0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Arkadaşlar hamileyim ve bebek odasını ailem alacak. Yeğenime de almışlardı bana da alacaklar sağolsunlar. Eşimde park yatak aldı onu kullanacağız. Kv geçen gün bebek odasını kız tarafının yapacağını söyledi bende zaten annemler yapacaklar dedim. Neyse öyle çok pahalı değil ama çokta ucuz olmayacak bir orta segment bir takım bakıyoruz. İlerleyen zamanda da genç odası olarak kullanılacak birşey bakıyoruz. Eşim önce tutturdu intrnetten ayrı ayrı sipariş verelim daha ucuza gelsin. Bende be ayrı ayrı olsun istemiyorum dedim tek elden takım olsun istiyorum dedim. Sonra eşim belirli marketlerin sayfasında satılan takımlardan almak istediğini söyledi. Bende ne gerek var nasıl birşey olduğunu bilmiyoruz kaldı ki bir sıkıntı çıksa kimi muhatap alacağız mağazadan takım olsun istiyorum dedim. Sonra eşim marangoza yaptırayım dedi bende istediğim modelin fotoğrafını atıp bu şekilde olsun dedim. Sonra marangoz daha pahalıya geldiğini fark etti. Az önce de yine belirli bir markette gördüğü aktüel takımı almak istediğini söyledi bende kabul etmedim. Bana şimdi bunu alalım eğer sıkıntı yaşarsak ilerleyen zamanda annenlerin verdiğiyle alırız dedi. Sonra da o zaman haftaiçi al arabayı annenle gidin bakın ama benimde şartlarım var gardrobu 4 gözlü olacak yatağı öyle olacak böyle olacak diye şartlar sundu. Bende ben annemle değil seninle gidip bakmak almak istiyorum dedim ses etmedi. Siz olsanız ne yapardınız? Ben eşimde dahil olsun istiyorum ama o intrnetten ya da belirli marketlerin aktüel ürünlerinden almak istiyor. Yani ne kadar güvenilir ki hem ben orta düzey birşey almak istiyorum niye şimdi ucuza alıp yarın öbürgün yine para vereyim ki?

9 Cevaplar

+1 oy
(301 puan) tarafından
Eşine bi tane yapıştır Allah aşkına.

O kadar biliyorsa kendi alsin tövbe estağfurullah ya deli mi ne 

Hamile olan sensin hormonları gidik olan o galiba 
(303 puan) tarafından
Eşime göre ben sıkıntı çıkarıyorum ben sorunluyum. Sizce de öyle mi yaa yanlış mı düşünüyorum.
(301 puan) tarafından
Hayır tabi ki sen haklisin
(303 puan) tarafından
Artık kendimden şüphe eder duruma geldim
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Zaten anneler alıyomuş eşin neden bu kadar dert etti annengil için sorun yoksa maddi olarak çok kötü birşey alma 
(303 puan) tarafından
Annemler için sorun yok. Yazdığım gibi çok pahalı değil ama çokta ucuz olmayan bir takım bakıyorum. Ama eşim tutturdu intrnetten sipariş verelim aktüel takım alalım. Ben yanlış düşünmüyorum değil  mi
(4,224 puan) tarafından
Bence doğru düşünüyosun canım belki eşinde annenlere yük olmak istemiyordur yada anneler hakkında biz alıyoruz diye pahalı aldı falan der diye düşünüyodur bazen erkekleri anlamak çok zor sen çok takılma bide hamile olunca böyle şeyler daha çok batıyor insana boşver düşünme gönlünden hangisi geçiyosa onu al
(303 puan) tarafından
Peki sizce eşimin istediği gibi gidip kendim bakıl kendim mi alayım? Yani onunla gidip beğenip karar vermek isterim ama olmuyor. Siz olsanız gider alır mısınız yoksa eşinizi ikna mı ederdiniz
0 oy
(13,414 puan) tarafından
yani az önce birine yazdım evlilikte ortak kararlar alınmalı diye de eşin ne yapmaya çalışıyor çözemedim. mağazadan almak daha uygun. ha ben dolap yaptırdım, yatağı ayrı aldım uyumlu oldu yşne, yüklük ihtitacım vardı hem dolap hem yüklük güzel oldu. böyle olmasaydı gider mağazadan takım alırdım. 
(303 puan) tarafından
Yaa bende yüklüğe balkona banyoya olsa olabilir derim ama şimdi bebek odasına niye parça parça alayım değil mi? Haksız mıyım Allah aşkına artık kafayı yiyeceğim. Siz olsanız ne yapardınız
(13,414 puan) tarafından
dediğim gibi ben böyle yüklük gibi düşünmeseydim takım alırdım. biz evlenirken mobilyamızı mobilyacılar sitesinden yaptırdık, Allah var güzel, sağlam sorun yok 3 sene oldu ama aldığımız yer biz evlendikten 1 sene sonra kapandı. şimdi bir sorun olsa ben kimle muhatap olacağım? bir kurumsal firmada muhatabın her zaman olur değil mi
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Eşin çok fazla karışıyor. Sadece fikir versin kararı sen vereceksin. Ve çok fazla konuşuyor. 
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Çok biliyorsa kıyıp paraya alsın madem
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Senin ailenin alacağı şeye eşin niye bu kadar müdahale ediyor 
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Eşin bulmuşta bunuyor canım saçmalamasın :D
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Ayy okurken benim icim sisti sen hamile halinle iyi dayaniyosun. 

Ne cok bilmismis senin esin ya. 

Esinde tabi dahil olmali sen onden git annenle bi kac magaza gez bi kac model begen. Sonra esinle gidin onunda fikrini alin. Beraber karar verin yani. 
0 oy
(2,233 puan) tarafından

Offf okurken sıkıldım ona ne yaa :angry:

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 292 göst.
0 oy
8 cevap 188 göst.
0 oy
8 cevap 361 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

410,962 soru

12,367,294 cevap

42,123 kullanıcı

Kategoriler

...