Günaydın kızlar Ben Kahramanmaraş ama yaşamak istediğim şehir burası değil Sakarya Bolu Kocaeli hem İstanbul'a yakın hemde hoş yerler sizler nerelerde yaşıyor ve nerelerde yaşamak isterdiniz ??
Not: Ailem İstanbul da onlara yakın olan her yerde yaşamak isterdim tam da diplerinde değil ama 2 3 saatlik mesafe olsaydi keşke
Evimede geçtim bu arada 1 hafta 1 ay gibi geldi
İstanbul'da oturuyorum , Sakarya'dan geldim buraya sanırım burayı seviyorum
Kastamonudayim olmak istediğim yerdeyim aslında şöyle bir cidede yaşasak fena olmazdı o da nasip olur Allahin izniyle
Ankarada oturuyorum. bekarligim merkezinde geçti. 4 senedir de merkeze uzak bir ilçede oturuyorum. Burası da kendi içinde merkez olmuş bir yer. Eskiden oturduğum yeri özlüyorum. Ama şehir olarak değiştirmek istersem Sinop a gitmek isterdim Türkiye'nin en mutlu şehriymis çok merak ediyorum pozitif hoşgörülü insanlar mı var hep acaba. Buralar bana göre fazla Kaba
Bir ay İstanbul da iki yıl Kocaeli'nde yedi aydırda Sivasın bir köyünde yaşıyorum Kocaeli'nde yaşamak isterdim çok güzel ama kendi evim olsun isterdim kira yüzden Sivasa geldik burasıda çok güzel ama ben deniz çok seviyorum burda deniz olsaydı çok güzel olur du.
408,404 soru
12,270,066 cevap
37,571 kullanıcı