Aynı sorun bendede var kaynanam ailemin yanında kalmamı hiç istemiyor bizde gurbetteyiz 20 günlüğüne memlekete gittiğimizde 20 gün boyunca kaynanamgilde kalıyoruz eşimle kavga ediyorum beni babamgile götür diye herkesin icinde öyle bırakıyorlar yoksa hiç bırakmıyorlar kaynanam eşime ayıp kayinbabanin evinde kalınmaz diyor sürekli eşimi bırakmıyor eşimde beni .geçen gittik tatilde eşime resti çektim 3 gün babamgilde kaldım . 3cü gün kaynanam delirmiş eşimi zorlamış git hanımı al gel diye eşim demiski bugün orda kalsın demiş yanda yunda araba gezmiş gelip beni alacakmış kaynanam esimde kızmış sen ne karisiyorsun bırak ailesinde kalsın bu gece demiş sabah gidip alır gelirim demiş .Geldiğimde de sen niye babanın evinde okadar kalıyorsun kocani nasıl bırakıyorsun tek dedi bidaha kalma dedi bende sesimi çıkarmadim .kafadan caklak oyüzden sesimi çıkarmıyorum ama umursamıyorumda .sende takma git ailenle güzel vakit geçir umursama
Ayy eşin ne kadar da iyi düşünceli kaynananin lafı seni paylasamadigindan değil gelin ailesinde fazla kalamaz kütüğü bizde düşüncesinden net. Kaynananın lafına hiç takılma he de geç istediğin kadar kal zaten o senin kendi istediğini yaptığını görünce aklı varsa anlar karışmaz bi daha. Bir de sana tavsiyem kocan olmadan gitme kaynanana kocanla Gjt kal gel. Kendisi gelsin çok isterse. Kocan iyiyse kaynanayı hiiicc takma kendi söylesin kendi dinlesin sen kendi huzuruna bak
1,502,456 soru
24,532,159 cevap
360,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın