0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum bebeğim 5 gün sonra tam 6 aylık oluyor Allah'ın izni ile ben gülen yüz altın çok severdim önceden hamile kalır kalmaz ondan aldım ve bebeğimin saclarina takmak istiyorum aranızda takan var mı nasıl taktınız birde daha erken mi acaba yoksa zamani mi ilk saçlarını döktü ama saçları ince yinede seyrek

7 Cevaplar

0 oy
(13,790 puan) tarafından
O ne kiz :))
(13,790 puan) tarafından
Kiz sakizmi yapistircan cocugun kafasina :)
(14 puan) tarafından
Haha :)) böyle söyleyince çok garip geliyor ama öyle sakız her tarafa yapışmiyr ;))) takarsam inşallah buraya da atarım foto inşallah
(9,073 puan) tarafından
takinca noluo ki:) saci gur falan mi oluo
(298 puan) tarafından
Çok merak ettim nasıl oluyor bebekte sac olur mu ki nasıl sakızla yapışacak var mı ablanizin çocuklarının fotosu
(14 puan) tarafından
Yok canım ya
-Reklam-
0 oy
(443 puan) tarafından
O dediğiniz şey nedir bilmiyorum ama ben kızımın bıngıldagi kapanana kadar saçlarını sıkacak onu rahatsız edecek şeyler takmadım. 
(14 puan) tarafından
I'mm teşekkür ederim bunu hiç düşünmemiştim
0 oy
(276 puan) tarafından
Babaannesi kızıma taktı sakizla ama berbat oldu kestik sonunda sıcakta banyo yapınca vs sakız yumuşadı diğer saçları yapsti .bı arkadaşta demiş sakizla yaptı diye benim için pismanlikti 
(14 puan) tarafından
Yaa ablam hiç öyle sorunlar yaşamadı aslında geçmiş olsun size :))
(276 puan) tarafından
Doğrudur canım teşekkür ederiz.kayinvalideminde yigeni yapmış o zamanda hiç sorun olmamış kayınvalidem beceremedi galiba.
(14 puan) tarafından
Olabilir canım seviyorum bende çok tatlı geliyor ya bana sanırım takicam bende inşallah bdnde bir sıkıntı yasamam :))
0 oy
(8,036 puan) tarafından
Be değişik düşünceler hevesler var zorun ne bacım bıngıldağı kapanmamış bebeyle :D
(14 puan) tarafından
Evet hevesliyim herşey için ilk bebeğim ve 7 yıl sonunda oldu Allah herkese nasip etsin böyle hevesle :))
(8,036 puan) tarafından
Bebeğe heves edilir de saçına ıvır zıvır takmak olur mu ya yapmayın hele de uzun zaman beklenen bir bebeğe.
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(585 puan) tarafından
Onu Araplar v Suriyeliler takıyor bebeğin saçına .. yazık ama çocuğa 
(14 puan) tarafından
Yani biz ne arabiz nede Suriyeli:)) bizde takılıyor Adıyamanliyiz biz sizin taraflarda olmayabilir
(585 puan) tarafından
Kürtlerde takıyor türklerde hiç görmedim
(14 puan) tarafından
Yani Kürdüz evet aMa bsiey için Kürt Türk ayrımı yapmak bence hoş değil yani sende sevip takabilirdun
(585 puan) tarafından
Bende kürdüm ama takmadım saç derisi acır diye kıymadım
0 oy
tarafından
İlk defa duydum nasıl yapılıyor canım 
(14 puan) tarafından
Altın saçına takılıyor canım
0 oy
tarafından
Takılmaz bence acele etme . Kafasından eliyle alıp ağzına götürebilir aksilik olabilir
(14 puan) tarafından
Kompaz canım heralde :)) saçını yolmasi gerekecek

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 848 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,182 göst.
0 oy
24 cevap 1,207 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 423 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,746 soru

24,390,805 cevap

349,285 kullanıcı