0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Yüzüne vursaammi bıktım.artik sürekli arkmdan konusuyo napicagimi bilmiyorum kocamla bu sefer kötü olcax gidip yetiştirecek hemen 

5 Cevaplar

0 oy
(4,723 puan) tarafından
Önce kocanla konuş, annen arkamdan konuşuyor karşıma alıp konuşacam insan gibi bilgin olsun de. Sonra kaynananı al karşına konuş söyle 
-Reklam-
0 oy
(3,213 puan) tarafından
Kız kiminki konuşmuyor ki. Söylersen sadece için ferahlar konuşmayı bırakacağını düşünme
(9 puan) tarafından
Ben dayanamıyorum çok hassasım bide oturup ağlıyorum zaten rahatsızım kan değerim çok dusuku
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Önce eşine de annen niye konuşuyor duyuyorum falan diye. Sonrada usulünce kaynanana sağda solda konuşma diyeceğin bir şey varsa yüzüme de de
(9 puan) tarafından
Koca koca değilki arqmiz bozulur öyle cırtlak biride değilim yüzüne söylim agzni yırtım duygusal biriyim
0 oy
(182 puan) tarafından
Aman bırak konuşsun saldım ben valla ne diyorsa desin yüzüme melek gibi bide
(9 puan) tarafından
Öyle mi yapıyım ama tahammül edemiyorum
(182 puan) tarafından
Valla ben öyle yapıyorum kulağımla da duydum geçen söylediklerini gidip yüzüne vursam ne vurmasam ne. Alt katta oturuyor arkadaşımla çıkıyormuşum ona gitmiyormuşum eşime anlatıyor. Valla eskiden 1 gidiyorsam şimdi hiç gitmiyorum istediği lafı etsin güle güle çokta tın
(182 puan) tarafından
Ve daha neler söyledi eşimle de tartışmıştık o gün aramızı bulacağına beni kötülüyor rezil. Hamileyim bide Allah'ın dan bulsun havale ettim
(9 puan) tarafından
Boyleleeri arayı bozmaya calisiyo zaten benden de istediği bu gidip eşime anlatiyim olay çıksın aramz bozulsub diye bende bu mübarek günde Allah'a havale.ediyirum.onunda bekar kızı var
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Canım hangimizinki öyle degil ki. Benimki en son yaptı işte koştur koştur kızına ve şehir dışındaki kardeşine dedikodumu yaptı. Eşim aradı utanmıyor musun gelinini elaleme kötulemeye diye. Küslük oldu 9 aydır görüsmuyoruz. Hamileyim doğum yapacağım oğlumu da gormuyolar. Geçen gün aramış torunumuz bizi tanımayacak diye. Bu noktaya getirmeseydiniz demiş kapatmış. Bir de yüzüme nasıl iyi. Gerçi tüm akrabalarına karşı dünya iyisi insanlar yanından 3 metre ayrılsın başlıyor dedikoduya. Ben de görüşmek istemediğimi söyledim eşim sorun cikarmadi
(9 puan) tarafından
Önemli olan eş benimki annne babanin biseyininsoylessm beni suçlar bu olanları anlatsam arkamda durmuyo birljte yaşıyoruz artık okadar tukendimki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 579 göst.
0 oy
16 cevap 630 göst.
0 oy
10 cevap 176 göst.

408,507 soru

12,274,328 cevap