0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından
İyi akşamlar hayırlı kandiller 

Arkadaşlar dinimi tam anlamıyla öğrenmek istiyorum 

Hangi kitapları önerirsiniz?

tesettür giyim için hangi siteleri önerirsiniz?

5 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
İyi aksamlar.

Resulullah(sav)veda hutbesinde bize iki miras bıraktığını buyurmuştur 1-Kuran-ı Kerim 2-Sunnet.

Bizler yapacağımız her işin tuvalet adabımızın bile nasıl olması gerektiğini Dinimiz bize öğretmiştir elhamdülillah.

Hayatımızın yaşam tarzımızı İslam'a göre yaparsak yapacağımız herşeyi de Kuran ve sünnet üzerinden delil almalıyız.

Kitaplara gelince 

La ilahe illallah nedir biliyor musun?(Faruk Furkan)

Kelime-i tevhid etrafındaki anlamlar ve şüpheler(Mahmud tercanlı)

Yaratan Allah yöneten kim(Mahmud Tercanlı)

Tesettür kitabı da(Kur'an ve sünnete göre yüz ortme  uğur pekcan)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burada Alaska diye bir kullanıcı var kullanıcılardan onun adını arat mesaj at sana yardımcı olacaktır 
tarafından
Tartışmak istemiyorum gerçekten teşekkürler
(11,608 puan) tarafından
ülkemizde çok fazla sayıda rum, ermeni kökenli insanlar var.
tarafından
Tartışma için demedim lutfen yanlış anlamayın. Sadece at izinin i.t izine karıştığı bir dönemde o kadar çok yanlış yönlendirmeler oluyor ki en sağlam kaynak Kuran-i kerim olduğu için dedim.  
Gozdeh hanım istisnalar kaideyi bozmaz %96 oranında Müslüman Türk yapıda bir ülkedir. Her kaynakta böyledir.
(11,608 puan) tarafından
her kaynakta böyle olabilir ama kimliğinde islam yazanların yarıya yakını Müslüman değildir. zaten zaman zaman bu kişiler nüfustan din ibaresini sildirirler. ayrıca anayasada Türkiye cumhuriyeti devletinin dini İslamdır diye bir madde yok. ilk anayasada vardı, sonra kaldırdılar.
ben tartışma amaçlı söylemedim bilgi verdim. Müslüman olmayan tanıdıklarım, komşularım var
tarafından
Anladım teşekkürler.
0 oy
(285 puan) tarafından
Türkçe ve Arapça mealli Kuranı Kerim al bence camilerde var diye biliyorum bide ilmihal diye kitap var eğer bilmiyosan sureler dualar yazıyo içinde 
0 oy
(523 puan) tarafından
Selamın aleyküm cnm ben sana kitaplar gonderebilirim eşim imam bende sübyan okulunda görevli yım camilerde hoca hanımlar görevli saat 9 ile öğle namazı arası ders veriyor lar
(232 puan) tarafından
Çok iyi olur canım teşekkür ederim
0 oy
(232 puan) tarafından

Hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum arkadaşlar <3<3

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu