0 oy
468 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (130 puan) tarafından
Kızlar karnımda sürekli bı hareket var özellikle karnımın alt tarafı göbek altı yerler ama gaz değil çok eminim çünkü gaz hareketliliğini anlıyorum kaslar olabilir gibi de geliyo ama sürekli sürekli olması ara ara yer değiştiriyor olması artık rahatsız edici bir hal almaya başladı acaba dedim hamile miyim ki düzenli adet olan biriyim ona rağmen test yaptım negatif çıktı yani böyle bunu yaşayan var mı benzer şekilde ya da asla testlerde çıkmayan ama hamile olan ki şu aşamada zor gibi ama imkansız olduğunu düşünmüyorum her şey bizim için varsa bilmek istiyorum boşu boşuna da doktora gitmek istemiyorum çünkü %90 gebelikten kaynaklanmiyodur aksi varsa da fikirlerinizi merak ediyorum ya da başına farklı bir rahatsızlıktan dolayı gelen varsa şimdiden teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
evet. 1 kere doğuran bütün kadınlarda olurmuş bu. 
(130 puan) tarafından
Yani ben doğum yapalı 3 seneyi geçti ilk defa yaşıyorum şu zamana kadar hiç olmamıştı garipmis gerçekten
(12,583 puan) tarafından
bebeğim 14 aylık, ara ara oluyor bana da
(130 puan) tarafından
Allah bağışlasın demekki normal o zaman :)
(12,583 puan) tarafından
sağol canım. valla normalmiş:) insan acaba mı diyor, bunlar yüzünden panik oluyor:)
(130 puan) tarafından
Evet bir de testlere asla güvenim yok hamile olmadığım halde birçok testim pozitif çıkti o yüzden negatife de güvenim kalmadı panikliyorum :)
-Reklam-
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Ben canım, ara ara böyle kalp atışı gibi bişey hissediyorum:)
(130 puan) tarafından
Benimki bildiğin tekme gibi dışardan görünüyor :)
(2,428 puan) tarafından
Yok o kadar değil ama bende senin gibi ilk başlarda bı tuhaf oldum noluyo ya dedim:)
(130 puan) tarafından
Evet insan şaşırıyor yani :)
0 oy
(448 puan) tarafından
4 ay önce doğum yaptım. 1 haftadır karnımda hareketler var özellikle iki gündür sürekli oluyor
(130 puan) tarafından
Demekki herkeste oluyo ya bayadir girmiyodum yeni gördüm canım sağol cevabın icin
0 oy
tarafından
Ay bendede var ya iki sene olacak nerdeyse hala hissediyorum. Acaba vücudumuz kardeşmi istiyor ☺️☺️☺️☺️☺️
(587 puan) tarafından
Hayalet bebek tekmeleri onlar 3 yıla kadar öyle oluyormuş
(130 puan) tarafından
Benim 3 yılı da geçti ama 4 yıl olcak nerdeyse istemiyordur ya :D
0 oy
(587 puan) tarafından
Ewet cnm hayalet bebek tekmeleri hareketleri doğumdan 3 yıla kadar gorule bilirmiş bende de oluyor bazen zanlı tekme hareketli. 
(130 puan) tarafından
Benim bugüne kadar hiç olmadı çocuk 3 buçuk yaşında yeni oldu demekki sonradan da oluyo

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 297 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
7 cevap 256 göst.
0 oy
4 cevap 361 göst.

408,338 soru

12,267,594 cevap