+1 oy
1,080 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Köye gidip annesine ve babasına bakmadığım için boşanacakmışız en küçük gelin ben olduğum için bana düşermiş daha yeni yeni düzeliyordu aramız eskisinden beter oldu çocuğum için sabır diyorum ama olmuyor ailem de destek çıkmıyor 

33 Cevaplar

0 oy
(698 puan) tarafından
Annesine babasına bakmak çocukların görevidir. Yani görümcen kendi işini sana yıkmaya çalışıyor 
tarafından
Ama yıkamicek
-Reklam-
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Oldu canım başka isteğinde varmı diyeydin kocan ne dmiş peki
tarafından
Ben evimin düzenini bozamam herkes sırasıyla evinde baksın sıra bize gelincede eşim bakar sürekli bakamaz demiş
(20,616 puan) tarafından
İyi bari ya
0 oy
(869 puan) tarafından
Allah belasını versin  öylelerinin pislik beddua sevmiyorum ama hak etmiş kendi baksın o zaman
tarafından
6 gelin var kendi niye zahmet ettin birer ay baksalar yarım sene geçer zaten
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canım görümcen tam bir yılan
tarafından
Ama bana dokunursa kedi olur yerim onu
0 oy
(18,390 puan) tarafından
Onu doğurdu büyüttü çok hevesli ise gidip baksın 
tarafından
Benimde kocamı büyütmüş
(18,390 puan) tarafından
Tamam kocan bakmayacak ama senden bekliyor ve bunun için senin evliliğinin akıbeti ile ilgili karar verme hakkı görüyor kendinde normal mi bu
tarafından
Haddini aştı gidiyor eşim bildirir hattini az önce konuştum eşimle haklısın dedi
0 oy
(530 puan) tarafından
Ben olsam gel gidip bosanalim derdim bacısı baksın ne p.o.k.a yarıyor 
tarafından
Onun lafıyla ne boşanacam eşim boşanacam bakmazsan demedi aralarında konuşacaklar 7 kardeşler biri yurt dışında oda parasını verecek baktıracak bir ay birine
(530 puan) tarafından
Görümcen oyle soylediginde esin ne demiş canım sen ona bak
tarafından
Evimin düzenini bozamam herkes sırasıyla bakarsa bizde bakarık yada bakıcı tutarız herkes para verir demiş
0 oy
(4,567 puan) tarafından

Açık konuşmak gerekirse bunun için sana hayatı zindan ediyorsa onu bekleme sen boşa aynısı benim başıma da geldi kayınpederim vefat etti bana en küçük sensin sen bakacaksın dediler kabul etmedim 2 görünce 2 kayin  gorumcemin oğlu akrabalar ayaklandı bosayacaksin götür babasının kapısına daha neler neler eşimin tek kelimesine eşime tekrar âşık oldum ben size sormadim alırken sizin sözünüzle karımı bırakmam annemi bakması için bakıcı almadım dedi  ailecek herkes bana düşman kesildi eşimde ilk fırsatta göçü aldi çıktı il değişikliği yaptık 

tarafından
Eşim bakacaksın demedi sadece görümcen öyle diyor dedi eşimle de konuştum aradı az önce herkes sırasıyla bakacak konuşacam hepsiyle dedi 7 kardeşler ama biri yurt dışında evli o parasıyla baktıracak birine
(4,567 puan) tarafından
7 kardeş versin parasını bakıcı tutun çokta gelmez
tarafından
Hepsinin durumu çok iyi zaten şirketleri var kimseye dokunmaz bile
0 oy
(768 puan) tarafından
Bunun küçüklükle büyüklükle ne ilgisi var anlamadım kendi anasına bakamayıp gelinleremi laf ediyor ben olsam kendi doğurduğu bakmıyor ben niye bakayım derim terbiyesiz utanmaz kadın evlimi inşaallah koca tarafıda ona böyle yapar bakalım nasıl oluyomuş ağzı var diye konuşmasın boş boş kocanda onun sözüna bakıp boşayacaksasseni defolsun gitsin adam olamamışki koca olsun öyle birinden 
tarafından
Evli kaynanasına eltileri bakıyor kendi bakmıyor
0 oy
(304 puan) tarafından
Kimse kimseye hizmetçilik yapmak zorunda değil 
tarafından
Herkes sırasıyla bakarsa bakarım ömrümü onlara Adıyamam 2 çocuk var evde ve benim geleceğim ben çabuk yaşlanacam hizmet edip yıpranmaktan bana kim bakacak yaşlanınca
(304 puan) tarafından
Doğru diyosun bide nankörlük yapmasalar bakılır ama ben nankörlük gördüğüm için bakmadım sana örnek olmak istemem bazı eş akrabaları aileleri nankör oluyo ama tabi onlar yüzünden yuvanı bozma ben alıştım ayrı oturmaya de sizinle yaşamaya ayak uyduramam de bence
tarafından
Kendimi yıpratamam banane ben torunları yaşındayım benden büyük kaç tane torunları var o kadar gelinlerin içinde beni ilgilendirmiyor ararlarsa bende derim
0 oy
(2,233 puan) tarafından

Benim gorumcede dedi o öyle dedikçe ben eşime daha bağlandım sagolmasin :D

tarafından
Nasıl oldu
(2,233 puan) tarafından
Ne nasıl oldu anlamadım☺️
tarafından
Eşime bağlandım dedin ya
(2,233 puan) tarafından
İnadına yani ☺️
tarafından
Anladım
0 oy
(457 puan) tarafından
Eşine lafı geçiyorsa sürekli doldurur iş eşinde bitiyor. Dinen de bakmak zorunda değilsin sadece kocana hizmet etmek zorundasın hürmet yani. Bence diren bir iki vazgeçer eşin de. Görümce yılanı da düşer yakandan
tarafından
Eşim yapmaz diye düşünüyorum sonuçta annesi ablası net birşey de diyemiyorum
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Evlenen insan neden eşinin ailesine gidip bakmak zorunda olsun ki. Elleri ayakları tutuyorsa bakmak zorunda değilsin. Bu neden ile evlenmedin. Bana da kaynım aynısını dedi bende çok meraklı isen kendi karını yolla o baksın dedim bir daha ses edemediler. Kışın gelip kalıyorlardı bende 4 ay kalıyorlardı kaynanam sorunlu birisi kavga ettik en sonunda bir daha getirmesin istemiyorum kadını dedim gelmeyecekler 
tarafından
Kurtulmuşun
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Bizde evlendigimiz günun gecesi eşime demişler en ufak bir hareketini beğenmezsen annene kardeşine cvp verse 10 çocuğunda olsa boşa onu bunu diyen görümcem değil  
tarafından
Bu o kadarına ceserat edemez herşey eşten biter

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 2,083 göst.
0 oy
12 cevap 602 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 757 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy