0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kizlar geçen hafta gitti yarım gün kalmıştı ben de öğretmenim calisiyorum mecburen bu yıl vermek istedim biliyorum küçük ama bakıcıya vermek istemedim devletin kreşi öğretmenimiz de çok iyi memnunum ama yinede için bir tuhaf oluyor giderken ins o da ben de alisacam sanki evden gondermisim gibi 3 gibi falan alacam çok tutmayacam okulda ama yinede üzülüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(16,135 puan) tarafından
Canım devlet kreşi üç yaşı alıyor mu ve de ücret durumu var mı ? Bende öğretmenim oğlum üç yaşına girecek eşimi ikna edemedim bakıcımız var ama ben kreşe gitsin istiyorum 
(44 puan) tarafından
Canım bizim burda bir lisede uygulama anaokulu var orda 3 4 5 yaş grupları var oraya verdim evet ücreti tam gün 8 bin
(16,135 puan) tarafından
İyiymiş aslında alışırsın canım biz çalışan annelerin kaderi bu
(1,537 puan) tarafından
Bulundugunuz bolgede bagimsiz anaokulu ve uygulama anaokulu varsa 3yaş aliyor.
-Reklam-
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Üç yaş hiç küçük değil canım üzülme benim kızda 27 aylık yarın başlayacak yarım gün

Açıkçası ben kreş taraftarıyım biz anne babadan ne kadar öğreniyorsa yaşıtlarından arkadaşlarından daha fazla öğrenecek kendin öğretmenmişsin benden daha iyi bilirsin
(11,811 puan) tarafından
Ay insallah severek gider ya :) oglum 29 aylikti kardesi dogdu. Omuda 1 ay sonra falan krese yazdirdik. 1 ay boyunca aglayarak gitti geldi geri aldim dayanamadim :)
(13,440 puan) tarafından
Ağlayacağını sanmıyorum bakalım inşallah
Ebeveyn katılımli oyun grubuna 14 aylikken başladı avmde bırakıyorum oyun alanına koşa koşa gidiyor çikmak istemiyor bklm neler bekliyor bizi
(11,811 puan) tarafından
Ay dediklerini bizde yapiyoduk canim. Ama şey oldu bu seferde okula gidicem ama sende benle gel demeye basladi :) insallah çok guzel gider gelir prenses :)
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Ben gecen sene 25 aylikken verdim. Suan 34 aylik yine verdim. Bende calisiyorum. Bakici hic bi zaman mantikli gelmedi.
(322 puan) tarafından
Mantık olarak şuan mantıklı gelmesi:)) halam bir çocuğa bakıyor anne babası ayni yerde çalışıyor memur değil ama şöyle ki halam orta yaşlı ve aşırı derecede cahil her yere sanki kendi torunu gibi götürür bütün gruplarda video fotoğraflari var öyle kötü biri değil kadınlar akraba Grubu ama hekres illallah etmiş durumda o kızı görmekten neyse bu aile hiç sıkıntı yapmıyor güvenilir diye muhtemelen ama mesela halamın oğluyla halam tek kız kuzenim çocuğuyla onu kıskanıyordu ve ben halam olmasına rağmen her yerde paylaşma diyorum hepsi kadın olsada diyoruz ama yok yani kadın keşke bazen akşam arayıp işte bu akşam beni zorladı keşke haftasonuda olsaydnx diyormuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 368 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 374 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,699 cevap

36,223 kullanıcı

...