Eşim gece gidiyor gündüz evde neyse bende bugün hastaneye gittim geldim kontrole. Babası gelmiş eşim bırakıp ona geçti bizim bı ev değiştirme muhabbeti var kira vs konusunda olay şöyle şu an oturduğum ev 6 bin şu an 2 +1 küçük düzensiz ve ev sahibi 8 10 arası istiyor bi şey bozulur yapmaz cebimden yaparım klozet taktırdım kendim verdim parasını kadın desen cins her şeye karışır girene çıkana çocuk bahçeye iner ona laf söyler bizde daha büyük daha ferah bı ev bulduk 10 bin 3 +1 orayı tuttuk avantajı çok hem büyük dolap vs çok insanlar desen çok iyi .
Neyse eşim işte babasına ev tasicaz başkasından duyma benden duy demiş . Oda işte ne gerek var oturun oturduğunuz yerde 10 bine kira mi olurmuş eşyalar desen heba oluyor size rahat mı battı demis benim burda çektiğim rezilliğe görmüyor tabi düzenim yok mutfak banyo desen küçük dolap yok banyoda bı giren oldu mu utanıyor insan rafta mutfak desen öyle kiler zaten ıvır zıvır yerlerde hep çocuğa oda aldık sıkış tepiş dediğim gibi değişik insanlar bı şey bozulur yapmaz merdiven 1 gün geçer laf yaparlar kadın desen kendini beğenmiş çocuğa ayrı bana ayrı karışır.
Eşim de demiş baba ben sana danismiyorum destek de istemiyorum sadece haber veriyorum sen orda ne rezillik çektiğimi bilmiyorsun demiş vermiş ağzının payını
Bende dedim kalkıp bana bı şey söylerse ben o kadar sakin olmam her halta karışmasın sizce haksız miyiz büyükte olsalar her şeye karışma haklari yok