0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Hangisi daha mantıklı sizce kızlar ?

17 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Giriş katin balkonu yok o yönden sevmiyorum çamaşır asmak birşey sirkelemek zor olur merdiven pisliği kapı önünde toz kir ay bence üst kat 
(647 puan) tarafından
Üst kat da olsa bir şey silkenlenmez zaten
(128 puan) tarafından
Neden halini çıkarıp hiç çırpmion mu bacı
(12,536 puan) tarafından
Yasak.bacim artik çogu yerde. Hele yeni binalarda. Bizim şuan hersey yasak camasir asmak silkelemek
(647 puan) tarafından
Hayır cirpmiyorum , sofrabezini bile lavabo içine cirparim..benim pisliğim niye başkasının camına, balkonuna gitsin
-Reklam-
0 oy
(15,633 puan) tarafından
Üst kat küçük ev bence. 
0 oy
(396 puan) tarafından
Valla benim evde küçük 1 artı 1 ters dubleks bende şimdi takas yapmak istiyorum 2 artı 1 ev almak için 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Üst kat kucjk ev 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Üst kat küçük evde oturmayı tercih ederim canım 

Giriş kat sıkıntı cesaret edemem
0 oy
(4,748 puan) tarafından
Gürültü oluyor babannem otururdu mahalledeki çocukların gürültüsü gelen gidenin kapı açılsın diye senin zile basması ay birde dışarda oturlardi kadinlar sanki babannem evinde oturuyorlar gibi ne konuşulsa duyardık neyse bugünde bu vesile anmis oldum Allah rahmet eylesin:) 
0 oy
(29,054 puan) tarafından

Üst kat küçük ev giriştense

0 oy
(12,609 puan) tarafından
asansör gürültüsü, giriş kapısının açılıp kapanması, insan sesleri. genelde balkonsuz olması. araba ve çocuk gürültüsü. 

üst katlar daha iyidir. hatta kimseyle muhatap olmayacaksan en üst kat
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Giriş katın derdi sıkıntısı gürültüsü pisliği zile basan muhabbetleri hiç bitmez küçük olsun ama yukarı olsun bence 
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Alt kat büyük evde oturan biri olarak söylüyorum.

Evimi hiç bir yere değişmem.

Her konu da avantajı var. Özellikle çocuklar için. 

Yüksek giriş ve balkonlu evim..

Üstte dubleks var küçük..

Hayatta. Oturmam orda. Kullanışlı değil. 

Küçük olduğu için değerlendirme imkanı yok.

Neyi nereye sığdıracaksın
0 oy
(647 puan) tarafından
Tam da bu ikilemde olan bir arkadaşım var. Yere sıfır olsa giriş kat istemem ama yüksek giriş olunca biraz daha iyi gibi geliyor bana. Genişlik önemli geldiği için ona giriş kat demiştim ama farklı faktörler de varmis, yorumlardan anladim
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Benim evim yüksek giriş 3+1 odalarda gayet büyük mutfağım biraz küçük. Çok ferah geniş hoşuma gidiyor gerçekten. Ama gürültüsü yorumlarda yazıldığı gibi habire zile basmaları pisliği gerçekten katlanacak gibi degil. Kucum olsun ust kat olsun diyorum 
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Ne kadar üst kat mesela? Ben benim için kullanışlı olan neyse onu isterdim. 
0 oy
(51,334 puan) tarafından
balkonlu ev en guzeli
0 oy
(73 puan) tarafından
İkisinde de kalan biri olarak giriş kat daha iyi bence 4.kqt 1+1 deydm merdiven çıkmak işkenceydi şimdi giriş kattym çocukları alip direkmen gidiyorum dışarı daha büyük de balkonumda var daha güzel 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Tabiki büyük evi tercih ederdim apartman hayatı genel olarak gürültü oluyor 1 de olsa 3 de olsa kapılar camlar açık olduğu zaman sokak gürültüsü zaten geliyor canım ferah ferah büyük evet daha güzel bence
0 oy
(338 puan) tarafından
3 üncü kattan giriş kata taşınan biri olarak söylüyorum dert sahibi oldum....3 üncü kat 3 oda idi 70 metre kare idi çok küçüktü ama huzurum vardı. Giriş kata taşındım 4 oda bahçesi büyük ev büyük ama  inenin çıkanın gürültüsü çok. Bebeğim yatarken üsten dışarı çıkan çocuklar bağırıp çağıri yolar. Yukarı evlerine giderken koşturma bağırıp çağırmak gülme sesleri. Ne biçim bir dayrese merdivenleri yıkayıp çöpü pisliği kapımın önüne bırakıp çıkıyorlar. Bahçe katı diye üsten balkondan çocuklar oyuncak ayakkabı felan filan düşürüyor.kaoi çalıyorlar oyuncak düştü bilmem ne düştü diye.  Kapının önünde çalışma vardı belediye yolu düzeltiyor du. İşçi ler su buz çay için sürekli benim kapımı çaldılar. Postacı kargocu ilk benim kapımı çalıyor filan kişi burdami yaşıyor diye. Evimiz parkın dibi parkta ki çocuklar kapımı çalıyor şişeyi su doldura bilirmiyiz diye rüzgar olunca tüm toz çöp bahçemde . Üst kataki komşumun kızı her geldiğinde kapımı çalıyor bebek arabası bahçede kala bilirmi gidene kadar diye. Ne hevesle rahat ederim diye taşındığım evden huzur bulamayıp yeniden evi satma derdine düştüm  bahçeye sofra sirkeleyen görgüsüz leri saymıyorum bile  ayy yazarken bile cinet geçiriyorum 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 669 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 731 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 882 göst.