Selam kızlar hayırlı geceler
Ahh neler çektim ben bu kayınpeder , kaynanadan konu söyle biz ev değiştiriyoruz sorun ev sahibinin ayarsız zam yapması eve degerinden fazla istemesi ve bozulan hiç bı şeyi cebinden karşılamamasi ve eve bı şey yaptırmamasi bide bu yetmez gibi karısının hesap sormalari girdiğime yada bana gelene gidene müdahale etmesi. Burası 2 +1 küçük ve düzensiz ne dolap var ne düzen 6 ayda bir zam yapıyor ev sahibi 10 bin istiyor .. neyse bizde gittik 3+1 düzeni olan temiz yeni ev istedik hemde 10 bin orayla anlaştık ama gel gör ki kaynana kayınpeder tutturdu eşyayı nasıl tasicaz yirtilcak kirilcak adam sorun ne birden neden karar verdiniz diye sormuyor eşime akıl veriyormuş git karının lafına bakma iptal et diğer evden vazgeç otur oturduğun yerde diye neyse bugün de aradı kaynana vazgeç baban deliriyor yardıma gelmem benim sözümü dinlesin diyor telefonda bende duydum dedim ne diyorsunuz ya size göre hava hoş ben hiç gözünüzde iyi bir şeye layık değilim çektiğim çileyi ben bılerim sus karışma dedim
Eşim de anne siz bilirsiniz müdahale etmeyi bırakın biz neyin doğru olduğunu bilebilecek yastayız söz geçirme derdine düşmeyin karının lafına bakma ne demek ben onunla bir yaşıyorum arada bırakmayın beni dedi kapattı
Hep dertleri beni ezmek küçük düşürmek ne demek karı lafına bakma ?
Ben neyin doğru olduğunu bilebilecek yastayim burda ne düzen ne huzur var eşyalarım burda daha zebil çocuğuma düzgün bı alan yok yatak yorgan desen perişan umrunda değil onların gelin sonuçta çeksin cefayi
Çok zoruma gidiyor kızlar böyle davranmaları