0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından
Akraba akrabanın gülmesi istemezmiş.Sizce çoğu akraba mı böyle

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kesinlikle.. hele baba tarafı diye bi topluluk var evlerden ırak.
(7,638 puan) tarafından
Ben halayım   abimin bıraktığı emanetlerine gözümüz gibi bak miş yengeme  ne yaparsa yapsın tek söz etmemiş     Abi'm evlatlarına doymadan gittiği için babalık  üstümüze aldık  yengemi emekli ettik  herkez topladı evi de aldık yanı biz baba   tarafıyız şiz
tarafından
Ben sana baba tarafım için destan yazarım burda. Çevremde de hiç aksi yok. İstisnalar kaideyi bozmaz herkes böyle olsa keşke. Başınız sağolsun
(7,638 puan) tarafından
Ona bakarsan  herşey karşilıklı tam 6 gorumceyız biz  yengem tek gelındı dedikodu yapar kardeşi kardeşe annattırdı annesıde sürekli abımı laf ederdi   abiçim derdı    çocuklara bakın boşucam bunu derdı ama Allâh var  yuva yıkanın yuvası olmaz arada 2 çocuk var annesiz  bırakılmaz diye  yanaşmadık  strese bağlı kalp krizi sonucu abımı kaybettik    o masumlar ugruna yenge yine baş tacı nedenmi  oda mahvoldu abım  kaybetti   kocasıydı ne olursa olsun sevıyordu ama annesinden  korkuyordu     şimdi oglan  23 kız 21 yaşında   okuyolar   bilgisayar mühendisi oğlu kızı halk ilişkiler  Allah'a şükür  Allâh râzı olsun     ınsan kendi kanından birine kıyamaz
tarafından
İşte kendi kanından olana kıyamaz ama elden gelene çok güzel kıyıyolar. Annemi tanımanı isterdim kanatsız bi melek gibidir yumuşak iyi huylu hamarat babam dahil hepsi hizmetçi gibi kullandılar bırak takdir etmeyi ezdiler. Babam bizden çok kardeşlerine babalık yaptı. Büyük halam vefat etti sevmesemde çok üzüldüm üç günlük dünya dedim aram iyi olmayan insanlara bile adım attım ki asla yapmam sonuç ne oldu bi sene geçmeden babaanne vefat etti kuranında saçma seylerden anneme sataştılar daha annesinin acısını yaşamadan.. yani istisnaları tenzih ederek yorumumun arkasındayım. Allah hayırlı ömür versin yeğenlerine de. Mekanı cennet olsun abininde
-Reklam-
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Yok valla düşmanın bile gülsün obur tarafda karşılaşmamak icin:)))
0 oy
(995 puan) tarafından
Hep kendileri gülmek ister biz gülünce batıyor
0 oy
tarafından
İnan hepsi öyle akrep olmuşlar akraba değilde 
0 oy
(516 puan) tarafından
Hepsınden çok şükür nefret ederım bazı kuzenler harıc 
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Her akraba aynı değil bence ama çoğu maalesef öyle 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Her akraba aynı değil herkes kötü değil yani .bende birisinin akrabasiyim mesela ama kimsenin kötülüğünü istemem kimseye zararım dokunmaz .benim akrabaların da benim hakkımda kötü düşündüğünü sanmıyorum .bu akraba akreptir diyenler kendi davranislarina da bakmalı bence  herkes kötü bir senmi iyisin derler demekki akrabaya akrep diyenler kendinde kötü düşünüyor akrabaları için  akrepligi kendileri de yapıyorlar muhtemel 
0 oy
(5,977 puan) tarafından
oyle akraba degil genelde akbaba. kotu aninda  yaninda gibi gozukup senle uzuluyir gibi gozukup icten ice oh derler. iyi bir aninda mutlulugunu paylasir gibi gozukup ici kan aglar hasetinden fesatjndan. bar benim akrabalarda birkac kisi. ilk sirada kardes gibi bildigimiz tyzemin kizi.
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Akraba akrabanın ne gülmesini ister ne ölmesini 
0 oy
(12,595 puan) tarafından
büyük çoğunluğu öyle. akrabası ölsün istemez ama gülsün de istemez
0 oy
(591 puan) tarafından

Allah akraba görünümlü akbabalardan korusun hepimizi kiz:D

0 oy
(5,751 puan) tarafından
Kesinlikle doğru bir söz canım. Bunu eş tarafında yaşadım ben.
0 oy
(51,328 puan) tarafından
kan yoluyla bulasan hastalik akrabadir diye okumustum buna benzer bir cumleydi bazi akrabalar oyle 
0 oy
(19,488 puan) tarafından
Çoğu böyle ama hepsi diyemeyiz. Millette ne iyi akrabalar var. Biz denk gelemedik o ayrı.  

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 494 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,069 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Annesorucevap1 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.