0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
3 senedir evliyim eşim bir defa alışverişe götürmedi gel gezelim demedi , düğün oluyor götürmüyor tek gidiyor ve tek sebebi kıskançlık.ayrica çok sorumsuz bir şey isteyince günler sürüyor alması.ilk çocuğum doğmaya bir ay kala sonra alışveriş yapıldı şimdi gene öyle yapıyor geçen bebeğe elbise alalım diyince araba olmadığını biliyorsun nasıl gidelim falan dedi istese ayarlardi bu arada.tek başıma bir yere gitmeme izin vermez küçük kaynım var onunla anca giderim.

Ayrıca evde bir kaynım nişanlı ve eskiden odasında sigara içmiyordu ama şimdi ful içiyor ben hamileyim kızım iki yaşında sürekli hastalanıyor söylüyorum ama hiç dinlemiyor bile .eskiden hiç icmezdi odalar yakındır koku eve yayılıyor karnım burnumda nişanlısi eve geldi kahvaltı çay akşam yemeği tekrar çay falan herşeyi yaptım ama bir kere nişanlısına kalk yardım et filan demedi . nişanlısı da en son bulasiga yardım etti biliyorum eve gelmis misafir ama ben de hamileyim ve hastayım ben asla duramazdim yerimde .

Ayrıca eşim kızıma doğru düzgün elbise almıyor ev soğuk ve hasta oluyor sigara da cabası.ben ne yaptıysam düzelmiyor bu benim bahtsızlik yeminle kimsede yok sözde herkes beni seviyor sayıyor ama hiç hissetmiyorum o sevgiyi.dun eşimden ilaç istedim reçeteyi verdim akşam 12 de eve gelmiş ilaç almamış ben böyle sorumsuz cimri kocayı ne yapim ben bu şansızlık ile nasıl yaşıyorum ona şaşıyorum.buraya anlatınca bir şey değişmez ama bilmiyorum dün geceden beri kafamda kurup duruyorum eşimle konudan bahsediyorum hemen bağırıyor kalbimi kırıyor birini örnek gösterince en kötüsü en kıskançi ben oluyorum.yemin ederim bu hayattan sıkıldım doğuma kalmış 1.5 ay benim moral alt üst.

9 Cevaplar

+2 oy
(1,066 puan) tarafından
Seninkisi evlilik değil f tıpı ceza evi. Ailen arkandasa git biraz kafa topla. Soğuk evde yazık çocuk küçük zatürre olur. Bu adamlara da artık dogurmayin ya. Vallahi sizin için üzüldüm. Şimdi birde ikinci çocuk için helak olacaksın. O yine keyfine bakacak. Ziyan olan hep sen olacaksın sırf anne olduğun için. Oysaki bakım veren anne ve babadır. Anne kadar baba da emek vermeli. Baştan bunlara izin verdiğin için şimdi malesef sıkı bir ders vermeden duzeltemezsen. Eşim beni düğüne götürmeyecek kendi tek gidecek ben evde çocukla. Bir kere dışarı çıkmak yok. Peşimde kuyruk kardeşi. Damızlık dana miyiz biz? Kadınsin diye hakkını bu kadar yedirtme. Kocan taş devrinde falan mı yaşıyor 
-Reklam-
+1 oy
(2,630 puan) tarafından
Valla canm adama sormazlar mi bu adama neden 2.cocuk diye.daha cocuguna bi elbise alamayan  piskolojik sorunlari olan adama kusura bakma ama ben 2.cocugu vermem.
(46 puan) tarafından
Valla sorarlar tabi ben de kendime soruyorum ama sağlıkla kucağıma alayım inşallah.bu sondu zaten
(2,630 puan) tarafından
Bir mi oturuyorsn canim
+1 oy
(4,881 puan) tarafından
Anlamıyorum anlamicam evliliğiniz sorunlu ilk çocuk cicim ayınin verdiği mutluluk heyecanla yapılır anlarım ikinci artık taşlar yerine oturduğu için evliliğin ne olduğunu anladığın için yapılmaz kardeşim sorunlu evlilikte yapılmaz eşin kıskanç çünkü kişi kendinden bilir işi kendisi dışarda bir haltlar karıştırıyor ki seni de öyle bir kadın sanıyor yada kendine güveni yok bizim elimizden sana üzülmekten başka birşey gelmez hayatını değiştirecek olan da sensin böyle sürdürecekte
+1 oy
(20,024 puan) tarafından
Köle olsan bundan özgür olursun heralde. Senin için üzüldüm. Ama kendi hayatinin iplerini eline almanın vakti ne zaman gelecek?
0 oy
tarafından
Ay okuyunca ben sıkıldım gerçekten bir yere götürmez mi canin sıkılsa bir markete sahile ne bileyim kahve içmeye gidemiyor musun bu bildiğin senin özgürlüğünü elinden almış özgüven siz p*slik ya ailen arkanda değil mi bu adama bişey demiyorlar mi 
(46 puan) tarafından
Bir ara tek başıma pazara gittim diye ailesine şikayet etmiş.o diyince ben de herşeyi aileme anlattım ilk defa .sonra babam çabuk enişten seni alsın ablana git biletini al sabah eve gel dedi .sonra bu özür diledi filan halloldu ama şimdi bile desem babam gel der ben çocuğumu düşündüm
(8,393 puan) tarafından
Sen cocuğunu düsünüyosun ama o düşünüyomu niye hep tek taraflı cocuğu düşünen biz oluyoruz
tarafından
+1
Aşkım çocuğunu düşündün de sana koca olamayan bir adam çocuğuna baba olamaz ya resmen özgürlüğünü elinden almışlar senin. Yarın bir gün çocuğun dışarı çıkmak isteyecek para isteyecek arkadaşlarıyla eğlenecek o zaman çocuğunuz sizden habersiz iş yapmaya başlar para alır birilerinden bu bence daha tehlikeli. Elbise bile almak istemeyen adamdan ne bekliyorsun. O zaman çocuğun da anne neden biz bebekken bişeyden haberimiz yokken bırakmadın diye söylenir. Bide 2. Çocuk yapmışsın keşke daha çok korunsaydın
0 oy
(6,090 puan) tarafından
Böyle bir adama 2 ci çocuk neden önce 1 çocuğun  hakkini  versin sana değer vermesini  bilsin..nedemek kaynimla  disari çıkabiliyorum  kaynin  haram sana senin çobanın  gibi o nedemek ya ayy ne evlilikler var allahım  sen aklımı  koru..
0 oy
(2,633 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemem ama gerçekten bu kadar yaşanılan şeylere sessiz kalabiliyor musunuz , misal ilacını getirmedi ne yaptın canım tepki olarak 

(46 puan) tarafından
Reçeteyi ondan aldım çok sağol ilaçlari aldığın için dedim . sonra bütün herşeyi söyledim istersen kalk bağır çağır ama sen sorumsuz bir babasın dedim .sigara konusunu da söyledim ilk defa bana haklısın dedi zorla reçeteyi aldı ilaç aldı geldi . bilmiyorum ya baya sinirli ve net konuştum geceden beri kafamda kurup duruyorum.kimse evde olmayınca rahatça içimi döktüm hak verdi .ama onu tanıyorum gene eskisi gibi oluyor
0 oy
(1,081 puan) tarafından
anlattıkların doğru ise ve ailen arkanda ise fazladan durduğun her dakika zarar... ailen arkandaysa çık git kocan da başka mahkum bulsun. seninki evlilik değil esaret gibi görünüyor buradan
(46 puan) tarafından
Valla esaret zaten.ama ailem arkamda olmasına arkamda ancak bizim akrabaları tanıdığım için onlar araya girer babamı ikna eder diye hiç boşuna rezalet çıkmasın diye susuyorum.cunku bu işin sonunda kaynanaya taşınmak da var .yolun sonunu göremiyorum ki .hayatım mahvoldu gitti bir hiç uğruna
(1,081 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Hayat senin hayatın ister kötü yaşarsın ister güzel. Hersey senin elinde. Ben böyle psikolojisi bozuk birini çekmezdim özgürlüğüm benim herseyim. 
(46 puan) tarafından
İnsanin elinde olmayan çok şey olabiliyor malesef sakin söyledim olmadı ,kavga çıkardım olmadı , çocukla   yarım saat ilgilenmez ama gel gör ki çocuk da ona bağımlı baba diyor başka bir şey demiyor çünkü çok az görüyor.ben de onları öyle görünce içim acıyor

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 302 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...