+2 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (9,254 puan) tarafından

Lütfen bunu uygulayalım  içimden gelenleri paylaştım

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,755 puan) tarafından
Çevremdeki herkes çocuklarını serbest bırakmazlar şükür telefonuna kadar arkadaşlarına kadar kontrol ederler allahim çocuklarımızı muhafaza etsin 
(9,254 puan) tarafından
Amin bacım amin benım çevremde var öyle duyarsız kişiler malesef birazda onlar için yazmak istedim
(2,755 puan) tarafından
İyi yaptjn cnm en azından elinden geleni yapmış oldun
(9,254 puan) tarafından
Öyle canım
-Reklam-
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Noktasına kadar doğru canım ben bazen telefon veriuordum ama gozetimim altında +18 videosu reklamı çıkmaz mı karsisina hemen kapattım şimdi müzikler açıyorum izliyor eğitici müzikler ama ekranı kapatıyorum sadece dinliyor gercekgen artık çocuklarımıza çok çok dikkat etmemiz lazım etraf pislik kaynıyor bir ara pazara gidecektkm kizlarimla yolda bebek aravam kırıldı büyük kızım engelli idareten sürüyorum bebek arabasini küçüğü yürüyor ******** bir adam kızıma doğru koşmaz mi aklım çıktı hemen kızımı çağırdım gel çabuk diye adam fark eder etmez gitti eğer dalginligim olsaydı yada biran görmeseydim Allah korusun kaciracakti çocuklarımızdan gözünüzü ayirmayin inaninki sadece iki saniye içinde kaçırıp götürüyorlar 
(9,254 puan) tarafından
Ayy canım Allah korumuş öyle bır zamandayız ki bır saniye gözümüzün önüne ayırmamamız lazım Rabb'im evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Vallah kim ne derse desin herşey anada baba da biter  çocuk doğurmakla anne olunmaz şimdikiler çocuğu yapıp sokağa  salıyor  sokakta  ne yaptığından  haberi yok odaya giriyor saatlerce  odada kalsa anne baba gidip kontrol  etmez   kısacasi   çocuğunu  küçükken  egitemezsen  büyüdüğü  zaman da hiç önüne  geçemezsin 
(9,254 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(706 puan) tarafından
Burda bir olay yaşanmış kreşe giden bir erkek çocuk barbi bebeklerin goguslerini okşayıp duruyormuş asagisina kalem sokmaya kızların da yine goguslerini ne buleyim o bölgelerini ellemeye çalışıyormuş öğretmen çağırmış ailesini siz çocuğun yanında uygunsuz bir şey mi yapıyorsunuz diye aile hayır filan demiş arastirimislar çocuğun eline tel vermişler çocuk uygunsuz sitelere gimis ordan gördüklerini yapmaya çalışıyor çocuğu psikiyatriye psikolaga götürüyorlar mis yani asla serbest birakmicaksin çocukları ben iki dk gözümü ayiramiyorum mahvoluyorum aksama kadar
(706 puan) tarafından
Ortalık kötü iki dk gözümden ayiramiyorum
(9,254 puan) tarafından
Bende öyleyim bız tedbirimizi alalım Takdir  Rabbim'den
(706 puan) tarafından
Bir kere düğünde kayboldu 15 dk yok çocuk kriz geçirdim en son
(9,254 puan) tarafından
Rabb'im korusun evlatlarımızı
(706 puan) tarafından
Amin n

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,380 göst.
6 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde ElifSu34 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 518 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miss.Berna (4,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde MinnieMouse (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,439,634 soru

23,668,108 cevap

309,371 kullanıcı

...