0 oy
285 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar yeni bir salgın mı var kızım krese basladı 4. Gun hastalndı boğaz agrısı genız akıntısı sonra bana bulastı ıkımızde hastayız eşimde grıp değil ama ishal anlamadım onu ishal yaptı bızı grip yaptı bu salgın. Ne iyi gelır ilac almaya fırsat bulamadım kendıme mahvoldum sabahtır eşimle mı ılgıleneyım kızımla mı yoksa kendımlemi  anlamadım  Acıl resmen ishal kusma boğaz ağrısıydı tıklım tıklım okadar klabalıktı kı sanırım salgın var her bunyeyı ayrı mı etkılıyor yada şimdi dr ishal mi olcaz valla bı anda hastalık bı gırdımı eve bızım evden cıkmıyor artık

13 Cevaplar

0 oy
(520 puan) tarafından
Evet çok fazla tek tek oluyor kusma olan var ishal var boğaz agrısı kemık agrısı yapıp yatağa düşürüyor koranın evrımlerı  bence iflah olmadık 2019 dan sonra 
-Reklam-
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Salgın yenilenip duruyor 

0 oy
(1,313 puan) tarafından
Gecmis olsun. Ben hiç birsey anlamadim cuma aksami birseyim yoktu. Kalktım Sabah bogazım ağrıyor. Oglumu kaldirdim onda da bogaz agrisi. Simdi burun akıntısı basladı ikimizde de. Valla vucudum da da agri vardi. Artik bi agri kesici aldım ama sıcak seyler ictim limon katıp. Sabaha kötü olursak ilac yazdircam saglik ocagina.
0 oy
(2,734 puan) tarafından
2 hafta önce ben hastalandım ilk haftanın sonuna doğru iyileştim dedim eşim hasta oldu ondan 3 gün sonra yeniden hastalandım bu sefer acillik oldum. Acilden döndüğüm günün ertesi sabahı kızım hasta oldu. Mecbur gün içinde direniyorum çok zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok. Önce kızımı iyileştirmem lazım biz bir şekil iyileşiriz zaten. Hastalıkla birlikte iştahım da gitti 1 haftadır sabah yiyorum bir daha bir şey yiyemiyorum. İlk ishal oldum ama o da serumdan filan diye düşündüm. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı o da doğal olarak öksürük yapıyor zaten, halsizlik. Şükür ateş yok.
0 oy
(393 puan) tarafından
Hastalanmayan çocuk Instagram hesabına bak doğal kürler memnuniyet mesajları var bende oğlum kusuyordu nanae çayı gördüm verdim direk kesti maşallah 
0 oy
(16,898 puan) tarafından
Okula başladığımızin ikinci günü önce ben hastalandim ateslendim deli gibi üşüyüp titriyordum. Sonraki gün Kızım ateslendi hastalandı, ondan sonraki gün oğlum hastalandı. Benim de şu an ateşten kaynaklı dudaklarım full uçuk dolu ağzımı acamiyoeum canım acıyor pipetle su içiyorum. Yemeyiki zar zor yiyorum 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Kızim benimde 2 gundur bı amda ateslendi .Antibiyotik boğaz için şurup ates dusurucuyle ateşi gitti .Bugün biraz iyiydi yani ayaklandi  ama aşırı huysuzdu gün boyu ağladı yeni kendime geliyorum boğaz enfeksiyonu dedi
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Sanırım evet bizimki de hasta okula başladı dün Bi anda oldu öksürük bugün ateş öksürük ve burun akıntısı devam ediyor yarın göndermeyeceğim 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bizde cuma aynı olduk şimdi hafif öksürük kaldı kucukle bizi buldu okulun ilk haftasindsn devrildik resmen inşallah böylece gelmiş geçmiş olur
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Şimdi eşim aradı çok fenayım dedi bende bi serum taktır da gel dedim adam 4 gündür toparlayamadı boğaz ağrısı öksürük çok afedersiniz sürekli balgam çıkarıyor 
0 oy
(166 puan) tarafından
Biz de hastayız 2 haftaya bir hasta oluyoruz bi rutin oldu bizim için
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Salgın yenileniyor biz 2 hafta önce ailecek hastaydik şimdi kızım gene hasta gına geldi 
(8,873 puan) tarafından
Kızın kaç yaşında
(1,424 puan) tarafından
3 yaşında
(8,873 puan) tarafından
Sürekli kefir ve ihlamur ver
Bağışıklığı güçlensin ilik suyu hazirla yemeklerine kat
(1,424 puan) tarafından
Ilık suyu yemeklere katıyorum ztn şimdi ıhlamur yapayım teşekkürler
0 oy
(1,193 puan) tarafından
1 ay önce bizde olmuştuk geçmiş olsun salgın var 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 61 göst.
10 Aralık 2023 Aile kategorisinde Paticik (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (647 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 157 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,640 cevap

36,386 kullanıcı

...