+1 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Köye gidip annesine ve babasına bakmadığım için boşanacakmışız en küçük gelin ben olduğum için bana düşermiş daha yeni yeni düzeliyordu aramız eskisinden beter oldu çocuğum için sabır diyorum ama olmuyor ailem de destek çıkmıyor 

33 Cevaplar

+1 oy
(29 puan) tarafından
Ne alaka ya valla sırf bunun için ayrılacak ise defolsun mecbur musun sanki ne kadar ağır bir durum cidden Allah yardımcın olsun çok üzüldüm adına hakkında hayırlısı olsun 
tarafından
Ben evlendim bir hafta sonra köye gidelim diye aradı eşimi ablasının lafıyla bizi bıraktı köye gitti en çokta bunu unutamıyorum
(29 puan) tarafından
Ben olsam bende geliyorum derim ve yapıyorum da eşim sağolsun asla bensiz bir yere gitmez boş ver 1 yıl geçmiş aradan öyle durumlarda bende gelmek istiyorum canım sıkılıyor bana da değişiklik olur falan. De zaten ondan sonra eşin sana soracaktır geliyormusunbdiye
tarafından
Normalde birlikte gideriz zaten bunun amacı neydi bilmiyorum sanki bilmiyordu bir haftalık evli olduğumuzu kendi arabası gaz yakmasın diye eşime gidek dedi kaynanagilden 10 dk ilerde kendinin evi kendi evine gidecekti zaten
(5,676 puan) tarafından
kozi varken bana mi duser deseydin keske esine
tarafından
Kızına görümcelik yap ortalığı karıştır de çok başarılıdır başka birşey deme yapmaz
-Reklam-
+1 oy
(11,071 puan) tarafından
Anne babaya bakmak evladın görevidir gelinin değil. Oğlu yada kızı baksın içimden gelirse bakarım gelmezse bakmam 
tarafından
Oğlu bakarsa geçimi kim yapacak çocuk özel okula gidiyor 20 bin lira sadece okul parası aylık
(11,071 puan) tarafından
kafanız paraya mı çalışıyor sizin. Ben parayı kastetmedim. Oğlu eğer çok istiyorsa gider köye birgün anne babanın ev temizliğine yardım eder bahçe işi varsa onu yapar bundan bahsediyorum arkadaşım. Görümcene veya kocana da böyle çıkışıyorsan eğer anlamadan yanlış yapıyorsun
tarafından
Şirketi kim yönetecek kimse köye gidip bakamaz para olmazsa da geçim olmaz herkesin 3 4 tane çocuğu var geçim nerden gelecek
(11,071 puan) tarafından
Ay sana kalsa anne baba sayılmasın istiyosun. Herşeye verecek cevabın varsa sonuçlarına katlanırsın. Anne babasına ayıracak 1 günü de yoksa ( ki senden dolayı yok bence yorumlarına bakarsak) evlat yerine koymasın kendini.
0 oy
(3,854 puan) tarafından
En küçük geline mi düşermiş?? Görümcedeki uyanıklığa bak sen. Kendi gelsin baksın, kızıya. 
tarafından
Huzursuzluğu kim yapacak diğerlerine seslenmez hepsi cevabını verir bide benden önce gelen bile 22 yıllık gelin artık ne desede batmaz ben evleneli bir sene olacak kasımda ne desem yanlış olacak
(29 puan) tarafından
Böyleleri bakmaz bacım sözde ses çıkararak hayırlı evlat olacak çok seviyor ise kendi baksin
tarafından
Su bile vermez
(29 puan) tarafından
Ayyy valla sinirim öyle bozuldu ki şuan kurban olduğum Allah dağına göre kar veriyor ben hayır okadar da alttan alamam
tarafından
Eşim asla öyle birşey yapmaz yaparsa da kendi bilir
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Kendi hayatını yaşasın senin evliliğini bozsun. Nasıl insan bunlar inşallah herkes yaşattığını yaşar. Rabbim hayırlı bir yol açsın sana inşallah 
tarafından
Herifi bile yok başında adam yurt dışında benim bakmak zorunda olduğum iki çocuk var büyük okula gidiyor kendinin çocukları benim kadar istese evinde de bakar ama ayda bir yine gelmez
0 oy
(7,579 puan) tarafından

Banada aynı şeyi söylüyorlar henüz kaynanamlar elden ayaktan düşmüş değil ama asla kabul etmiyorum herkes hakkına düşen kadar bakar 11 kardeşler ;)

tarafından
Bunlar yaşlı 80 yaş üstü ama kendi işlerinin yaparlar bahçe de yaparlar dinçler
(7,579 puan) tarafından
Daha ne o zaman niye bakıyorum
tarafından
Amacı baktırmak değildir huzur bozmak
(7,579 puan) tarafından
Allah fırsat vermesin böylelerine
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,020 puan) tarafından
hicte bile kucuk geline dusmez.buyukler daha iyi tanir daha samimidir.buyukluk yapilacaksa boyle zamanda yapilmali
tarafından
Bir senelik evliyim hiçbi gün yeni evli gibi olmadık ikinci evliliğimiz çocuklar var bu yetmez gibi bide onlara baktırmaya çalışıyor bide köyde
0 oy
(8,357 puan) tarafından

Çok seviosa anasını kendi yapsin yılannnn.

tarafından
Nereden sokacağı belli olmaz
(8,357 puan) tarafından
O sokmadan sen sok
tarafından
Bende böyle dedim de dedi demez yeni gelin böyle dedi der
0 oy
(6,051 puan) tarafından

Kendi baksın :angry:

En küçük gelinin baktığı nerde görülmüş o zman ortak bakılsın. 

tarafından
Kız ben çocuğu yaşındayım kendinin kızları da kendi de şu bile vermez
(6,051 puan) tarafından
Ortak baksınlar o zman .
Yada bakıcı tutsunlar
tarafından
Dediğinden birini yapacaklar
0 oy
(3,817 puan) tarafından

Bakmak isteyen herkese düşer, hemen köydekileri ara kızınızı evlatlıktan red edin size bakmamak için benim yuvam yıkılsın  diye uğraşıyor diyebilirsin.Hatta bu ailede size kimse bakmak istemiyor haberiniz olsun herkes birbirinin üstüne atıyor herkesi red edin herkes rahatlasın diyin mesela.

Birisi sana birsey derse size yapılınca sorun yok bana yapılınca mi sorun var.Cuvaldizi kendinize iğneyi başkasına batırmaya ogrenirsiniz bundan sonra de bitsin bu çile.
(3,817 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne alakası var küçüklükle o bahane hiç hiri istemiyor.Ara evlatliklatan red etsinler kızı kendi evladı sahip çıkmayan el yani dışarıdan gelen gelin bakar mı.Neymis bosan.Kendi boşansın gelsin bakıma muhatacsa ailesi adasin o zaman kendini olur mu öyle şey.Bahane bahane
Herkesin evi ayrı yuvası ayrı.Varsa extra bir durum tüm evlatlar elini taşın altına koyar.
tarafından
Diğerleri de bakar ama köyde bakmaz kimse ben köyü zaten sevmiyorum bide köyde bak diyor
(3,817 puan) tarafından
O zaman baksınlar ellerini taşın altına koysunlar bakıma muhatac olan mecbur kabul edecek çocukları şart koşarsa.Yazlarida köyde olurlar

Öyle boşan denir mi hiç, bakmaya niyeti olan böyle laflar etmez canım benim ailesine düşkün olan kardeşine de düşkün olur.Bu hayat deneyimi yasin biraz daha büyünce anlayacaksın.Isine gelmeyince bosan denmez.saglikli sihatli mutlu olsunlar bizden uzak olsunlar denir o kadar icerlediyse...
(3,817 puan) tarafından
Bakmak istemeyene ailesini emanet edip niye her iki tarafı bakanı da bakilanida mutsuz etmeye çalışasin ancak kendi menfaatini düşünürsen böyle bir çaban olur.Buyudukce insan okumayı öğrenirsin kardesimm
tarafından
Ben boşanırsam eşimi eskisi gibi kullanıp parasını yicek şimdi ister istemez eşim onlardan kısmak zorunda kalıyor
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Nasıl diyebiliyorlar  bende gorumceyim kardeşim bir iki kere sorunlarini anlatacak gibi oldu anlatma kardeşim evinin içi karı kocasıniz yarın barisirsiniz dedim hiç demeyiz ki boşan diye yuva bu ya denilir mi öyle birşey kolay mı yikmak
tarafından
En iyisini demişsin
0 oy
(490 puan) tarafından
Görümcen çok biliyorsa kocasını boşayıp kendi baksın ******** sakın geri adım atma kızkardrşimede baktırmaya çalıştılar ama başaramadılar sanki çok iyi davrandılarda 
tarafından
Kocası 10 aydır evine bile gelmiyor yurt dışında çalışıyor adam
0 oy
(10,975 puan) tarafından
kendi niye bakmıyormuş anasına? 
tarafından
El kızları varken niye baksın kendini yıpratsın
(10,975 puan) tarafından
terbiyesiz işte boşver
tarafından
Kendi de bakmıyor eşinin anne babasına diğer eltileri bakıyor
0 oy
tarafından
Allah kitap bilen insanlarsa bakmak zorunlu değil.
tarafından
İşlerine geldiği gibi herşey
0 oy
tarafından
Normalde bu kadar sakin karşıla demem ama senin sorunlarını az çok bildiğimden ve boşanırsan daha kötü bir hayatın olacağından söylüyorum.. Sakin kal bu mevzu için kocanla tartışma ama görümceni arayıp sen böyle yapınca kardeşinin yuvasına zarar veriyosun de yar bir daha konuşmasın
tarafından
Kendi de biliyor zarar verdiğini hatta bilerek yapıyor benimde arkasız olduğumu biliyor işine geliyor
0 oy
(2,155 puan) tarafından
Büyük gelin küçük gelin ne ya saçmalıyorlar bazen her poku küçüğe yüklüceklerse evlenmesin ozaman kimse sona kaldım küçük ben oluyorum diye görümcende kırsın dizini otursun anasının yanında nolcak seni boşayıp başkasını alınca başkasıda aman ben bakarım ben köleyim diye kabul mu edecekmiş mantığına hayrın kaldım çok istiyorsa o boşasın kocasını gelsin anasının yanına
tarafından
Eşimi önceki eşine boşatan kendi zaten
(2,155 puan) tarafından
Ohaaaa
0 oy
tarafından
Gitsin annesine babasına kendisi baksın valla kusura bakmayın ama enayi arıyorlar. Kendi annesine babasına sahip çıkmayan neden el kızı sahip çıksın ki dinde bile kocanın anne babasına bakması kendi vicdanına kalmış birşey zorunlu kılınmamış
tarafından
Kendi yıpranır baksa el kızı hizmetçi cansız bi varlık onun için
0 oy
(930 puan) tarafından
Ne alaka ya en küçük gelinsin diye o zmn herkes birer haftyla baksın ailesine öyle saçmalık mi olur kocam da bu yüzden bacısıni dinleyip bosuyorsa Birak gitsin bacım ondan hayır gelmez
tarafından
Hepsi uzakta bir biz memleketteyiz
(930 puan) tarafından
Olsun gelip baksınlar yada götürsünler canım senin bakmak gibi bı yükümlülüğün yok bu sorumluluğu sana yikamazlar
tarafından
Valla hepsi sırayla bakarsa bakarım ben ömrümü onlara Adıyaman
(930 puan) tarafından
Aynn öyle anca sırayla olursa olur niye bakimami muhtaçlar
0 oy
(301 puan) tarafından
Onun eşi onu boşar inşallah 
tarafından
Kız tövbe de 4 çocukla başıma kalır iyi kötü adam bakıyor yine eşimi yerler
0 oy
(117 puan) tarafından
Benimkide öyle derdi evlendş 3  ayda geri yolladılar gerçekden insanın niyeti ne ise ayağına dolanıyor.. Öyle bişey yok ne demek en kcğük gelin bakacak kendisi baksın görümcen kızı ya hani el kızına muhtaç etmesin
tarafından
Onun dünyasında öyle bişe yok işine gelmez çünkü
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kızı bakmıyor da elin kızı neden baksın. Kaç yaşlarındalar kaynanan kayınpederin?
tarafından
80 üstü

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 2,052 göst.
30 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
27 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 718 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu