0 oy
934 göst.
Diğer kategorisinde (2,056 puan) tarafından
Ben bu son yaşanan olayları çok kafaya takıyorum ve kocamla ilişkimi olumsuz yönde etkiliyor. Çocuklara yapılan işkenceler. 

Eşimle birlikte olmak istemiyorum . Tam başlıyoruz her şey güzel aklıma bir anda o çocuklara nasıl dokundular neler yaptılar diye geliyor bu sefer adamı itiyorum istemiyorum. Doğal olarak da eşim de kızıyor. 

Nasıl asicam bu durumu . Cinsellikten tiksinir oldum. 

Var mı tavsiyeleriniz kızlar? 

13 Cevaplar

+2 oy
(2,595 puan) tarafından
Neden kadina ters turs cevap veriyorsunuz arkadaslar. Herkesin hassasiyeti duygusu sizin gibi değil demek ki, olamaz mi? Mubarek gece ne kadar kiricisiniz boyle! Ya hayir konusun, ya susun lütfen 
(2,056 puan) tarafından
Kendileri mükemmel insanlar çünkü. Buraya dedikodu postu açsaydım herkes akıl vermek için sıraya girerdi.
-Reklam-
+1 oy
(1,024 puan) tarafından
Dalga mı geçiyorsun bacım 
(2,056 puan) tarafından
Hayır ciddiyim.
+1 oy
(82 puan) tarafından
Benim de dün aklıma geldi gözlerim doldu ama şöyle düşün artık sıla bebek cennette Allahını yanında orda daha güvende bitti yaşadıkları eğer bunu çok aklına takarsan eşin senden soğur ve bir gün buraya esim beni aldatıyor mu diye yazarsın aklına  getirmemeye çalış biraz evden ayrıl hava değişikliği iyi gelir kafanı boşalt bir kaç güne kadar daha iyi olursun
(2,056 puan) tarafından
Bir kızım var 2 yaşında onu gördükçe aklımdan hiç çıkmıyor.
(82 puan) tarafından
Rabbime emanet olsun çocuklarımız benim de 2 oglum var ben bile korkuyorum artık devir çok kötü oldu evliliğin için biraz düşünmemeye çalış eşin biraz sana anlayış göstersin
(7,638 puan) tarafından
Sıla ölmediki tedavisi sürüyor dendı bu akşam haberlerde
+1 oy
(6,947 puan) tarafından
Çok hassas bir insansan normal içselleştirmişsin bu durumu atlatmaya çalış başka ne denir bilmiyorum 
(2,056 puan) tarafından
Zaten çocuklar konusunda çok hassas ve takıntılı bir insanım bir de kızım var 2 yaşında psikoloji filan kalmadı iyice
(6,947 puan) tarafından
Haklısın anlıyorum benimde kızım var 4 yaşında inan iyice paranoyak oldum bugün oyun alanına götürdüm balon istedi alıyordum arkam dönük süresi azalmış diye adını sormak için kız çağırmış kolunu tutmuş onunla kavga ettim ben içerdeyim kim oluyorsun da kızımı turuyorsun çıkarıyorsun diye
(2,056 puan) tarafından
Psikolojimiz iyice alt üst oldu
+1 oy
tarafından
Psikoloğa git canım en iyi tavsiye bu 
(2,056 puan) tarafından
Eğer atlatamazsam öyle olacak galiba.
tarafından
Kendi başına atlatabileceğini  düşünmüyorum çünkü bu ciddi bir konu
+1 oy
(451 puan) tarafından
Aynı şeyi ben de yaşadım yani aklıma geldi sonra düşünmemeye çalıştım başka bir şey düşünmeyi deneyin
(2,056 puan) tarafından
Inşallah ben de atlatırım
+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Eşinle o çocukların alakası ne tamam çok iğrenç bir durum da yani adamın günahı ne 
(2,056 puan) tarafından
Eşimin alakası var yazmadım zaten. Benimle alakalı konu zaten hep aklımda olmadık yerlerde iyice beynimin içinde dönüyor konu
(3,843 puan) tarafından
Etme bacım evet gerçekten iğrenç bı durum ama kocana etme yani Allah'ım evlatlarımizj korusun . Kafayı yersin çok düşünme. Bu pislikler afedersin kandil gecesi seyinden asmadan düzelmez bizim ülkemiz
+1 oy
(691 puan) tarafından
Çocukken böyle bir travma yasadin mi acaba o yüzden mi böyle davraniyorsun
(2,056 puan) tarafından
Yaşadıysam da hatırlamıyorum. Belki bilinç altımda yatan bir şey vardır. Aslında çok da çocuk değildim 15-16 yaşlarında tacize uğramıştım tanımadığım biriydi
(691 puan) tarafından
Ya bu olabilir ya da çok hassas ve duyarlisin.Herke olaylardan aynı derecede etkilenecek diye birşey yok. Sen biraz daha hassas olabilirsin. Fazla izlememeye çalış canim.
+1 oy
tarafından
Çocukken tacize uğradın mi eğer ugradiysan olaylardan fazla etkilenip eşini ittiriyor olabilirsin o da karşı cins ne de olsa ya psikolojik destek al ya da haber izlemeyi  sosyal medyada gezmeyi bırak uzaklaştıkça etkiside azalir
(2,056 puan) tarafından
15-16 yaşlarında tacize uğramıştım tanımadığım biriydi
0 oy
(109 puan) tarafından
Bence korkularının üstüne git.buyuk ihtimalle o an sana vesvese geliyor.cok özür dileyerek söylüyorum.esinden kötü ahlaksız bir beklentin olduğundan değil de ,şeytan sana o tarz şeyler düşündürüyor olabilir.bubtarz haberleri dinleme ve okuma.esinle güzel vakitler gecir.ve cinsellik devreye girince kendini sadece o ana bırak.baska türlü şeyler düşünme.
(2,056 puan) tarafından
Bir anda o düşünce kaplıyor beynimi . Eşimle alakalı değil zaten konu benimle alakalı
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Böyle seuleri çok icsellestiriyorsun demekki çok fazla okuma dinleme senin için daha iyi. Herkesin olaylara bakışı farklı tabiki kafanı dagit biraz. Dünya da geriye kötüler kalıyor bu olaylarda gidenler en güzel yerde o masum çocuklar öyle düşün.
(2,056 puan) tarafından
Her yerde bahsediliyor. Mutlaka birine denk gelip görüyorum ve bu beni çok etkiliyor. Kaç gün oldu bak olaylar her gördüğümde salya sümük ağlıyorum
(2,945 puan) tarafından
Bende ailevi konularda boyleudim çocuklarım yoktu ozaman şimdi çocuklarım küçük böyle birseyden etkilensem elim kolum kalkmıyor mecbur ayakta olmak zorundayım ailevi konuları ikizlerime hamile kalınca oteledim bana anlatmayın artık dedim bı mesafe koydum yani iyice beni etkilen çoğu şeyi atmaya çalışıyorum yoksa zor oluyor eve yetemiyoruz ben birde zor zamanlarda yaşadım hamileliklerimle düşük kayıp tedaviler hep kendimi çektim beyin kaldirmiyor artık çünkü depremde filan bile neler hissettik çok zor rabbiim herkese ferahlık versin
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Yani cnm düşünmeyeye çalış nasıl olur bilmiyorum eşinin suçu neki 
(2,056 puan) tarafından
Eşimin suçu yok zaten . Ben bir türlü engel olamıyorum kendime
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Piskoji kalmad kimsede ,sen bi ain önce kafanı dağıt esin yanlış anlar canm
(2,056 puan) tarafından
Aynen öyle.

İlgili sorular

0 oy