0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (146 puan) tarafından
Valla öyle yada böyle bı yerden başlamam lazım dedim sabah kalktık bezini çıkarıp çöpe attık artık bez yok dedim oglusum 28 aylık çok şükür çok güzel konuşuyor bıcır bıcır anlıyor da beni iki saattir bezimiz yok bir kere kaçırdık, başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum hazır ev kirli halılar kirliyken bu konuyu da cozeyim dedim bana ve benim gibilere Allah kolaylık versin 

Burda birbirimize yardımcı olalım bana tavsiyeniz varsa yine okurum 

11 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bugün ikinci günümüz gece bağladım ama sanırım geceli gündüzlü kesmem daha iyi olacak 

Sabahtan bu yana şükür kaçırmadı ama WC den çıkmıyoruz vallahi :)) sürekli isiyor ama tek sorun hala büyük tuvaletini yapmadı korkuyor olabilir ama oturuyor afedersiniz gazını çıkarıyor ama diğeri yok 

Bakalım devamı nasıl olacak 
-Reklam-
+1 oy
(5,427 puan) tarafından
Bol sabır diliyorum Rabbım kolaylık versin canim ☺
(146 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Kolaylıklar dilerim tam zamanı canım zaten. Benim kızım biraz geç alıştı 3 yaşı bitmişti defalarca denemiştim ama. Hazır olduklarında gayet güzel alışıyorlar valla birkez bile üstüne kaçırmadı şimdi kendi gidip yapıyor WC ye 4 yaşını 3 ay geçti kısa doğumum var benim için çok rahatlık oldu.
(146 puan) tarafından
Valla abisi çok geç konuştu diye tuvaleti de geç alıştı inan altı yaşında iki senedir doğru düzgün yapıyor hala ben üzerini giydiriyorum
Ama bu çok bilmis maşallah üç kere üstüne iki kere WC ye yaptı bakalım
(1,084 puan) tarafından
abisi ne zaman konusmaya basladi alakasiz oldu biraz
(146 puan) tarafından
Kardeşi doğdu biraz dillendi abisi de açıldi yaklaşık iki sene olacak bizim çocuğun herşeyi biraz geç oldu ama maşallah kardeşi de çok bilmiş;)) işte kendi doğurduğum bile farklı yani her çocuk farklı gelişim gösteriyor
0 oy
(16,250 puan) tarafından
Sadece sabırlı ol ve hemen alışmasını bekleme. İnşallah çabucak halledersiniz 
(146 puan) tarafından
Saol canım inşallah
0 oy
(12,944 puan) tarafından
Kilotsuz eski dar paçalı bisi giydir canım kakayi altına yaparsa eğer alttan akıp gitmesin tek parça bisi giydir çıkarması kolay olsun  :)
(146 puan) tarafından
Ay Ayn öyle giydirdim canım ama hazırım herşeye :)
(12,944 puan) tarafından
Hadi Allah kolaylık versin bende çok korktum başlarken ama çok şükür korktuğum gibi olmadı bi iki kere koltukta otururken yaptı çişini o kadar  :)
(146 puan) tarafından
Valla yatana kadar dört kez altına dört kez tuvalete yaptı yarı yarıya gittik bence çok iyi sadece büyük tuvaleti yapmadı aslında kendini çok sıktı filan ama bilmiyorum yapmadı şimdi uyuyor ama bez taktım ben şimdilik onu da zamanla hallederiz diye düşünüyorum
(12,944 puan) tarafından
Bez takma canım gece kalk kontrol et ıslanırsın degistir yatirmadan önce de anlat yoksa zorlanirsin biraktirmayi
(146 puan) tarafından
Tutabilir mi ki acaba
0 oy
tarafından
Haftaya pazartesi bende başlayacam gazamiz mübarek olsun 
(146 puan) tarafından
Aminn canım kolaylikla olsun
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım sürekli 10 dkk da bir tuvalete götür bilinç altında işliyor zaten bekleme çocuğunun demesini ben kızımı 18 aylıkken bezi bıraktırdim çok çektim şükür şuan 2 buçuk yaşında 3aydan beri kendi tuvaleti gelince kendi gidip yapıyor öğrettim ona da o şekil alıştı önceden gelince bana söylüyordu ben götürüyordum şimdi kendi gidiyor 
(146 puan) tarafından
Valla WC den çıkmıyoruz öyle soylim zamanla alışıcak inanıyorum :)
tarafından
Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız detaylı anlatır mısınız
(628 puan) tarafından
Sürekli 10 dakka bir wp ye götürdüm sürekli tuvaletinin gelip gelmediğini sordum artık bez yok tuvaletini gidip gösteriyordum.buraya yapacaksın diye öyle.oyle alıştı yavaş yavaş tabikide altına kaçırdığı zamanlar oluyordu çünkü daha çok küçük 18 aylık alışması 1 ay kdr zaman aldı gece de yatırmadan önce mutlaka WC ye götürdüm
(628 puan) tarafından
Dalginligina gelirse oyun oynarsa filan o zmaan da yeni alistigi için altına ediyordu ama ben onun yanındaysam eğer bana söylüyordu geldi diye 5 dakka da 10 dakka bir götürmeniz lazım ben çok uğraştım yaşı küçük diye ama algısı var diye erkenden bıraktırdim şuan 2 buçuk yaşında gidip kendi yapıp geliyor 4 yaşında bez kullanan çocuklar biliyorum çocuğa da eziyet pişik oluyorlar altları kirli kalıyor böyle daha rahat ve temizler
0 oy
(573 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun bacım hazırmsın işekli halılara hazırmısın işekli koltuklara bir buçuk aydır uğraşıyorum artık komşular diycek kız bunlar ne diyo sabrım tükendi yeminle
(146 puan) tarafından
Hazırım kız zaten ev boktan hallice :))) iki dana yavrusu besliyorum evde  temizliği yapmadan hallediyim de zaten başıma ne geleceğini biliyorum abisinden :)))
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Heyde kolay gelsin
(146 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(9,804 puan) tarafından
Bende 27 aylıkken öğrettim iki oğluma da büyük  2 3 haftada öğrendi küçük 1 haftada çözdü ara ara hâlen ufak kacamaklar oluyo 
(146 puan) tarafından
Hadi bakalim darısı bize canım
0 oy
(1,649 puan) tarafından
Bol bol sabır dilerim sana.

Çünkü çok ihtiyacın olacak 

Ben ilk kızımda gece bağladım çok pişman oldum sana tavsiyem gece gündüz beraber öğret
(146 puan) tarafından
Öyle yapcam canım bu gece bezsiz uyutcam ama kaldırsammi acaba
(1,649 puan) tarafından
Kesinlikle kaldır canım hatta iki defa falan kaldır bilemez alışana kadar
(146 puan) tarafından
Saol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Demetgnl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,468 puan) tarafından soruldu

402,021 soru

12,035,205 cevap

36,262 kullanıcı