoducu erkek düşman başına
(2,474 puan) tarafından
Sinsi ve kötü değilim başınıza gelmeden burda ahkam kesiyorsunuz. Burda çektiğim rezilliği bilmiyorsun ve bozulan her şeyi cebimden vermeye mecbur değilim.  Anlatmıyor ama ailesinin bana  ne kadar kötülük yaptığını biliyor ve benim yanımda oluyor . Bu yaptığı da asla dedikodu değil ben gerekeni söyledim sen deme bı şey diye bunu anlatti . Demek ki eşin senden her şeyi gizliyor. Allah a şükür yerine göre davranmasını biliyor benim kocam bana da ailesine de . Bana sinsi ve kötü diyorsun ya kötü kalpli olan sensin gerçekten
(153 puan) tarafından
Tamam canım sensin
0 oy
(902 puan) tarafından
Benim kayınbabam da böyle her şeyi bilmesi gerekiyor bilmese olmayacak sanki evimizi satmak istiyoruz zar zor o bulmuş evi nereden alacakmışız bir birikimimiz var ki böyle bir şeye kalkışıyoruz yani. Seninki yine çok güzel bir şekilde açıklamış karışmasına izin vermemiş benimki ***** babasını dinliyor çoğu konuda
(2,474 puan) tarafından
Yok kız benimki karistirmaz ben çekiyorum ben yaşıyorum nerden Bilcen demiş
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Bütün yaşlılar böyle bence hiç bulaşma. Benimkiler dahil içtiğim ilaçtan çocuk bakışıma şöyle yapsana falan diyor ısrarla kaç kere söylerler. Laf söylesen anlamaz kırılır susup geçiyorum etkilediği bir şey yoksa
(2,474 puan) tarafından
Evet her şeyi çok bilmek zorundalar. Biz doğru karar verebilecek yastayız
0 oy
(3,325 puan) tarafından
Eşin gereken cevabı vermiş iyi de yapmış. Sizin eviniz ayrı karışma hakları yok ama gelde anlat çok kafaya takma yeni evin keyfini çıkar, bırak konuşan konuşsun 
(2,474 puan) tarafından
Aynen öyle ayrıldıktan sonra da arayıp git vazgeç diyormuş ya sanane
(3,325 puan) tarafından
Ne tuhaf adam onu ne ilgilendiryor ki sanki kendi cebinden para cikiyoor
(2,474 puan) tarafından
İşte gel de anlat sonra bı şey dedim mi kötü gelin oluyorum
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Hepsi aynı canım hepsi
(2,474 puan) tarafından
Malesef canım bide ayrıldıktan sonra git vazgeç diye arıyormuş

İlgili sorular