0 oy
807 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
..................................

21 Cevaplar

+2 oy
(8,021 puan) tarafından
Yani doğruyu söylemek gerekirse ben de ne çabuk unuttu ben olsam asla paylaşamam derdim şimdi yalan yok.Zor bir durum gerçekten. 
(6,112 puan) tarafından
bende oyle derdim kendim de paylasamazdim kendim de utanirdim ben olsam bence herkes ayni durumu yasayan herkes aynjduyguya kapilir ve disaridan bakan herkes ayni seyleri soyler. cok normal durum nasil aşılir bu durum bilemicem heralde amaaaan ne derlerse desinler diye pist sahibi elalemin ne dusundugunu dusunmekten vazcayarsa aşilir. ama disaridan bakanlar konusur der dusunur yani bu dusunceleri engelleyemezsin
(8,021 puan) tarafından
Kesinlikle canım her kadın aynı duyguları yaşar bence bunu aşmak çok zor gibi ben aşamazdım aşamadığım için de paylaşamazdım.
-Reklam-
+1 oy
(2,574 puan) tarafından
Yahu bu fotoğraf paylaşmak neden bu kadar önemli? Hayatı fotoğraf paylaşmak üzere yaşıyorsunuz. Bence utanç verici olan bu. 
0 oy
tarafından
Canım senin utanacagin bı durum yok ortada seni bu duruma düşüren utansın 
0 oy
(82 puan) tarafından
Bence utanması gereken sen değil eşin canım her zaman dik dur sen evliliğin için çabaladın  evet affetmek doğru değil ama affettiysen maalesef ki bunları kafandan atmalısın çünkü affetmek bunları da bir nevi kabullenmektir 
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Utanması gereken kişi sen değil sana bunu yapan haysiyet şahıs sende sevdiğin kişiye çoğu kişiler gibi ikinci şansı vermişsin bu saatten sonra herşey gönlünce olsun ❣️
0 oy
(706 puan) tarafından
Utanma falan değil canim bu affetmis gibi gorunmussun sadece içinde hala afedemedigin için böyle hissediyorsun.
(931 puan) tarafından
Bana da biraz öyle geldi açıkçası. En azından ben affetmiş olsam kimsenin düşündüğünü umursamam bence.
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Bu yaşadığın durum Hiç normal değil tabii affedememişsin asla Utanmıyorsun ama affedememişsin Affetmek sadece ağızda olmuyor kalp bile Affetmek gerekiyor Yani empati yapıyorum ben de aynı durumda olurdum kendini üzme resim paylaşma kendini paylaş orada olma kimseyi kafana takma
0 oy
tarafından
Çocuk olsa da olmasa da boşanmak için evlenmiyoruz sonuçta . Boşanmak evlenmekten daha zor hatta. Hayaller umutlar düzen sevgi bunları sırtını çevirmek çok zor . Ben de çok eserekli bir insanım çok boşanacağım boşanacağım diye gezindim. Eşimin  aldatma şiddet vs olmasa da yanlışları oldu . O da değişmeyi seçti ama benim ve oğlum için ama senin ki büyük cesaret tebrik ederim. Benim için aldatma konusu çok hassas bir konu temel yıkıcı … Bilmiyorum başıma gelmediği için ben hiçbir konuda büyük konuşmakta istemem başına gelmeyende anlamaz zaten eminim …

Eşini sevdiğin için bırakamamışsın eşinde seni sevdiği için değişmeyi seçmiş , tedavi olmuş bu yönden bakmaya çalış . Utanılacak hiçbir şey yok çünkü sen şu anki eşinin nasıl biri olduğunu biliyorsun seni seven ve senin için değişen bir adam . Affetmişsin olmuş bitmiş. Dışarıyı önemseyerek yaşarsan ömür boyu utanç içinde yaşaman gerekiyor sadece bu konu hakkında değil yanlış anlama , senin bu konu biter yarın en ufak şeyi laf yaparlar elin çenesi susmaz bizde büzemiyoruz maalesef. Her insan hata yapar evet bu çok ağır bir şey kabul etmek gerekir ama sen eşini affetmeyi seçmişsin o da senin için değişmeyi . Utanacak hiçbir şeyin yok güzelim ❤️
0 oy
tarafından
Aldatılmak kişiden kişiye değişir kimine göre bir bakış aldatmadır kimine bir mesaj kimine ise birlikte olmak.  Utanacagin birsey yok insanlar hata yapar ikincisi yoksa çok da üzülme.
0 oy
(829 puan) tarafından
Canim yanlış anlama da çocuğunda yokmuş herhalde niye geri döndün ki aldatan erkeklerden nefret ediyorum ya bir yapan bir daha yapar erkek milleti işte ama insallah hersey güzel olur bundan sonra
0 oy
(418 puan) tarafından
Hayat sizin hayatınız kimler nasıl hatalardan dönüyor. Dilediğiniz gibi yaşayın başkasına bir zarariniz yoksa
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Sosyal medya kullanma hayatım ben 7 senedir kullanmam .ne eşimi ne çocuğumu ne kendimi paylasirirm .yediğim içtiğim gezdigim herşeyi kendim bilirim .elalemden banane hiçbirseyimde eksik kalmadı paylasmayinca.madem çevreyi çok önemsiyorsun soyutla kendini sosyal medyadan . senin evinin icindeki mutlulugun huzurun önemli ne yapacaksın milleti .
0 oy
(2,573 puan) tarafından
Benm bi tanidgm var kocasi aldatti bunu hemde abisnin karisiyla yani kizin babasi kalp krizi falanda gecirdi oyle boyle degil e tabi haliyle yayildi her tarafa.kizin yengesinin kocasndan gizliyorlar yine yuvasi yiklmasn diye aldatilan kadinda kocasini oladr cok seviyorlu anlatamam sana affetti kocasini hicbirsey olmamis gibi davraniyor hemde.e haliyle bizde soruyorz nasil affetti nasil bisi bu saka gibi diyorz yani.disardan tabikide yargilanabilirsn canm senn bi sucn yok.utabmasi gereken kocan ama aldatilipta affeden insana illa bisiler denilebiliyir yani.arkasndan illa laf ediliyor.ya takmicaksn hicbirseyi duymamazliga gelceksn yada ona gore hareket etceksn canm.
0 oy
(551 puan) tarafından
İnsanların dediğini diyeceğini çok önemseme bence bu hayat senin hayatın. Sana ayrıl diye akıl verenler evlerin mutlu hayatlarına devam edip gülüp oynayacaklardı, belki ayrılsan çok çok daha kötü durumda olacaktın psikolojik olarak. Evet eşin çok çok büyük hatalar yapmış ama sonra senin için çabalamış. Sosyal medyada da fotoğrafın olmayıversin paylaşmak zorunda değilsin ki eşinle ya da başka birşeyle ilgili fotoğraf. Sen sanıyor musun ki o boy boy mutluluk aşk dolu fotoğraflar paylaşanlar hep öyle fotoğraflardaki gibiler. İnan çok mutluluk paylaşımı yapanlar o kadar da mutlu değil ele güne öyle göstermek istiyorlar. Kendilerini öyle tatmin ediyorlar. Eksikliklerini tamamlamaya çalışıyorlar. Sen herkesi boşver madem barıştın ve şuan için sorunun yok eşinle tamamlamaya çalış kendini. Allah gönlüne ferahlık versin. 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Kocanla sadece barıştın mı yürekten affettin mı ona gerçekten tekrardan güvenmeye başladıysan ( benim için en zor kısmı bu ) sonuçta bu evliliği sürdüreceksen hiç bir şey olmamış gibi davranman gerekir. Millet ne der diye yaşayamazsın artık insanların ne düşündüğünü önemsemeseden yaşamaya devam et. Ama ben olsam çocuk olayını epey daha ertelerdim işin içine şiddette girdiği için 
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Yalana gerek yok ben de derim canım ne çabuk unuttu diye. Bana göre sınır olan iki şeyi de evlilik dediğin şeyin içinde yaşamışsın ki bence senin zarar gördüğün herhangi bir şey artık evlilik olamaz. 
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Yakın arkadaşların yada ailen sana bu sekilde bakmaz ,çünkü bu senin kararın.Bu sürecin büyük bir kısmına tanıklık ederler seninle birlikte onlarda bu süreci normallestirir ve yok sayar.Cunku yakınındakiler senin mululugunla mutlu olur,senin mutsuzluğuyla mutsuz ve karşı tarafa kin besler.Sen toparlandikca onlarda seninle toparlanır.Yalnis düşünüyorsun bence.

Mesela burda her önüne gelen birsey yazabilir ama kimse senin yakın değil  bu üzüntüye yada çabaya şahit değil senin hangi ruh hallerinden bu duruma geçtiğini bilmezler.Sen mutluysan keyfin yerindeyse hiç sorun yok bence.Ayrica bu utanılacak birsey değil.Esinle bir karar almış, her ikinizde bu kararın arkasında durmuş ve çabalıyorsunuz ustelik senin utanılacak olarak yaptığın birsey yok. Kendi kendine dert arama.
0 oy
(767 puan) tarafından
Çok zor tabiki canım ama bir çok kadın affediyor eşini insanın başına gelmedende kimse anlamaz öyle ben ayrılırdım kesin gurursuz bilmem ne demek yaşamayana kolay Allah bi imtihan eder görürler günlerini. Aşması zor bi durum ama benim anlamadığım eşini affettigin izinli utenıyosun yoksa arkadaşlarına olayı anlattığın ve aldatıldığını bildikleri içinmi utenıyosun. İlki ise terapi almanı öneririm ikincisi ise çokta milleti takma bu senin hayatın kimse için kısıtlama hayatını sen affettiysen eşini kime ne canım herkesi eşi dört dörtlük mükemmel mi hayır değil eşin hatasını anlayıp gerçekten düzeldiyse tememen hiçbşyden utanma şükret yuvan kurtuldu diye bence
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum ama eşim beni aldatsa ve affetsem bile ona karşı aşırı bir soğukluk olur içimde aynı kareye girip poz veremem sarılmasına dahi izin vermem yani ölene kadar ona kırgın olurdum ısınamazdım sosyal medyadada onunla aynı kare fotoyu paylaşmazdım ama kim ne der diye değil benim içim sogumazdı ona karşı evli kalsakta o yokmuşcasına davranır hayatıma öyle devam ederdim 
0 oy
(73 puan) tarafından
Senin yaşadıklarını bende yaşadım yaklaşık bir sene hiçbir şekilde fotoğraf bile çekmedim onunla yapamiyordum insan her ne kadar unutmasa da bir şekilde maalesef hayat devam ediyor boşver kimin ne dediğini nasıl mutlu olursaniz öyle olun 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,594 göst.
0 oy
8 cevap 688 göst.
20 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Emooş (176 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,843 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...