0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (484 puan) tarafından
Kızlar şimdi biz kızımla böyle şu şişesiyle bulaşık detarjanina batırıp büyük baloncuklar yapıyorduk kızımda dışarı doğru üfleyecegine yanlışlıkla içine çekti hemen ağzını yıkadım süt yoğurt falan verdim ama yutmadim sadece ağzıma geldi diyor hastaneye götüreceğim ama devlet hastanesi çok uzak eşim evde yok özellerde çok pahalı açıkçası o kadar param yok birsy olmaz demi doktora acil götürünce de bakarlar mi ki ne olur birsy söyleyin bu arada kızım 4 yaşında 

5 Cevaplar

0 oy
(923 puan) tarafından
Bende küçükken yutmustum zehirlenmistim çocuk yutmadim diyorsa bişey yoktur inşallah 
(484 puan) tarafından
Kaç defa sordum hayır yutmadim sadece ağzıma geldi ağzım acı oldu diyor
(923 puan) tarafından
Ben yutmustum annem direk ayran filan icirmisti hastaneye gittik o şekilde temizlediler ilaç yazdılar zaten yutsa miğdesi geri tepki verir çıkartırdi kusarak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yutmadıysa sorun olacağını sanmıyorum. Yıkanan bulaşıklarda kalan artıklardan her gün maruz kalıyoruz zaten deterjanlardaki kimyasallara. 
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Benim oğlum üflerken dudağına geldi hemen yıkadım birşey olmadı, yutmadim demiş birşey olsa kusardi canim sen yine gözlemele 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Bende küçükken aynısını yapmıştım yanlışlıkla hatta öksürdükçe ağzımdan balonlar çıkıyordu zor kendime gelmiştim geçmiş olsun. Birşey olmadı bana 
0 oy
(4,174 puan) tarafından
114 arayıp durumu paylasabilirsiniz zehir danisma ,zehirlenme veya ihtimali durumlar için yardımcı oluyorlar 
(484 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabiniz için eczacı bir arkadaşımız vardı onu arayıp durumu anlattım yutmadiysa korkmayın bisy olmaz dedi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 569 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde zynp. (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 621 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 653 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,017 göst.