0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Çocuk cinayetleri,  Çocuk istismarlari,sokaklarda ciftleşen insanlar noluyoo yaa noluyoo 

Şimdide ızmirde yaşlı bir çift sokakta çiftleşmis şimdi bu özgürlükmu oluyor nereye gidiyor insanlık daha neler görüp duyacaz kimse dur demicek mi katı kurallar neden yok yaa neden

13 Cevaplar

+4 oy
(913 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ahir zamandayız, hangimizin ne olacağı belli değil. Allah hem bizim, hem bizden gelecek neslin sonunu hayr etsin, sapkınlıktan korusun 
(242 puan) tarafından
Amın canım amin
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Kıyamet  yaklasiyo sokaklarda çiftleşen insanlar göreceksiniz intihar yaygınlaşacak 
(242 puan) tarafından
Doğru diyorsun
(1,239 puan) tarafından
Çünkü dün benimde kiyametim gibiydi oyuzde  kinamayalim kimseyi nolucamiz hiç belli deil
(242 puan) tarafından
Hayırdır canim
0 oy
(899 puan) tarafından
Kurala gerek yok insanlarda ar olsa haya olsa zaten yapmaz ama kural olsa bile zincire vursan varsa içinde o.... Yine yapar
(242 puan) tarafından
Yaşlı ama Yaşlı görüntüyü gördüm etimle kemigimle nefret ettim
(899 puan) tarafından
Yaşlı ama ar yok işte farketmiyo ki yaşa bakmıyo malesef
(242 puan) tarafından
Genç olunca hani cahillik o bu şu diyoruz bunları görünce beynim yoruldu
(899 puan) tarafından
Allah hidayet versin Rabbim iman versin azıtan herkese
0 oy
(590 puan) tarafından
Allaha layık bir şekilde yaşayıp ölmek nasip olsun inşallah:(
(242 puan) tarafından
Amın inşallah
0 oy
tarafından
Kurban olduğum Rabbim şu iğrençlikleri alenen gösteriyor da biz iflah olmuyoruz. Kurani düzenden daha iyisi mi var?
(242 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun canım
0 oy
(2,746 puan) tarafından

Bugün Mersin'e geldik kadının biri çırılçıplak soyundu erkeklerin içinde şok olduk:Okimseyi kınamamak lazım ama gerçekten çok kötü bi çağdayız

(242 puan) tarafından
Derdi neymis acaba tövbe yarabbim
0 oy
(1,765 puan) tarafından
Ahir zamandayız artık haya perdesi kaldı. Edep haya diye bişey yok. Bende az önce sıla bebeğin vücudunda 42 diş izi olduğunu okudum. Rabbim kimsenin yanına bırakmaz öbür dünyada rabbim hesabını soracak lime lime olsun etleri inşallah içim acıyor 
(242 puan) tarafından
Of of offff
0 oy
(519 puan) tarafından
Biz Antalya da yaşıyoruz sahil i görmeyin kızlar gece hele o gece mekanlarından çıkan kızlar eğlence bumu ya gece yürüyüşe çıkıyoruz şezlong da neler neler yapıyor oluyor lar 38+5 haftalık hamileyim eşim imam gündüz vakti olmuyor gece yürümek iyi geliyor serinledi hava bide ama neler neler görüyoruz artık millet bakmıyor normal diyorlar biz Antalya liyiz ilçesinden ama hep doğuda görev yaptık bir de ığdır da böle bir şey asla yaşamadık 
(242 puan) tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
(302 puan) tarafından

Ay çiftleşmis deyince çok güldüm aslında trajik bi durum :D evde kedilerim var bi disi bi erkek ikisi de kısir bu arada linclemeyin. Ama iç gudusel olarak ciftlesiyorlar bazen yemin ederim gizli yer buluyorlar evde çiftleşmek için insanlara ne oluyor anlamıyorum 

(242 puan) tarafından
Ama öyle gerçekten çiftleşmek bunun adı yaa eviniz yokmu o kadarmi azdiniz kudurdurnuz ayy keşke bana denk gelselerdi
0 oy
(18,698 puan) tarafından
Valla kendi hayatımızı güzelleştirip evlatlarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Ve böyle kötü şeyler gördüğümüz zaman dur demeliyiz. Hatta höst ya da çüş . Dur demedikce azacaklar çünkü. 
(242 puan) tarafından
İnan denk gelsem yırtarım onları
0 oy
(5,287 puan) tarafından
Eskiden de vardi boyle seyler. Simdi teknoliji ,sosyal medya sayesinde kolaylikla tespit ediliyo. 

Bundan 50 sene once koy efsaneleri vardi yok kiza cinler tecavuz etmiste ,yok ayi tecavuz etmiste. Tarlalarda iliskiye girenler. 
0 oy
(6,239 puan) tarafından

İzmire göre ÖZGÜRLÜK :angry:

(242 puan) tarafından
Hay böyle özgürlüğün içine.....
0 oy
(14,350 puan) tarafından
Şimdi gördüm İzmir’deki olayı aleni şekil de ya Ya rabbim nasıl iştir bu 

gençler  de çekiyor gülüyor 
(242 puan) tarafından
İğrenç bi görüntü

İlgili sorular