+1 oy
2,136 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,956 puan) tarafından

image

image

image

image

image

Kızlar şimdi letgo'dan bir ilan gördüm ilanda yemek masası oturma grubu konsol takımı orta sehpa üçlü zigon sehpa ayriyeten halı perdesi içinde olacak şekilde 12,5 milyara bir ilan gördüm kadın öğretmenmiş eşinden ayrılmış 3 aylık bir eşya kadında uygun fiyata vereceğim dedi WhatsApp'tan görüştüm Kastamonu'da olduğunu söyledi bu letgo'nun tırları varmış kadın öyle söyledi benim pek bir bilgim yok bu konuda size sorayım dedim nakliyeyi beraber öderiz dedi ben toplamda bana 14 milyara mal olacak şimdi size resimleri atıyorum hemen bana bir akıl verin bir arkadaşıma sordum dolandırıcı olabilir dedi WhatsApp'tan profiline baktığım zaman işletme hesabı olarak görünüyor kadın öğretmen öğrencileri ile bir sürü resimleri var şimdi size resimleri atıyorum hemen bana dönüş yapın fikirlerinize ihtiyacım var

23 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Kadının whatsaapını böyle ifşa etmen hoş olmamış canım. Sorun yaşayabilirsin. Ki bu ürünleri bu fiyata veren kimse olmaz. İkincisi bi de nakliyeyi ortak verelim demiş. Kim, neden sattıgı ürünün nakliyesine karışsın.. İnanma bence
(1,956 puan) tarafından
Kadının profili değilmiş canm buda alintiymış
(432 puan) tarafından
Şaşırmadım :) iyi ki almamışsın canım geçmiş olsun
(1,956 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım zaten sorup soruşturmadan almam oyuzden bir arkadaşıma sordum bide buraya sorayım dedim iyikide sormuşum
-Reklam-
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Bu kadar eşyayı o fıyata satmaz  2 ele   verır niye uğraşsın ki 
(1,956 puan) tarafından
İkinci eller daha ucuza alıyor ki geçen ikili cekyatimi saatim iki tane cekyata 500 lira dedi tertemiz birtane lekesi dahi yoktu bir komşum aldı 2 bine
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Kiz ben bu takımı 1-2 ay ocne letgodan gördüm 17 bin dedi ve adres Diyarbakır olarak görünüyordu 
(1,956 puan) tarafından
Heryere başka başka koymuşlar canm zaten fotoğraf alintiymis

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 1,034 göst.
20 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzee33 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
9 cevap 339 göst.
31 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eskibiruye (80 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,667 cevap

44,487 kullanıcı

Kategoriler

...