0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Sizce kaç çocuk ideal bu devirde :D bir kızım var 2 yaşında kızım 6 yaşına girerse yanına bir kardes olursa tamam dahada yokk:) yanına kardeş olsun dermisiniz sizde :)

34 Cevaplar

+1 oy
(14,756 puan) tarafından
2 ideal bence 
(14,756 puan) tarafından
Evet evet vallahi işin zor kuzum Allah yardımcın olsun
(6,586 puan) tarafından
Amin tüm annelerin yardımcısı olsun canım
(14,756 puan) tarafından
Aminn
Gece uykusu nası peki
(6,586 puan) tarafından
Değişiyor bazen çok ıkınıyor sürekli sallanmak istiyor bazen de iyi ama çok geç uykuya geçiyor. Bu saat oldu hala uyanık. Sizin nasıl.
(14,756 puan) tarafından
Bizim de o saatlerde uyanıktı canım:/
-Reklam-
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Daha kızının 6 yaşına girmesine seneler var bu soruyu sormak içinde çoookkk erken diye düşünüyorum :) ama her çocugun bir kardeşi olmalı 
(73 puan) tarafından
Aklıma sormak geldi ya :)
0 oy
tarafından

Benim bir oğlum var ikinciye hamileyim, bence çocuk sayısı ideal iki olmalı 

(73 puan) tarafından
Sağ Salim kucağına almak nasip olsun inAllah. ♥️
tarafından
Amin canım benim, Rabbim sanada nasip etsin ikinciyi inşallah ❤️
0 oy
(3,820 puan) tarafından
İki yeter bence☺bır kızım bır oğlum var peş peşe yaptım ıkısı oynar diyerekten öyle de oldu büyüdüler bile ☺☺
(73 puan) tarafından
Maşallah ya ♥️
(3,820 puan) tarafından
Kardeş olsun canım kardeş candır ☺hayır'lısı olsun tabiki önce ❣️
(73 puan) tarafından
Hayırlısı olur inşallah ☺️
(55 puan) tarafından
Benimde bir kızım bir de oğlum var.. Kızım 27 aylık oğlum 5 aylık.. Bende ikisi oynar birbirine arkadaş olur diye yaptım.. Bende büyütürüm inşaallah :)
0 oy
(12,238 puan) tarafından
bakabileceğin kadar çocuk. kimine 1 tane fazla kimi 5-6. yeterli sevgi, özen ve para varsa 10 tane yine olur
(73 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok doğru valla
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Ben kardessiz kalmasın diyerek iki yaptım Allah olmayanlara versin bence iki bu bile çok zor fazlası benim bünye kaldırmaz büyük konuşmak istemiyorum da
(73 puan) tarafından
Amin rabbim olmayanlara nasip etsin.Aynen öyle rabbim kolaylık versin size
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Bence 2. 5 6 sene sonra 2. Yi düşünürüm muhtemelen 
(73 puan) tarafından
Şuan bebeğiniz kaç aylık ☺️
(3,188 puan) tarafından
2.5 aylık. Eşim bebeği görünce ikiden vazgeçti ama olsun tek kalmasın :D
(73 puan) tarafından
2.ciyi düşünmek için erkenmiş Oho:D rabbim bağışlasın size ♥️♥️
(3,188 puan) tarafından
Amin amin canım. Düşünmek değil de daha hamileyken de dedim anasinifina başlayınca 2. Yi düşüncem diye
0 oy
(12,361 puan) tarafından
2 cocuklu olarak tek cocuk bence bu devirde
(73 puan) tarafından
Tabiki imkan maddi durumda olursa 2. Çocuk yaparsın yoksa asla olmaz :)
(12,361 puan) tarafından
Maddi durum Allaha sukur 5 çocuga bile yeter. Ama beni  psikolojim tek cocuklukmus
(73 puan) tarafından
Bebeğiniz kaç aylık ☺️
(12,361 puan) tarafından
Buyuk 4 yasinda kücuk 19.5 aylik :)
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Evlilik iyi bir evlilikse maddi manevi her şey yolunda ise maksimum üç standart bir evliliğe bir bazı evliliklere o bile fazla 
(73 puan) tarafından
Tabiki canım öyle
0 oy
(1,992 puan) tarafından
2 tane idal  benim  2 tane çocuğum var 7 yaş var aralığı   bir kardeşi olması lazım 2 den fazla nooo
(73 puan) tarafından
Rabbim sizlere bağışlasın ♥️♥️
0 oy
(6,799 puan) tarafından
Tek çocuk candır ☺️
0 oy
(3,064 puan) tarafından
1 çocuğum varken hiç kaç çocuk ideal die düşünmedim.oluruna bıraktım hiç plan yapmadım 
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Tek çocuk ideal 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
3 ama 6 yaş kardeş için geç değilmi arkadaş değilde bakıcılık yapar gibi 
(73 puan) tarafından
Şuanda erken ama 6 yaşında olursa herşeyi bilir ne dediğini anlarız tam Wc işini hallederiz küçük ya olmaz bakıcılık gibi olupta ne olucak sanki sallar kardeşini ara sıra :D oda ona yetişir:D
(1,259 puan) tarafından
4 ideal aslında sende anlarsın zaten kız wcyi 3 te hallet 6 ne ilk çocuğunnmu:)
(73 puan) tarafından
Kız erken erken 4te erken geliyor bana herkesin kendi kararı tabiki
(73 puan) tarafından
İlk çocuğum
(1,259 puan) tarafından
İşte cnm çocuğun durumuna bağlı uslu akıllı bir çocuksa 4 ideal benim oğlum 4.5 yaşında şuan onunla bebek çok rahat bakılır yardım bile eder ama bazı çocuklar var çok yaramaz onlarla zor tabi ondan dedim çocuğunuza bağlı anlarsınız diye
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Her çocuğun kardeşi olmalı bence 

Birde bu insandan insana çok değişiyor 

Çok çocuğu olup da çok iyi bakanda var 1 çocuğa bakamayan da 
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Maddi olarak yeterliysen manevi olarak da kaldirabilirsen ilgilenme özenle büyütme yetebilirim dersen iki çocuk ideal . Birde şu var ki maddi olarak da manevi olarak da yeterim deyip 3 ve daha fazla çocuk yapanlar var onların da karı koca iliskileri zamanla bozuluyor herşey çocuklar üzerine kurulmaya başlanıyor eşler birbirlerine zaman ayiramiyor adam çocuk gürültüsünden uzaklaşmak için evden kaçacak yer aramaya başlıyor .kadın fazla sorumluluk ve yükten sürekli dert yanmaya başlıyor yani eşler kendini unutuyor bir yerde bazı evliliklerde sonu aldatmaya gidiyor bu surecin .o kadar çok duydum şahit oldum ki bu şekilde evliliklere .ne kadın ne erkek fazla çocuk yapalım diye kendi hayatından kendi özel alanlarından vazgeçmemeli diye düşünüyorum .birbirine zaman ayırmayı bırakmamalı.Evlat sevgisi başkadır ama çok çocuk her türlü derttir küçükken de büyüyünce de .her şey maddiyatin yeterli olması değil yani .ben çok yönlü düşünüyorum çocuk olayını .tek çocuğum var ikincisi bana manevi olarak fazla gelir diye düşünüyorum.yetemem diye düşünüyorum .
0 oy
(1,820 puan) tarafından

3 çocuk idealdir..

Şeyy üç tane yaptım da ondan :Dters bişey yazamazdım

(73 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın ☺️☺️♥️♥️ 4. Gelirmi :D :D HaHaHa
(1,820 puan) tarafından
İnşallah gelmez kız , Rabbim olmayana versin. Allah razı olsun canım benim
0 oy
(674 puan) tarafından
Hic çocuğum yokken en az 3 diyordum sonra kızım oldu çok şükür zorlamadı fazla bi atak dönemleri haric simdi oğlum 5.5 aylık çok zor :) yinede Rabbım canlarına sağlık versin kötü günlerini yaşatmasın ama 2 çocuk ideal oda eğer çok istiyorsan bence çok bir istek yoksa 1 de yeterli 
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Bencede 2  yeter iki oglum var kızım olacagini bilsem belki bnde 3 sene sonra falan isterdim ama garantisi yok iste:)
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Ya anne açısından tek çocuk ideal :D

Ama kardeş de başka bir duygu ya gerçekten ♥️

İlgili bir soru bulunamadı

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...