+1 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,864 puan) tarafından
Doğum yaptım kızım 2 ay 5 günlük büyük kızım da 3.5 yaşında her ikisinede aynı ilgiyi veriyorum küçüğü opuyorsam büyük kızımı daha çok öpüyorum..ama bağırması ağlaması hiç eksik değil 2 gündür annemlerdeyim...saat 1 di bı aglamaya başladı.bagirarak gece bide apartman nerdeyse kalkacak...istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor annemin telinden çizgi film izlemek istiyor sürekli evde vermem ama annemlere geldik mi telefon elinden düşmez az önce de istediği çizgi film bulamadım diye başladı ağlamaya napacagim şaşırdım kaldım 

4 Cevaplar

0 oy
(13,606 puan) tarafından
Ah bu telefonlar o kadar çok etkiliyor ki çocukları sabırlı ol ve asla telefon verme 3 gün sonra geçiyor canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum da kızım yürüyene kadar burnumdan getirdi. Kıskançlık,  ofke, huysuzluk hersey vardi. Okul yasi geldiği için mi bilmiyorum tam bir ağabeyi moduna girdi. Ben tv ya da televizyonu dozunu aşmadıkça zararlı bulmuyorum.  Aksine konuşma becerileri kazanıyor. Bal da faydalı ama çok yenildiği zaman komaya sokuyor.
0 oy
(4,419 puan) tarafından
İster istemez olur böyle hırçınlık oda çok küçük bı tanıdığım da aynı yaş aralığında çocuğu vardı büyük çok ilgisiz kaldı hırçın oldu Allah için mümkünse verme telefon eline ne varsa o nalet telefonlard a var 
0 oy
(317 puan) tarafından
Şimdi bir kere ağlayarak sahip olamayacağını bilmesi gerek..aglarak sahip olursa.her agladiginda  daha çok ağlayacak..

Küçük.kardesi agladigi zaman meme vermek kucağına.almak sakinleştirmek gibi şeyler gördüğü için kendisi yapıyor..ama bunu ona anlatmaya.calis..konusamadigi için ağladıni  falan diye..sen.buyudun.abla oldun gibi cümleler kurma .cnku o da hala bir çocuk..onunla ayrı özel zaman geçir ..ama aman gönlü olsun diyip her istediğini yapmak..bu kezde bunun sınırını kacirirsin..kullanmaya başlar bu durumu...bir zmaan pes.edecektir

Kardeşi ile ilgili sorumluluk verebilirsin..küçük küçük 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 246 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 499 göst.
25 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 495 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,586 cevap

40,942 kullanıcı

Kategoriler

...