0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (2,395 puan) tarafından
Özel ders almak lazım mı sizce 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,434 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yok almadim ben çocukluğumdan beri hep kaçırdım arabayı öğle öğrendim 14 yıl oldu ama mutlaka al tavsiye ederim izamandan bu zaman fark cok
(2,395 puan) tarafından
Ah balım inan keşke bende yapsaydım ne yaparsan gençlikte olurmuş meğer babamın hem araba hem traktörü vardı hiç sürmedim tek tük belki sonra esimle tanıştım şahini vardı oda vermedi Allahtan ehliyet aldım evlendim eşim bosver sen yapamazsın kaza yaparsın falan dedi 6 yılımı da yedi şimdi evde psikolojim bozuk oturuyorum oğlum otobüse binse reziliz kusuyor eşim keyfine göre ya götürür yada götürmez araba kapıda yatıyor artık yeter ya istiyorum
(1,434 puan) tarafından
Bana da vermiyorlardı eski Kafalar işte kız arabayı kullanıp ne yapacak diyorlardı ama ben ne yaptım Kaçıra Kaçıra öğrendim şimdi Vallahi asfaltı ağlatıyorum
(1,434 puan) tarafından
Ehliyeti aldım geldim kimsenin haberi olmadı çalıştım Kendi arabamı aldım kimsenin haberi olmadı Kimseye bel bağlamayacaktım Vallahi dimdik duracaksın Hayatta hiç de psikolojini bozma bir iki hata yaparsın ondan sonra bir bakarsın ki Usta olmuşsun oh oh
(2,395 puan) tarafından
Ymn ederim senin gibi bayanlara hayranım keşke bende senin gibi olsaydım hayatım boyunca hem birilerini istedim yanımda ablam mesela senin gibi kafaya koyduğunu yapar şimdi oda çok şükür hayatında ben öyle olamadım
(1,434 puan) tarafından
Bu hayatta benden önemli hiç kimse yok canm send öyle ol....Ben onlara değil onlar bana heves etsin
-Reklam-
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Ehlıyetı aldım bır yıl sonra trafıkteydım canım arabamız yoktu ders almadım cesaretin olsun neyi nasıl yaptıgını bıl yeter. Mumkunse otomatik araba kullan 
(2,395 puan) tarafından
Şuan otomatik araba alacak imkanımız yok maalesef ben aktif araba kullanmam istiyorum
(9,718 puan) tarafından
O zaman vites geçişlerini yapabilirsen yavas yavas yakın mesafelere gidip gelebilirsin. Eş desteği de çok önemli eğer eşin arabaya bişey olacak korkusuyla vermez ya da sürekli sözünü ederse de olmaz. Sen acemisin sürtmeyi vurmayı göze almalı eşin. Benim ilk arabamda da ikinci arabamda da oldu ufak tefek carpmalar eşim bekliyodum olacak bunlar bende yaptım bu hataları dedi
(2,395 puan) tarafından
Calla sözde kızmıyor sana güveniyorum diyor ama geçen aynası kırılmış biraz kemkum etti :))
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Eger ihtiyac duyuyorsan kendinden emin degilsen al canim cunku trafik bu şakaya gelmez
(2,395 puan) tarafından
Demi kesinlikle inş işe yarar
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Yok almadım bekarken babam çok verirdi ordan bı alışkanlığım vardı eşimde kursa yazılınca bilgileri tazelemek için bir kaç kere araba verdi o kadar onda da düz yolda gittim park etmeyi dur kalk yapmayı kursta öğrettiler eğer kursta anlatilanlari hemen anlarım dersen bence boşuna gerek yok 
(2,395 puan) tarafından
Kuzu benim dur kalkta sorunum yok aktif araba kullanamıyorum korkuyorum çünkü hiç trafiğe çıkmadım yoksa ehliyetim falan var
(6,909 puan) tarafından
Canım bu korkuyu trafiğe çıktıkça yeneceksin hiç çıkmadan yenemezsin ki önce yakın mesafe sonra uzak mesafe birde çevrendekiler de önemli sürekli seni korkutan olursa iş sıkıntı
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Almadım gerekte duymadım kursa gitmiştim o zaman öğrendim o zaman aldim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ben eşimden öğrendim ılk sınavı geçtım sordular ki eğitimlere katıldın mı hayır dedim ve bana o zaman şimdi bırakıyoruz mecbur katılmak zorundasınız dedi katıldım ve 2.sınavda gectım özel ders zaten verılıyor
0 oy
(1,028 puan) tarafından

ben ehliyeti 18 yaşımda aldım. 25 yaşında evlendim. o ara hiç kullanmayınca gaz pedalının yerini bile unutmuştum. kocam verdi bana direksiyon eğitimini ;) hem bedava hem güveniliir

(12,764 puan) tarafından
Ay kocadan guvenilir egitim alan birisi hayret :D
(1,028 puan) tarafından
en güvenilir hoca koca olmaz mı yani bence öyleydi
0 oy
tarafından
Ozel ders almadim ehliyetimi alir almaz esimin arabasini kullanmaya basladim bir kac kere hata yaptigimda tepkileri beni vazgrcirmek uzereydi baktim olmuyor kendim markete falan arabayla gittim saglik ocagina falan o sekilde ogrendim en son esimle kullandim sen kullanmadan nasil gelistirdin diyince herseyi itiraf ettim. Destek oluyordu ama kendisi gibi surmemi brkliyordu
0 oy
tarafından
Önce babam sonra eşim öğretti sonra da kursa yazıldım her iki sınavda da tekte aldım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Lala123 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 182 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde & Ceren (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.