+1 oy
464 göst.
Aile kategorisinde (2,465 puan) tarafından

Selam kızlar hayırlı geceler :)

Ahh neler çektim ben bu kayınpeder , kaynanadan konu söyle biz ev değiştiriyoruz sorun ev sahibinin ayarsız zam yapması eve degerinden fazla istemesi ve bozulan hiç bı şeyi cebinden karşılamamasi ve eve bı şey yaptırmamasi bide bu yetmez gibi karısının hesap sormalari girdiğime yada bana gelene gidene müdahale etmesi. Burası 2 +1 küçük ve düzensiz ne dolap var ne düzen 6 ayda bir zam yapıyor ev sahibi 10 bin istiyor .. neyse bizde gittik 3+1 düzeni olan temiz yeni ev istedik hemde 10 bin orayla anlaştık ama gel gör ki kaynana kayınpeder tutturdu eşyayı nasıl tasicaz yirtilcak kirilcak adam sorun ne birden neden karar verdiniz diye sormuyor eşime akıl veriyormuş git karının lafına bakma iptal et diğer evden vazgeç otur oturduğun yerde diye neyse bugün de aradı kaynana vazgeç baban deliriyor yardıma gelmem benim sözümü dinlesin diyor telefonda bende duydum dedim ne diyorsunuz ya size göre hava hoş ben hiç gözünüzde iyi bir şeye layık değilim çektiğim çileyi ben bılerim sus karışma dedim 

Eşim de anne siz bilirsiniz müdahale etmeyi bırakın biz neyin doğru olduğunu bilebilecek yastayız söz geçirme derdine düşmeyin karının lafına bakma ne demek ben onunla bir yaşıyorum arada bırakmayın beni dedi kapattı 

Hep dertleri beni ezmek küçük düşürmek ne demek karı lafına bakma ? 

Ben neyin doğru olduğunu bilebilecek yastayim burda ne düzen ne huzur var eşyalarım burda daha zebil çocuğuma düzgün bı alan yok yatak yorgan desen perişan umrunda değil onların gelin sonuçta çeksin cefayi 

Çok zoruma gidiyor kızlar böyle davranmaları 

20 Cevaplar

+1 oy
(141 puan) tarafından
Vallahi ben de ilk evlendigim de aile gibi oluruz demiştim hiç de öyle olmuyor karşı tarafa bağlı çok fazla .

Baktım bunlardan iş çıkmayacak hiç bir dediklerini artık takmıyorum cevap vermiyorum duymamazlıktan geliyorum cevap verirsem de sıkıcı cevaplar veriyorum tamam anladım bilmem ben öyle istiyorum vb. 

Diğer türlü ne kadar laf yetistirirsseniz daha çok hoşlarına gidiyor onların istedikleri savaş zaten savaşmayın kısa cevaplar verin ben öyle istiyorum demeniz ve başka bir şey dememniz yeterlidir. 

He tamam deyip geçin istediğinizi yaptırın eşinize hatta daha da fazlasını yaptırın tatlı dille artık ne yöntemlerinin varsa onlarla :))))

Hem çok cevap verip böyle seyler olunca eşiniz sizdwn yana da olsa arada kaliyor .

MESAFE
(2,465 puan) tarafından
Mesafeliym zaten yemiyor bana demek adamı darliyor
(141 puan) tarafından
Niye böyleler yaa
Başlarda ne saf niyetleirm vardı aile gibi olacaktık bilmem ne :DDD
(2,465 puan) tarafından
Kız bende öyleydim öyle yaklaştım gorumcem vardı ablam yok abla gördüm yemekti kahveydi çağırdım sonra bı baktım benim arkamdan kocamı işliyor yüzüne bakmıyorum şimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya kayınbaba dediğinin bi ağırlığı olur bu ne ya. İlk evlendiğimde bana gelmek isteyen eş tarafını kayınpederim rahatsız etmeyin diye engelledi ben çağırmadan kimse gelemez mübarek adam. Fikrini söyler geçersin diretmek nedir ya
(2,465 puan) tarafından
O istiyor diye evden vazgeçsin istiyor eşim benim lafıma bakmasın ev al o zaman boş laf yapacağına daha da derse hiç bı şeye karışmıyorum bana dört dörtlük ev al o zaman Dicem kalcak öyle
tarafından
Onaneyse. Sormamışsınız bişey istememişsiniz ne karışıyo.  Şuanki ev onlara yakın mı ondan mı ki
(2,465 puan) tarafından
Yok kız köyde onlar işte dertleri eşya yırtılır kim taşır umrunda değil senin ne cektgin
0 oy
(3,134 puan) tarafından

Kayınpeder ve kaynana bu kadar müdahale de bulunmamalı, kafayı yemişler yahu onlara ne? Ayrıca çok güzel konuşmuşsunuz eşin ile, bundan sonra sussunlar otursunlar aşağı 

(2,465 puan) tarafından
Tek dertleri eşyalar kırılır yırtılır koltuklar. Ya o zaman bu kadar düşünüyorsun ev al bana derdin buysa kendi evim der otururum ben elin herifinin vicdanına mi bırakayım kira zammını 6 dan 10 a çıkarmak nedir ki değmeyecek bı ev . Ben iyi bı seye layık değilim Büşra istiyorsa gecinemedi diyordur 3 senedir sus sus bende insanım
0 oy
(3,732 puan) tarafından

Esinin cevabına bittim helal olsun benzer olay benimde başıma geldi esim busra bilir karışmayin demişti 

(2,465 puan) tarafından
Benimki de öyle diyor karım bilir ben karışmam diyor
(3,732 puan) tarafından
En güzeli Allah razı olsun eşinden bayılıyorum böyle eşlere
(2,465 puan) tarafından
Bence de başlarda çok ezdirdi ara bulayım derken ama oda açtı gözünü
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bence eşin gereken cevabı vermiş 
(2,465 puan) tarafından
Evet sağolsun :)
(4,087 puan) tarafından
Sende he he de geç boşver böyle insanlara sabaha kadar laf anlatsan boş çünkü
(2,465 puan) tarafından
Boş biliyorum susuyorum ama konsususrsam tam konuscam
(4,087 puan) tarafından
Öyle oluyor zaten insan susuyor bir an geliyor bir konuşuyor sonra terbiyesiz damgası basıyorlar:D
(2,465 puan) tarafından
Aynen saygısız diyorlar şimdi bana
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Beterin beteri var gerçekten bak benimki de çok pisli.k biri. Karını döv sov bida evlemdiririm diyen bir o,c düşün öyle iğrenç ki içip s.ican insan müsveddesi. Eşimin benim dediğimi yapmasını o da asla kabul edemez karının ağzına bakiyosun lafını geciremiyosun karşında konuşmasın 
(2,465 puan) tarafından
Benimki de diyormuş ben bunu yeni farkediyorum bu sene kaynanamın yüzünü göreli çok oldu da kayınpederi bu sene farkettim çok içten pazarlıklı birimis
(1,477 puan) tarafından
Öyleler gerçekten elin iyisi evin kötüsü bunlar, en güzel cevap senin kocanla iyi olman çünkü onlar bundan rahatsız oluyor emin ol kuduruyolar kıskançlıktan. Allah bildiği gibi yapsın o burunlarını her b.oka sokmasalar olmaz zaten
(2,465 puan) tarafından
Ah malesef olmaz . İyyiz hamdolsun
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Biraz sınırları bilmek gerekiyor. Siz iki yetişkin insansınız eviniz ayrı, kararınıza saygı duymaları gerekiyor. Madem eşyayı düşünüyor babası size ev alsalardı sende bu çileyi cekmeseydin. Sadece keyif kacırmak istiyorlar başka bir halta yaradiklari yok. Eşine de helal olsun en güzel cevabı vermiş.
(2,465 puan) tarafından
Bı daha derse gir borca sat tarlalarını hay,vanları bana en güzel daireyi al dicem. Madem düşünüyorsun eşyamı .. evet dertleri huzur kaçırmak ya görsen evi dolap yok banyoda kiler yapmis adam orda yok dolap yataklar sandık üstünde  kuru baklagiller hep raf almıştım orda bi nevi meydanda dar zaten eşyalar iç içe ee insanlar desen değişik ama kimin umrunda
(3,315 puan) tarafından
De kız bırak o huzursuz olsun. Bir de 8 bin vereceksin bu eve yazık günah para çöpten bulunuyor sanki. 10 bin tutugun ev daha güzelmiş en azından rahat edersin esyaların tıkış tıkıs olmaz , malesef oyleler o evde yaşamıyorlar ya konuşmak kolay.
(2,465 puan) tarafından
8 de net değil 10da olabilir demiş eşime .aynen canım karşıdan konuşuyor öyle iyi tabi
0 oy
tarafından
Siz biran önce evinize taşınmaya bakın 
(2,465 puan) tarafından
Aynen canım bi an önce gitmek istiyorum
0 oy
(16,831 puan) tarafından
Kaynananın gelinle yarışmasını anlarım da kayınpederinin gelinle yarışması ne mana 
(2,465 puan) tarafından
Ah bir anlasam ikisinin de derdi benim anlamadım. Gerçekten yoruldum çok . Ne gerek başka eve ne yaparsa otur orda diyor sa,lak yerine koysun adam bizi ohh ne güzel degmeyecek eve dünya para verip bide üstüne neden rezil olayım
0 oy
(1,516 puan) tarafından

Eşine kocaman alkış. Hakikatli adammış. :woot: Böyle eşin varken kalanı dert etme. Sırtın yere gelmez tıka kulağını yoluna bak. 

(2,465 puan) tarafından
Sağolsun beni arada bırakıyorsunuz dedi  ne demek karı lafına bakma . Gerçekten yordu beni bu durum
(1,516 puan) tarafından
Seni destekleyen bir eşin varsa sırtın yere gelmez. Farkında değiliz ama bu ciddi bir özgüven sebebi aslında. Şu hayatta beni en çok eşim takdir eder, o korur, destekler. Evde bazen birbirimize yükselsek bile beni dışarıda kimseye yem etmez. Allah acısını göstermesin ne kadar şükretsem az. Burda da en çok eşinden destek görmeyen kadınların üzüntülerini görüyorum. Sen de aslan gibi kocana sarıl sımsıkı, kalanı kalbinde yer etmesin. Böyle düşününce milletin lafı sinek vızıltısı gelir inan.
(2,465 puan) tarafından
Aynen canım evet illa eşler arasında olur öyle anlaşmazlık ama rabbim başımdan eksik etmesin onu
0 oy
(617 puan) tarafından
Kari koca hayatiniza bakin bosverin soylensin dursun hayat sizin hayatiniz nerde nasil huzurluysaniz oraya bakin 
(2,465 puan) tarafından
Burda ne huzur ne düzen adamın tek derdi eşyalar
0 oy
(80 puan) tarafından
Cahillik.oyle görmüşler buyuklerinden öyle uyguluyolar hiç sorgulamiyolar karışmayı bişey saniyolar hayır bide onlardan bişey istediğiniz de yok maddi manevi . Kendi işinizi kendiniz halletceksiniz zaten 
(2,465 puan) tarafından
Yok ben topladım zaten eşyamı kız kardeşim geldi yardıma gel topla dedim sanki kaynanaya
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Sonunda eşin dinleyecek diye korktum ama ne güzel eşin dinlememiş. Benim kaynanamda senin kayınbaban gibi. Ne çektiğini çok iyi anlıyorum. Eşim benim istediğim gibi bir ev almıştı diye delirdi. Eşim benden habersiz aldı. 

Eşin dinlemiyorsan iyi boşver delirsin dursun.
(2,465 puan) tarafından
Yok kız boşver he de geç ne bakıyorsun onlara diyor
(1,779 puan) tarafından
E tamam o zaman daha ne olsun eşini dinle sen.
Boşver onları
(2,465 puan) tarafından
Kudurmaya devam etsinler :)
0 oy
tarafından
İlk defa ev taşıyan siz değilsiniz yaa neden kırılsın dikkat ettikten sonra 
(2,465 puan) tarafından
İşte gel de anlat bu 3 evim olacak 6 yıllık evliyim zırt pırt ev mi tasinirmis
0 oy
(2,886 puan) tarafından
Eşya niye kırılıyor yırtılıyo onu anlamadım. Adamlar alıp balkondan aşağı atmıyorki. Artık jelatinle kaplayıp öyle taşıyorlar tabi orda nasıl bilmemde burda öyle.. ben 9 kere ev değiştirdim kırılacak olsaydı benimkiler sağlam kalmazdı. 14 sene sonra bazamın altı çöktü bi oda sunta artık çivi çakacak yeri kalmadı

Çok iyi demiş eşin evde oturan sizsiniz karar verecek yaştasınız bukadar müdahale edilir mi hiç
(2,465 puan) tarafından
Biz kendimiz tasicaz canım hem yakın hem de şu an nakliye için bütçem yok ama bizde evde sariyoruz yani 3 kat şu anda oturduğum yer gireceğim yer de giriş kat dikkat ettikten sonra hiç bı şey olmaz ama cahil kafalar gel de anlat
0 oy
(3,913 puan) tarafından
Esin diyecegini demis, kayinpederin kudurmaya devam edebilir.
(2,465 puan) tarafından
Aynen öyle :) bugün beni de ararlar :)
0 oy
(631 puan) tarafından
Benimki de bana trip atiyo ya valla bende biktim. Dünesaj atmış görmedim sabah cevap yazdım. Maşallah telefonu eline alabilmissin hiç degerimiz yok diyo. Sen kimsin ki mesajına cevap vermiyorm diye trip atıyon 
(2,465 puan) tarafından
Ayy çok itici bı durum benim kayınpeder kolay kolay beni aramaz bile kalkıp mesaj atacak üstüne bide trip atacak gırtlağını sıkarım onun.
(631 puan) tarafından
Yemin ederim günde en az 3 kere ariyo. Yediğini resim çekip atıyor içtiği atıyor. Ölümüne tiktok izler. Orda gördüğü şeyleri atar. Bıktım artık bıktımm. Defalarca hem eşim hem ben tartıştık. Yazma arama diye ama adam yüzsüz
(2,465 puan) tarafından
Aa gerçekten nedir bu ya tövbe yarabbim gelinine mi yürüyor bu nasıl mantık benjm babam bile bu kadar mesaj atmaz bana
(631 puan) tarafından
Senelerce aynı şeyi düşündük bizde esimle. Ama ad herkese aynı bunaldim artik. Sabah en son engelledim bitti. Birdaha da açmam engeli galiba
(2,465 puan) tarafından
En güzeli canım boşver :) kafan rahat olur o kadar samimiyet iyi değil gerekte yok
0 oy
(8,452 puan) tarafından

Bu anlattığın benim kaynanam k.peder iyidir kaynana kadar karışmaz hatta bir oğlu dinlemedi taşındı diye beddua etmiş adamın parmakları kopmuş kendi der bedduam tuttu diye hiç anlamıyorum neden karışırlar huzur bozarlar 

(2,465 puan) tarafından
Her şeyleri kendi bilir benim masaAllah kaynana da kayınpeder de karışır eşyalar mahvoldu diyip duruyorlar
(8,452 puan) tarafından
Eşin senin yanindaysa taşınma konusunda sessiz kal aşkom yoksa inadına karışırlar boşver
(2,465 puan) tarafından
O benden çok istiyor gitmek burdan o da bıktı . Ama arar da bana laf söylerseler asla sessiz kalmam.
0 oy
(728 puan) tarafından
Başkasının hayatına müdahale eden herkesten nefret ediyorum iğreniyorum eşin deseydi keşke  siz istemiyorsanız taşınmayin biz taşıncaz çünkü öyle uygun gördük 
(728 puan) tarafından
Harika yaaa pamuk gibi oldum su an vala
(2,465 puan) tarafından
Bende mis gibi yaptım orayı :) eşyaların çoğunu topladım bile evde çoktan
(728 puan) tarafından
Harika haber ya  gerçekten böyle şeyler duyunca mutlu oluyorum :) sizden beklediler ki he baba tamam sen ne dersen biz burda hazır bekliyoruz bir durum olursa yine müdahale edersin :)))diyin biz evden çıkıyoruz çok seviyordunuz madem siz taşının biz çıktık :)belki bir dahakine karışmaz ne de olsa yapmıyorlar diye
(2,465 puan) tarafından
Hahah :D off uğraşamam hadi yiyorsa beni arasın :D
(728 puan) tarafından
:))))
0 oy
(704 puan) tarafından
Sanki onlar yaşayacak ay ne yardımı olurdu zaten Allah aşkına koltukmu taşicakmoş milletin yaşadığı evede karoşıyolar artık valla böylelerini görünce sinirleniyorum sen kimsin ya 
(2,465 puan) tarafından
Kendinde bana karisma hakkı görüyor bende insanım bende bı anne baba evladiyim sana kendimi ezdirir miyim
(704 puan) tarafından
Ezdirme bencede eşya kırılırsa senin eşyan onlara ne Allah allah
(2,465 puan) tarafından
Alırız biz eşimle Allah'ın izniyle düğünde onların aldığı eşyalar ya ondan öyle konuşuyor boş boş

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 449 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 611 göst.
21 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 578 göst.
0 oy
8 cevap 1,148 göst.

404,658 soru

12,122,153 cevap

36,476 kullanıcı

...