0 oy
288 göst.
Aile kategorisinde (1,470 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşim çok ilgisiz işten eve gelir yemek yer ve uyur haftanın 5 günü dışarda dışarda olmadığında da uyur hiç oturup sohbetimiz yok bana çok uzak yabancı biri gibi konuştum bunu da bir gün ilgili seni seviyorum diyor sonraki günler yine aynı afedersiniz yatağımiz bile ayrı çocuğum için sabrediyorum arkamda yanlarına gidebileceğim bir ailemde yok kendimi çok çaresiz hissediyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,193 puan) tarafından
Hangisi ilgili ki zaten canim hepsi aynı haltin laciverti valla bunu evlenince anladım 
(1,470 puan) tarafından
Evet ya evli miyim bekar miyim bazen anlamıyorum yüzünü görmüyorum nerdeyse
(4,193 puan) tarafından
Yalniz değilsin kuzum. Bunun icin bosanilir mi bilmem he benim gidecek yerim de var çok şükür de ben bosanmam yani. Cunku cidden hepsi ayni :)))) o yuzden sal gitsin. Ben onceden daha cok ustune duser ilgi gosterirdim artik onu bile yapmiyorum. Kac yillik evlisin yasin kac bilmiyorum da. Belki sen daha hassassin bu duruma karsi. İnsanların ayni olaya tepkileri cok farkli olabiliyo. Ben artik sen calis ben harciyim diye dalga geciyorum napim :)
(1,470 puan) tarafından
5 yıllık evliyim de ilgisiz yaşayamayan soğuyan biriyim maalesef
(4,193 puan) tarafından
İlgisiz kim yaşar zaten cicege bile bakmazsan solar gider bi de bizi düşün. Kadiniz ruhumuz ince narin. Erkek akli bunu pek idrak edemiyo. İcimizin soldugunu farkedemiyolar. Sonra biz suratsız somurtkan dirdirci herseye sinirlenen kadin olarak ilan ediliyoruz
(1,470 puan) tarafından
Aynen öyle çok haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yatağınız neden ayrı? Kim istiyor böyle olmasını
(1,470 puan) tarafından
Eşim gelmiyor oturma odasında uyuyor sebepte TV izliyormuş yaklaşık 6 aydır ayrı
0 oy
(26 puan) tarafından
Bence bunu esinizle konusmalisiz neden boyle hic ilgi gostermiyo çocuğunuz  neden mutsuz bir anne babayla boyusun sizin ve cocugunuzun psikolojine zarar  belki soyleyemedigi problemi vardir sizin sormanizi bekliyo belki yorgun oluyo isi zorsa erkekler odun bacım senin ne hiss etdiyini farkinda olmayabilir derdini sakince anlat ortak cozumu o zaman bulursunuz siz de rahatlarsiniz
(1,470 puan) tarafından
Defalarca konuştum canım bir gün düzeliyor sonraki günler aynı bir haftanın 5 günü dışarda diğer iki günde uyuyor
0 oy
(20,248 puan) tarafından
Değişir umarım bigün
(1,470 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum ama inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 709 göst.
24 Mart 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu