0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
Yanlış okumadınız su an hem içiyor hem de Mac izliyor Rabbim hidayet versin. ***** saçma kendi kendine konuşuyor maçla ilgili sanki tövbe haşa alemlerin yaratıcısı. Sonunu çok merak ediyorum. Rabbim tez zamanda cezasını versin inşallah. Yarın da kpss sınavına girecem bu kafayla nasıl gireceksem artk. Bana dua edin kızlar..

14 Cevaplar

+3 oy
(82 puan) tarafından
Yaptıgı yanlış haklısın evet ama kafana takacak bir durum yok herkesin günahı kendine eşine bu şekilde beddua etme bence 
(865 puan) tarafından
O herşeyi hakediyor bence
(2,526 puan) tarafından
O herşeyi hak ediyorsa hak ettiğini ver ozaman.
(82 puan) tarafından
Beddua edecek kadar sevmiyorsan neden hala evlisin
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Evlenmek nasıl haksa boşanmakta haktır. Alkol haramdır eşiniz sanırım tam inançlı biri değil Allah yardımcın olsun inşallah 
(865 puan) tarafından
Aynen öyle canım
+1 oy
tarafından
Öncelikle zor olduğunu biliyorum ama kınamayın. Her gün 1 defa cuma suresi okuyun, eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner. 1 haftaya tesirini yavaş yavaş görmeye başlarsınız. Okumayı bırakmayın.
(865 puan) tarafından
Denicem canım Allah razı olsun
(13,724 puan) tarafından
Canim bunu niyet edip mi okuyoruz abdestle kapalı şekilde
tarafından
Evet Kuranı kerimden bir sure olduğu için adet değilken ve abdestli şekilde, tam tesettürlü okumak lazım. 1.5 sayfa bir şey zaten.
(13,724 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim bende okuyacağım allahin izniyle
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Eşini Allah yola getirsin. Sanada zihin açıklığı versin inşallah.
(865 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Rabb'im bu mübarek günde eşine hidayet nasip etsin sende eşin için bol bol dua et bela okuma buda senın ımtıhanın böyle bilerek yaşayarak sürekli Rabbime sığın dua et 
(865 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten canim
0 oy
(3,411 puan) tarafından
Eski sözlüm Allah onu bildiği gibi yapsın. Kandil gününde hadi kandilin şerefine içiyoruz diyip bir arkadasiyla tokuşturmustu. Allah'ın ****** imansızı köpek 
(865 puan) tarafından
İnşallah bir gün kandilin şerefine Rabbim de cezasını versin onu cezayla ödüllendirsin. Bak gene beddua ettim ama böylesi insanlar için ağzımdan hayır kelimesi çıkmıyor
(3,411 puan) tarafından
Geberesice zaten yalancı, iftiraci, inançsız ********. Kurtuldum şükür evlenmeden o it*ten
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Uyardıysan görevini yaptın. Herkes kendi bacağından. 
0 oy
(13,184 puan) tarafından
evlenirken içkş içtiğini biliyorsan bence şu an şikayet etmemelisin. ha değiştiririm düşüncesi varsa yok, insan kendi istemedikten sonra değişmiyor. 

ha söz vermiştir, tövbe etmiştir tekrardan içiyordur o zaman hakkındır ya da gizlemiştir o zaman haklısın. 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Bence siz de dua edin beddua etmek yerine. Allah'dan bela isteyeceğini hidayet isteyin. 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır mübarek gece de beddua etme canım tutar eşin eşe duası da bedduası da 
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Kafana takma boşver. Sınavına odaklan. 
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Kandil günü beddua edilmez herkes sevabıyla günahıyla gidicek hesabını vericek boşver nabıyosa yapsın bu mübarek günde eşin yüzünden günaha girme 
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(563 puan) tarafından
İçki normal günler helal mi sanki.. O bku içen kandildede içer bayramdada içer. Zaten bu gün bayram diyip içmem diyeni, bu ay ramazan diyip içmem diyeni hiçden daha anlayamıyorum... Ramazanda müslümanız kandilde bayramda müslümanız. Yadırgamıyorum sizi, ben alkol kokusu olan bi evde büyüdüm. Sadece yanlış ve kandilin bayramın bu durumlarla alakası yok

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,530 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,379 göst.
0 oy
8 cevap 627 göst.
16 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu