+2 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (1,473 puan) tarafından
Yemen'de 3 yaşındaki bebeğe tecavüz eden adam herkesin gözü önünde kurşuna dizilmiş darısı buradakilerin başına

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İnşallah en kısa sürede Türkiyede de olur
(1,473 puan) tarafından
Amin ecmain canım benim
-Reklam-
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Ahh bir olsun 1 kilo çekirdek alıp en önden izlemezsem bende ne olayım 

Not: çocuklara el uzatanlara karşı evet caniyim 
(1,473 puan) tarafından
Bende öyleyim
0 oy
(51,338 puan) tarafından
boyle kesin olanlar halkin icine salinmali dayak yiye yiye olsunlar
(1,473 puan) tarafından
Bence önce uzvundan vurulmali kıvransin itler
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ay inşallaaaaah
(1,473 puan) tarafından
Amin ecmain
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Amin amin amiiiinnn
(1,473 puan) tarafından
Amin amin ecmain
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Ben idam uygulamasini dogru bulmuyorum. Olum kurtulus bence. 

İskence edilebilir hergun etinin bi parcasi kesilebilir. Etini koparabilirler,tirnaklarini ceksinler,elektirikli sandalyeye koysunlar,zehirli yilanlari salsinlar. Aslanlara atsinlar. 
(1,473 puan) tarafından
Kısasta hayat vardır ölüm onlar için kurtuluş değil sonsuz azabın başlangıcı
(5,500 puan) tarafından
Ben bu taraf icin yorumda bulundum. Tabi ki Allah onlari en iyi sekilde cezalandiracaktir.
Ama bi insana zarar vermek neymis yasamalilar. Olum belki saniyelik surecek ama bence gunlerce aci cekmeliler.
Ayrica madem boyle dusunuyosunuz Allah'ın verdigi canı Allah almalidir.
(1,473 puan) tarafından
Kısasin çeşitleri var canım aynı şeyi düşünüyoruz Ölüm onlar için kurtuluş sözüne yazdım onu
(5,500 puan) tarafından
Anladim canim. Yani demek istiyorum ki olurken cok fazla aci cekmez. Gunlerce aylarca aci cekmeli. Sonrasini Allah bilir zaten.
(887 puan) tarafından
Ay evet ya. Ben de idama karşıyım. Hem emin olamama ihtimali var hem de öyle tertemiz acısız sızısız ölmek oh ne ala. Öldürmeyip süründürmek taraftarıyım. Bir tarafını kağıtla kesip tuzlu su döküp sonra etlerini yolup çivilerle sarmalı. Tam kanaması durunca kopartıp ağzına dikmeli.
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Turkiyede olacagini sanmiyorum
(1,473 puan) tarafından
Umarım bir gün olur
0 oy
(462 puan) tarafından
Türkiye'de kiler de tek kişilik hücreye konulup korunuyor, zırhlı araçlarla polis jandarma korumasıyla adliyeye getiriliyorlar.

Başka bişey demek istemiyorum...
(1,473 puan) tarafından
Bugün polis yeleği giydirmisler  daha ne diyeyim
(462 puan) tarafından
Keşke bu korumayı çocuklara, şiddet gören kadınlarada  yapsalar ama malesef
(1,473 puan) tarafından
Mazluma zulüm var Türkiye'de
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Adam idam cezası alacağını bile bile yapmış. Demek ki idam çözüm değil. Orta doğu ülkelerinin çoğunda idam var ama tecavüz de korkunç seviyede. O yüzden kısas en doğru çözüm. Bu adama da tecavüz edilmeli. İsteyen istediğini desin ama kısas en doğru ceza. 
(2,818 puan) tarafından
Ondanda zevk alir boyleler
0 oy
tarafından
Bir ünlü diyordu eğer şeriat gelip bunlar asılacaksa ben kapanmaya çarşafa girmeye razıyım assınlar diye,  sonuna kadar arkasındayım bu sözün. 
(4,493 puan) tarafından
Bunu diyen kişinin fuhuş pazarlığı yaparken yakalanması.. :)
tarafından
Söyleyenin değil,  sözün arkasındayım dedim ama yanlış okudun galiba.. :))
(4,493 puan) tarafından
Yok doğru okudum. Tecavüzcülerin hepsine çocuk büyük ayırmadan kimyasal hadım veya idam denilse hak veririm. Ama şeriat çözüm olsaydı, şeriatle yönetilen ülkelerde tecavüz olayları çok yüksek oranda görülmezdi. 2 kişi idam edildiyse 150 kişi için soruşturma bile açılmıyor. Çünkü kimsenin ruhu bile duymuyor. Dünyadan bir haber kendilerine aktarılan kadarını öğrenebiliyorlar. Şeriatı sadece çarşafmış gibi lanse etmek aşırı basit bir bakış açısı. Hele Sevda Demirel gibi biri için. Hali hazırda böyle yönetilen bir sürü ülke var, keşke oraya gitse Sevda ama gitmez. Bu şeriatten kaçıp, kaçak yollarla İngiltereye, Fransaya gidip şeriat gelsin diye bağırmaya benziyor. Neden kaçmışlar ülkelerinden o zaman? Yapmayın lütfen.
tarafından
düzenlendi
Allah'in emir ve yasalarına uyulsa hiç birsey olmaz. Ben bunu der bunu bilirim. Bu dünyada peygamber varken sapkınlık yine varmış. Amaç zaten tamamen önünü almak değil herkes hakkettiği cezayı alsın, hapishanelerde i.t bakıcılığı yapmamak.
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Nerde daha narin olayı gunelrce ülke meslesi oldu çözülmedi Türkiye de birşey olmaz polatalr bırakıldı suçlu suçsuz beli değil ne oldu narin olayı onalri bastırdı ne diyeyim:(
(142 puan) tarafından
Bu bile bile yapılmış olabilir polatlarin çıkması gündem olup ortalık karışmasın diye
Nasıl çıktılar anlamıyorum
(1,123 puan) tarafından
Eşim pek takılmazdi böyle seyelre bu aralar onalri magazinde göryo cinnet geciryo nasıl bırakırlar ve çok kişi diyor bile bile yapılan birşeyde ola bilir  gündemi değiştiriyorlar onalr çıktı bu olay ortaya çıktı ve gunelrdir nasilki bı küçük köyde bir olay düğümü çözülmüyor bence bilinyor basina yayilmiyor cidden gündem değiştirmek gör bak bu Dilan olayida unutulup gidcek başka olaylar gibi o kadar insan sevrber olmuş nasıl olay çözülmüyor müge anlı kaç günde olayları ortaya çıkartırken bu olay cidden sarpa sanıldı her ifade farklı hegun başka birşey çıkartıyorlar yok abi yok amca yok başka adam vs.
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Türkiye'de olacağını sanmıyorum ve bu gidişle daha kötü şeyler olacak örnek alıyorlar akillanmiyorlar cezası olmadığı icin
(1,473 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcımız olsun
0 oy
(530 puan) tarafından
En iyisi boyle yapilmali insanlar korkusundan yapamasinlar.  Onlarin vicdanina kaldikta gördük gunumuzu.   
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kız direk asmışlar mi bir şehrin ortasına asıp önüne gelen dövüp rahatlasaydilar  sonra assaydilar şeylerini bıçakla kesip acı çekmeleri  Lazim Allah'ın cezaları küçücük bebekler bir şehrin ortasına getirip işkenceyle assinlar bak bakayım bir daha cesaret edebiliyor laf 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 404 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA& (4,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cangul19 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde MinnieMouse (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,333 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,473 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...