Maddi olarak yeterliysen manevi olarak da kaldirabilirsen ilgilenme özenle büyütme yetebilirim dersen iki çocuk ideal . Birde şu var ki maddi olarak da manevi olarak da yeterim deyip 3 ve daha fazla çocuk yapanlar var onların da karı koca iliskileri zamanla bozuluyor herşey çocuklar üzerine kurulmaya başlanıyor eşler birbirlerine zaman ayiramiyor adam çocuk gürültüsünden uzaklaşmak için evden kaçacak yer aramaya başlıyor .kadın fazla sorumluluk ve yükten sürekli dert yanmaya başlıyor yani eşler kendini unutuyor bir yerde bazı evliliklerde sonu aldatmaya gidiyor bu surecin .o kadar çok duydum şahit oldum ki bu şekilde evliliklere .ne kadın ne erkek fazla çocuk yapalım diye kendi hayatından kendi özel alanlarından vazgeçmemeli diye düşünüyorum .birbirine zaman ayırmayı bırakmamalı.Evlat sevgisi başkadır ama çok çocuk her türlü derttir küçükken de büyüyünce de .her şey maddiyatin yeterli olması değil yani .ben çok yönlü düşünüyorum çocuk olayını .tek çocuğum var ikincisi bana manevi olarak fazla gelir diye düşünüyorum.yetemem diye düşünüyorum .