+1 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde (11,455 puan) tarafından

Günaydın kızlar <3Ben Kahramanmaraş ama yaşamak istediğim şehir burası değil Sakarya Bolu Kocaeli hem İstanbul'a yakın hemde hoş yerler sizler nerelerde yaşıyor ve nerelerde yaşamak isterdiniz ?? :) 

Not: Ailem İstanbul da onlara yakın olan her yerde yaşamak isterdim tam da diplerinde değil ama 2 3 saatlik mesafe olsaydi keşke :silly:

Evimede geçtim bu arada 1 hafta 1 ay gibi geldi :unsure:

57 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Antalya Kumluca liyim çok memleket gezdim yine de Antalya dan başka yerde bu kadar huzurlu olamıyorum 
(11,455 puan) tarafından
Çok sıcak kız orada
-Reklam-
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Sakarya'da oturuyorum Bursa'dan gelin geldım hıc sevmıyodum ama seviyorum artık ☺ama yinede bursa'da yaşamak isterdim ❣️
(11,455 puan) tarafından
Yakınsın yine aşko
0 oy
tarafından

İstanbul'da oturuyorum , Sakarya'dan geldim buraya sanırım burayı seviyorum :D

(11,455 puan) tarafından
Sakarya da güzel yer
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Van dayım bulunduğum yerden memnunum
(11,455 puan) tarafından
Ne güzel ❤️
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Sivas ta yasiyorum anam babam yok icinde o yzden yasamak istemitorm

Memlket disinda.neressi olursa
tarafından
Sivas'ın neresindesiniz bende Sivas'ta yim
(11,455 puan) tarafından
Benimde ailem uzakta :)
(3,027 puan) tarafından
Merkez de oturuyorm cnm
tarafından
Bende merkezdeyim
(3,027 puan) tarafından
Aile uzaktada olsa cok sukur kavusma ihtimaliniz var konusma ijtimali diger turlusu Rabbjm herkrsin basina gecinden versin
(3,027 puan) tarafından
Oyle.mi ben ece de oturutorm
tarafından
Ece derken  anlamadım kız
(3,027 puan) tarafından
Semtin adi
tarafından
İlk defa duyuyorum
(3,027 puan) tarafından
Sen neresinden
tarafından
Şeyh şamil
(3,027 puan) tarafından
Semtler cok farkli biz sigrta hastaneisne yakinz
tarafından
Sağlık olsun canım burda Sivas'tan birini gördüğüme sevindim
(3,027 puan) tarafından
Bende cnm
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Ağrı'da yaşıyorum ama İstanbul'da yaşamak isterdim 
(11,455 puan) tarafından
İstanbul çok boğucu bir şehir ya
(5,961 puan) tarafından
Ağri neresi bende ağriliyom
0 oy
tarafından
Samara da yaşiyorum..Balakende yaşamak isterdim .. çünki ailem orda..burda yalnizim kovam ve ben sadece
(11,455 puan) tarafından
Oralar neresi gı :D
tarafından
Ha ha ha ben tamamen farklıyım..Samara Rusyanin şehri..Balaken Azerbaycanın şehri
0 oy
(7,981 puan) tarafından

Kastamonudayim olmak istediğim yerdeyim aslında şöyle bir cidede yaşasak fena olmazdı o da nasip olur Allahin izniyle :D

(11,455 puan) tarafından
Cide güzel de insanları garip ya :)
(7,981 puan) tarafından
Yok yaa çok sevdiğim bir arkadaşım var oralı canım ciğerim ☺
0 oy
tarafından

Ankarada oturuyorum. bekarligim merkezinde geçti. 4 senedir de merkeze uzak bir ilçede oturuyorum. Burası da kendi içinde merkez olmuş bir yer. Eskiden oturduğum yeri özlüyorum. Ama şehir olarak değiştirmek istersem Sinop a gitmek isterdim Türkiye'nin en mutlu şehriymis çok merak ediyorum pozitif hoşgörülü insanlar mı var hep acaba. Buralar bana göre fazla Kaba :)

(11,455 puan) tarafından
Küçücük bir yer zaten ama bence yalan arkadaşım Sinop a gitti eşi oralı 1hafta duramadi demekki çokta mutlu bir şehir değil :D
0 oy
(612 puan) tarafından
İzmir'de yasiyorum canım başka yerde yaşamak istemem 
(11,455 puan) tarafından
:) ❤️❤️
0 oy
(4,135 puan) tarafından
Giresun'da yaşıyorum ama Adana da yada Bursa da yaşamak isterdim 
(11,455 puan) tarafından
Adana yanıyor kız insanlar da mannak :D
(4,135 puan) tarafından
Memleketimde yanmak tercihlerim arasında:))
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Benim ailem İzmir'de İzmir olmasa bile sahili olan bir şehir isterdim Bursa Balıkesir Çanakkale Tekirdağ olabilir çok aşırı sıcak olmayan ama denizi olan her yer kabulüm 
(11,455 puan) tarafından
:) :) ❤️❤️
0 oy
(208 puan) tarafından
Eskişehir'de yaşıyorum canım şehrim hiçbir yere değişmem ❤️
(11,455 puan) tarafından
Es es güzel zaten gezmek istediğim yerlerin içinde
(208 puan) tarafından
Şehrimiz bi tanedir buyrun gelin canım :)
(11,455 puan) tarafından
Şu bebeyi bir büyütürsem inşallah:D he ben bakarım bacım sen istediğin gibi gez toz dersen hemen gelirim :D
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bitlisliyim  yine memleketimde yaşamak isterdim yazın çok güzel kışın çekilmez  ama insanin memleketi  gibi yok 
(11,455 puan) tarafından
Dimi bende çok özledim memleketimi:)
0 oy
tarafından
Gaziantep yaşıyorum ama bir Muğla bir Sinop fena olmazdı denize toprağa yesillige hasretim 

Buralar taştan duvardan geçilmiyor inan 
(11,455 puan) tarafından
Antep i bende sevemedim hiç doğal alanı kalmamış hep beton yığını aslında büyük kalabalık bir şehir
tarafından
Evet maalesef öyle insanları da yorucu
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bolu güzel ya. Galiba sehrimi degismek istemezdim.iyi ki buraya evlenmisim :)  ailemle de aramda 2 saat. bir ay ben gitsem bi iki ay sonra onlar gelebiliyor yakın olması iyi. Abimle aramizda 8 saat var ha dedim mi gidilmiyor mesela.
(11,455 puan) tarafından
Maalesef mesafe olunca gidilmiyor:(
0 oy
(665 puan) tarafından

:D

Bir ay İstanbul da iki yıl Kocaeli'nde yedi aydırda Sivasın bir köyünde yaşıyorum Kocaeli'nde yaşamak isterdim çok güzel ama kendi evim olsun isterdim kira yüzden Sivasa geldik burasıda çok güzel ama ben deniz çok seviyorum burda deniz olsaydı çok güzel olur du. :D

(11,455 puan) tarafından
Köy hiç bana göre değil eşim sürekli ev yaptırmaktan falan bahseder kabul etmem yapamiyorum köy hayatını
(665 puan) tarafından
Burası güzel ya köy ama market, sağlık ocağı, karakol, ptt, falan var şehire göre imkanlar az ama ben sevdim ben çok kalabalık sevmiyorum belki ondan.
(11,455 puan) tarafından
Eşimin koyude öyle PTT dışında hepsi var hatta kuaför terzi mobilyaci vs ama ben sevmiyorum yinede çok cahil insanları
(665 puan) tarafından
Tabi insanlarda iyi olması lazım burası okunudada  iyi yaşlı teyzeler var genelde ama düşünce yapıları güzel.
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Benim icin tek guzel sehir Antalya. Burda yasiyorum
0 oy
(28 puan) tarafından
Kahramanmaraşlıyım burada yaşıyorum ailem İstanbul da yaşıyor İstanbulu çok seviyorum çocukluğum orda geçti ama bende heralde bir ege tarafında yaşamak isterdim Muğla izmir bursa falan olabilirdi 
0 oy
(215 puan) tarafından
İstanbulda yaşıyorum ama Artvin'e taşınmak isterdim. Yemyeşil bol yağış alıyor mis gibi
(11,455 puan) tarafından
Karadeniz güzeldir

İlgili sorular

408,404 soru

12,270,066 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...