0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından
Kızlar anaokuluna gidiyor 2 ay oldu başlayalı hala çok sıcak memleket ve klima çalıştırıyoruz sürekli ateşleniyor 10 günde bir serum yiyor antibiyotik kullandık 4 kutu yani bilemedim bu nereye kadar böyle gidecek ne yapmam gerekiyor doktora götürüyorum antibiyotik veriyor gönderiyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,290 puan) tarafından
Vitamin takviyesi yap cnm enfeksyon kapıyor demek evde doğal şeyler yap
(734 puan) tarafından
Ocean arginin verdi doktor pnu kullanıyorum ekstra sabahları portakal suyu sıkıp veriyorum gün içerisinde bol bol meyve yediriyorum var mı başka öneriniz
(1,290 puan) tarafından
Bal polen arı sütü için çok iyi diyorlar ondan alıp verebilirsiniz
(734 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(16,168 puan) tarafından
Normal bence. Geçen sene benimkide öyleydi. Bu sene 1 hafta gitti sorun yok diyordum dün yine hastalandi. 
(734 puan) tarafından
Bunun bir çözümü yok mu hep böyle mi olacak kreş anaokulu çocuklarında ben ilk defa gönderiyorum o yüzden bilmiyorum
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Kreşe başlayan çocuklar hep aynı biz geçen yıl neler çektik 3 gün okulda 10 gün evde. Bu yıl umarım daha iyi geçer. Haftanın bi kaç gün yedirebilirsen sarımsak bal limon kürü yap yedir 
(734 puan) tarafından
Sürekli antibiyotik kullandınız mı nasıl atlattınız durumu
(1,871 puan) tarafından
Kullanmaz olurmuyuz kızımda bende bıktık artık antibiyotik görmekten. Hele kışın sürekli krup oluyordu ciğerlerinden nefes alamıyordu sürekli hava makinesiyle dolaştık. Vitaminlerine baktırdım birsürü takviye kullandım probiyotik kullandık sürekli antibiyotik kullandığımız için bağırsakları kotulesmesin diye. Ne karışımlar bitkisel şeyler neler kullanmadık ki. Alerji testi yaptırdim alerjik astım çıktı. Ama ben sarımsak kürünu yaz tatilinde de hiç kesmedim ara ara verdimki bağışıklığı güçlensin.hafta icinde de yine veriyorum aralıklı. Bende senin gibi kime sorsam hep ilk yıl normal ikinci yil biraz daha az hasta olur dediler. Yani cnm anliycan kreşe giden çocuklar hep aynı hasta olmayan nadir arkadaşımda geçen yıl benimle birlikte verdi onunki hiç hasta olmadı hasta olması 5 i geçmemiştir demekki onunda bünyesi güçlüydü
(1,871 puan) tarafından
Hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var instegramda ordan gördüğüm şeyleri yapıyorum çoğunlukla kızıma bi bak istersen fayda gören cok
0 oy
(6,964 puan) tarafından
okullar acilinca maksimim 15 gun sonra hastaliklar basliyor hazirana kadar devamkeee. 2021 eylulden beri sitkim

siyrildi suan 2 ye gdiyor kizim hala hastalik. seneye oglan anasinifina baslicak bi dort sene bes sene de onun hastaliklari.  normal yani.
(734 puan) tarafından
Peki bu süreçte sürekli antibiyotik mi kullanıyorsunuz
(6,964 puan) tarafından
antibiyotik de  kullandigimiz oluyor bazen gerek kalmiyir cunku direk eve iyileame kampina cekiliyiruz . 7 gun saglamsa 2 hafta hasta anasinigi doneminde.1. sinifta hasta olsada iyi kotu mecnur ginderdik ders kacmasin diye.z ventolin ve hava makinasi nebulizatör demirbas bas ucu ilaci zaten
0 oy
(20,886 puan) tarafından
Instagram'da hastalanmayan cocuk diye birnsayfa var. O tarifi yap istersen. Bizimkiler de okulun ilk günü hapsurmaya başladılar. Ama bence havalardandir.. o tarifi yaptım. Oğlum eşim ben hepimiz içtik. Şükür şimdilik hastalanmadik. Bı kırgınlık var. Geçiş mevsimi olduğu için heralde. Sen de yap istersen faydası olur inşallah. İçerik sarımsak bal limon
(734 puan) tarafından
Bakayım bir teşekkür ederim
0 oy
(481 puan) tarafından
Çocuğun bagısıklıgı.. Baskılanmıs.. Savasamıyor  bagısıklık testı yaptırın bakın gorceksınz  değerler çok düşük  mıkroplaa savaşan antıkorları yok. Ayrıca 10 günde bır hastalık kapması fazla sen o kuzu'ya  bolca bagısıklık guclendırıci al  yazık  o serumlar iğneler de gelısımine hep zarar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 121 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,367 soru

23,692,301 cevap

311,073 kullanıcı

...