0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından
2Aydir kirayi yatirmiuor kiracimiz ben kendimde kiradayim oglumun okuluna yakin oldugu icin burda oturuyoruz benim kirami ev sahibim 4binden 9 bine sonra 12 bine cikardi ama biz kiraciya cok cuzi zam yaptik 1.5 tu w yaptik sonra 4 olsun dedik emsal evler o civarda 8ila 10 bin adam odeme yapmiuor esime yarin yatircam dior aramiyor yatirmiyor vicdan yaptim onceleri dedim yeni bebekleri oldu yaziktir ama maddi olarakta sıkıştık esim avukatala gorusmus ciksin diyor nereye kadar idare edecegiz bizimde bebegimiz var. Bende diyorum sat orayi burdan ev alalim siz olsaniz ne yaparsiniz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gidip noterden evi boşaltmalarina dair kağıt gönderin, yasal yapin herşeyi 
(237 puan) tarafından
Avukatla gorüstügüne göre onu yapacak
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
yani eskisi gibi değil hiçbir şey. kiramı ödemeyeyim ne olacak ki gibi bir şey yapamıyorsun yasalar baya değişti. ödemiyorsa bildirirsiniz sözleşme de yoksa çıkar büyük ihtimalle 
(237 puan) tarafından
Sözleşmesi vardi ama yenilemediler suresi dolmustu   cok zor bu isler ya
0 oy
(750 puan) tarafından
Evin mi var derdin var valla orayı satın şimdi oturduğunuz yerden almak en mantıklısı kiracı şimdi o eve neler yapmıştır bide masraf çıkar size 
(237 puan) tarafından
Bizim kendi ev sahibimiz ankaraya gelince bize ugrar bayramlarda gelir bebek gormeye bile geldiler haberimiznolsun ugramada  gitmeyin deriz hep esim gecenlerde bizim evin oldugu bina in toplantisina katildi kapiyi calmis adam iceri bile davet etmemis disarda konusalim ev musait degil demis simdi esim diyor bunlar kacip gidecek gittigi dert degil eve zarar vermezler insallah
(750 puan) tarafından
Ay inşallah ya öyle insanlar var ki kapının koluna kadar çıkarıp gidiyorlar
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bizim ev sahibinin 4 evi var kirayı bir daha unuttuk gününde vermeyi  ikinci günü aradı istedi kirayı maaş günü ile kira günü aynı olduğu için biz aldığımız gibi arıyoruz hemen  
(237 puan) tarafından
Bizimki hep geciktirir esime derim hersey olur belki ancak denklestiriyordur arayip sıkıştırma derim oda aramaz zaten hemen gider nakit avans ceker gerekirse

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 683 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1111 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 405 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,367 göst.
21 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sevilsellvi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 273 göst.