0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

33 yaşındayım, denizle 24 yaşında tanıştık. çocukları getiririz arada bende simitle takılırdım eşim öğretmeye çalışırdı ama panik heyecan asla yapamam derdim. Bugün uzun bir süre simitin üzerine uzandım bacaklarım arkaya doğru uzattım kollarımla kendimi bir sınır belirledim oraya kadar çektim gittim neyse Simiti bıraktım bian kendimi uzunlamasına ittirdim ve kollarım avucumla suyu hızlı hızlı çekerek gittim çok az bir mesafe. Kısa mesafe de olsa gittim çok şaşırdım 

hemen eşime dedim geldi git gide aradaki mesafeyi açarak ona doğru gitmemi istedi çalıştık baya, yüzdüm resmen çok mutluyum benim için büyük bir şey :) 

Daha önce de ehliyetim vardı ama asla asla trafiğe çıkamam derdim deneye deneye 3 yıldır aktif araba sürüyorum 

İnsan istesin herşeyi yapıyo aslında

8 Cevaplar

0 oy
(20,207 puan) tarafından
Yeterki öğrenmek iste yaparsın bravo ♥️
(379 puan) tarafından
Evet ❤️
-Reklam-
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Yapılacaklar listemde kesinlikle yüzme öğrenmek var 
(379 puan) tarafından
Evet bunu başarınca daha çok anlıyor insan inşallah yapılmayacak bir şey değil cesaret sadece
0 oy
(7,671 puan) tarafından
Yaaaa çok sevindim canım. Benim de en çok istediğim şeylerden biri yüzmek senin gibi 33 yaşındayım çok panik yapıyorum oldum olası korkarım sudan inşallah ben de bir gün öğrenebilirim.
(379 puan) tarafından
Aynıydım biraz suya kafam girse panik heyecan olurdum ama yapılmayacak bir şey değilmiş biraz cesaret sadece ben yaptıysam herkes yapar diyorum inşallah yaparsın eminin
(7,671 puan) tarafından
Benim iş zor gibi hemen dibe çöküyorum halbuki zayıfım da :))
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Sizin adınıza sevindim ben bilmiyorum denedim bir kaç kez yapamadım korktum
(379 puan) tarafından
Bende hep korkardım ama cesaret etmek lazımmış canım inşallah yaparsın yapılmayacak bir şey değilmiş aslında
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ya ne güzel bende çok istiyorum yüzmeyi çocuklar az daha büyüsün kursa yazılacağım
0 oy
(758 puan) tarafından
Yaa :) harikasınız gerçekten. Kendi kendine yüzmeyi öğrenmek de öyle her yiğidin harcı değildir. Valla bravo 
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Yüzmek değil de araba kullanmayı çok istiyorum 6 yıldır ehliyetim var ama işte :-(
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Deniz korkum var malesef birak girmeyi ayaklarimi bile sokamiyorm cok istiyorm yuzmek ama yok asla cocuklr icn gidiyorm ama donene kadr kalbim agzimda duruyorm valla bu uaz denize 45saniyelik mesafede kamp yaptik yemin ederim ne uyuyabildm ne yemek yiyebildm cok kotu fobim var sesi bile bana cok korkunc geliyor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 135 göst.
0 oy
5 cevap 172 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (843 puan) tarafından soruldu