+1 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Merak ediyorim düşünceniz ne 3 çocuğu olan anneler nasil zorluğu benim 2 oglum var kizim olmasını cok isterdim hemde çok nasip olmadi 3. Ye cesaretim asla yok esimde istemiyo icimde kaldi ama 

28 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Bile isteye  bir şekilde 1 den fazla çocuk istemezdim şahsen ama Rabbım bir kızım vardı birde oğlan nasip etti Rabbım onlara can sağlığı versin onların acısını göstermesin başka bir evlat da suanda vermesin ama aratmasın da 

Maddi değil ama manevi olarak çok zor  tabi ki bir kızınız olsaydı iyi olurdu ama nasip kısmet bu işler:)
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
 Benimde ikinci kızım olacak hayırlısıyla. Ben 3. Yü düşünmüyorum ama oldu da ileride düşünürsem bayağı bi ara koyarım çünkü bu çocukların büyümesi okula gitmesi zaman alır. Benim için önemli olan onların güzel yetişmesi. Yani olursa da çok çok zor karar veririm gibime geliyor.
0 oy
(10,686 puan) tarafından
2 oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ama bana deseler ki kesin yüzde bin beşyüz kızın olacak yap çocuk yine yapmam. Devir zor devir kötü ekonomi kötü çocuklara güzel bir gelecek veremedikten sonra çok çocuk neye yarar. Ben bakamam.ne maddi ne manevi o güç yok bende 
0 oy
(20,782 puan) tarafından
Bizim durumumuz iyi çok şükür bı sıkıntı olmuyo 
0 oy
(4,819 puan) tarafından
Benim felsefem tabi haşa Allah bilir olursa başım gözüm üstüne ama 2 ihtiyaç 3 lüks . Hele ki bu devirde maddi manevi zor 3 çocuk 
0 oy
(14,900 puan) tarafından

Arkadaşımın 2 oğlu bir kızı vardı kız olsun diye tekrar doğurdu :) 4

0 oy
(1,290 puan) tarafından
Valla cocukke  kolay masraf buyudukce artiyor.Hali ile parayi 2 ye bolup daha kaliteli yasatmak varken uce bolup orta halli yasatirsiniz.Her birinin cebine harcligi var cep telefonu bilgisayari kiyafeti ihtiyacalri istekleri evlendirmesi okutmasi.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Biz 1 tanesine zor bakiyoruz. 2.dusunmuyorum.

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 812 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 733 göst.
0 oy
2 cevap 372 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,584 soru

23,709,208 cevap

312,159 kullanıcı

...