Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler niye uyumadiniz
Benim velet uyumadi bakıcı ablamız geldi yarın için pırasa yemeği attim aygaza Birazda kavurmasıni koydum aygaza onlar pişene kadar belki benim sıpanin da uykusu gelir yarın büyük gün kontrol günü bakalım neler bekliyor beni
Afiyet olsun Hayatı, insanları sorguluyorum sonumuz nereye gidiyor diye
Geçmiş olsun canım, ben de uzandım biraz daha uykum gelsin diye bekliyorum benim oğlan çoktan uyudu
Sağ salim al inşallah kucağına Büşracm .Hayırlı güzel şeyler dusin güzel şeyler olur Allah'ın izniyle afiyet olsun.Bemde yeni uzandım mutfağı toparladım oyun oynuyordum bı bakiyim dedim burayada
Afiyet olsun canım ins Allah iyi haberlerle dönersin.
Bende bugün çok yorulmuştum eşim Irak'a gitmeden evi temizleyim hem yardım da eder dedim yatak odasından başladım halılarını yıkadım dolabını altlı üstlü boşalttım sildim sonra kızı banyo yaptım derken bayağı bir terledim. Kafam terden deli gibi kaşınıyordu. Çayımı cerezimi hazırladım önce kirli sepeti izledim bitince kendimi banyoya attım şimdi de uyku tutmuyor. Yarın da okul var İnseAllah uyanabilirim
1,486,273 soru
24,298,829 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın