0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Konya günlerdir çok sıcak. Geceleri de sıcak başım ağrıyor artık alışmışım ben Bayburt soğuğuna :D. bugün Ulaş çok mızmızdı kuzenimin doğum günü vardı oraya gittik öğle uykusunu da yapmadı evden başka yerde uyumuyor sıpa yani hayatım karardı ya çok yorgunum :( … Babam kuzenime telefon aldı hediye  ortaokula geçince söz vermişti teyzemin kızı ama dedeleri yok babamı dede yerine koydular babamda onları torunu yerine :) ayy nasıl mutlu oldu nasıl mutlu oldu ❤️ her şeye değdi ❤️

Kendi evimi fareler bastı eşimin gelip bizi alması bir hafta sonraya ertelendi moralim çok bozuk bütün sıkıntılar 2 aydır ardı ardına kesilmiyor Allahtan hayırlısı oturdum buzlu kola sigara keyfi  yapıyorum o kadar sıcak ki sürekli bir şeyler içiyorum patlayacağım artık :D siz neler yaptınız ne yapıyorsunuz ? 

image

11 Cevaplar

0 oy
(9,212 puan) tarafından

Dusunuyorummmmm

image

tarafından
Ne düşünüyorsun kızzz :D
(9,212 puan) tarafından
Bilmiyorummm
-Reklam-
0 oy
(13,619 puan) tarafından

Görüşemiyoruz :angel:

Pek girmiyorum son zamanlarda burayada 

Napam Efebey diş çikarıyor ön iki üst 

Defneye misır patlattım takılıyoruz ana kız

Bol uykular olsun ❤️

(13,619 puan) tarafından
Ağlama krizleri geçti şükür da iki haftadır öğlen uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor kendini kusturuyor dokunmuyorum akşam sızıp kalıyor bir yerlerde gece oturuyor sabaha kadar
tarafından
Off off ulaş bana çok yapıştı ne istediği belli olmuyor istediği olmayınca dehşet ağlıyor olmayacak şeyler istiyor falan galiba daha ağır geçiriyor
(13,619 puan) tarafından
İstediğini yapma yaptıkça daha beter oluyor
tarafından
Ben yapmıyorum da annemle babam hiç dinlemiyor
(13,619 puan) tarafından
O çok önemli senın izın vermedin başkası izi verince otoriten sarsılıyor alişiyor ağlayarak istediğini yaptırmaya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
İstanbul soğuk valla bugün :))) 
tarafından
Ayy biraz da burası olsa keşke kız yandık valla ya bütün d vitaminlerini çektim :D
tarafından
Evet çok serin kışlıkları çıkartmaya hazırlanıyorum. :)
tarafından
Ben de Bayburt a dönünce artık kışlık giymek istiyorum :D
tarafından
Bende kışligim çok ve tesetturlu olduğum için kisi çok seviyorum. :)
tarafından
Ben açığım ama fazla sıcak insanı değilim ya :)
0 oy
(3,174 puan) tarafından

En sevdiğim ikili :(

tarafından
Yaa gel kız beraber olsun sohbet ederuk:D
(3,174 puan) tarafından
Maalesef canım hamileyim, yasaakkkk :(
tarafından
Aaaa bende hamileyken asla tüketmezdim boşver o zaman seninle sağlıklı şeyler yer içeriz :))))
(3,174 puan) tarafından
Olur valla biraz da sağlıklı şeyler tüketek :D
tarafından
9 ay +10 ay emzirme süresi yani hiç sağlıksız bir şey tüketmedim sonra bir açıldım huhuuuu :D
(3,174 puan) tarafından
Kız darısı başıma, deli gibi sigara istiyor canım ama içemiyom :D
tarafından
Bütün sigara hıncımı eşimden alıyordum biliyor musun adam iyi sabretti :D
(3,174 puan) tarafından
Benim de az kaldı, neyse sayılı gün çabuk geçer inşallah :D
tarafından
Öyle öyle :D hadi inşallah ❤️
(3,174 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(1,793 puan) tarafından

image

Uzuuuunnnn zamandır buralarda yoktum bugün geldim gelir gelmez bir dolandırıcı vakasiyla post açtım kızım yeni uyudu kahve içiyorum bende 
tarafından
Hoşgeldin kız buralar yine yanıyor demek gelir gelmez mi dolandırıldın kim dolandırdı yaaa amaaan
(1,793 puan) tarafından
Yo yo şükür dolandırılmadım kadınla konustuklarim aklıma yatmadı bende tekrar açtım burayı en iyi burası bilir diye:D öylede oldu dolandiriciymis
tarafından
Ayy Allah kurtarmış bacım
0 oy
(11,231 puan) tarafından

Afiyet olsun tatlım :) kalkıp bende yakayım bitane canım çekti <3 ne güzel kalpli baban varmış senin 

tarafından
Sağol bacikomm ❤️ yak kız yak :D
Öyle ya valla Allah başımızdan eksik etmesin ❤️
0 oy
(580 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun bnm canımda puding çekti acaba yapsammi diye düşünüyorum bakışıyoruz şuan 

image

tarafından
Bak pudingi görünce duygulandım :,) eşimle yatmadan her gece yapar yerdik :,). Kalk kız yap bir güzel ye oh
0 oy
tarafından
Bende bebemi uyuttum ama sabah 10da bera isitme testi var. Bıcırıgı uyamdirmam gerekecek bakalım kızlar dua edin lütfen de testten geçsin kızım 
tarafından
Allah in izniyle birşey çıkmasın canım
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,099 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Bende sigara içip uyumayı düşünüyorum (ama sadece düşünüyorum saat kaçta uyuyabilirsem):D

0 oy
(141 puan) tarafından

Konya mııı çok özledim Konyayı çok şanslısınnn

Eşimle kedimin aşkına bakıp nerde hata yaptığımı düşünüyorum suyunu değişen ben kumunu değişen bennn mamasını veren bennn ama manzara tam olarak bu

image

0 oy
(93 puan) tarafından
Ah İdil çok büyük bir yorgunluk var üstümde. Bebeğim 14 aylık oldu fakat ben hala deliksiz uyuyamadım. Günde Max 6 saat uyuyorum ve bu bir saattir böyle. Şimdi eşimi bekliyorum gelsin yatarım ben de
tarafından
Ben hala uyumuyorum ulaş uyandı ağlaya ağlaya birdah da uyumadı kalktı ayı ördek diye koca peluşların üstüne atlıyor mars mars diye dolanıyor kedileri var annemlerin de 2 yaş sendromu da çok zormuş 14 aylıkkende çok zordu valla ne zaman uyuyacağız bilmiyorum :(
(93 puan) tarafından
Ahahah Allah kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 592 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 752 göst.
0 oy
12 cevap 503 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy