0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından

image

Ben dış mekan çöp kovası alacağım dışarı için evin kenarına bır yere koycam içerdeki çöplerim içecek şişeleri falan bazen kargo çöpleri bebek bezi bunları de biriktirip toplu şekilde genel belediyenin çöp kutusuna atmaya goturcem sizcr büyük mü idaelmi çöpler için günlük çöp kovam doluyor küçük geliyo iki çocukla çöpte uzak biraz gidemiyorum hemen kediler dağıtıyor bazen bunu Alip kapaklı sekilde koycam dolunca atcam

8 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benimde aynısı canım kapaklı daha iyi koku falan için.

Ama Gel gör ki eşim dış çöpü atmayı unuttuğunda içerdeki çöpleri atamıyorum maalesef bebekle:/
(1,299 puan) tarafından
Litresi de aynimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok büyük  bu ağır olur bunun yarısı büyüğünde bişey kullan daha iyi olur sabahları eşin işe giderken eline tutuştur çöpü atsın 
(1,299 puan) tarafından
Genelde akşam atiyo ama bazende unutuyor falan birikmiş oluyor
0 oy
(135,551 puan) tarafından

image

boyle bisi daha guzel durur sanki
(1,299 puan) tarafından
Evet ama bunlarda baya pahalı büyük litreleri
(135,551 puan) tarafından
kucukleride var takip et anlik inditim oluyo
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Ev ıcı yada dışı çok saçma geldi bana kokae yanı kaç gün bekletmeyi düşünüyorsun kı? günlük atılır zaten çöp dediğin 
(1,299 puan) tarafından
Ztaen günlük atıyorum da dış mekanda durcak evin kenarında duvarin dibinde falan kargo çöpleri akşama biriken bebek bezi ve evin içindeki çıkan sebze meyve coplerini toplamak için akşam üstü atan dolunca atıp geliyoruzda çok çöp çıkıyor valla
0 oy
(245 puan) tarafından
evin içinde mi duracak bu? balkona falan koysanız daha iyi olmaz mı? benim de aynı boyutta var balkonda durur. ne kadar kapaklı olsa da o çöpler içine girince kapak her açıldığında kötğ bir koku yayılacak evin içerisine. 
(1,299 puan) tarafından
Yok ev iicinde değil dış mekanda durcak evin önünde bir kenarda bezleri falan atmka içinde evin içindeki tezgah üstü çöp kovam var o çöpleri falan biriktirip atmak icin
0 oy
(140 puan) tarafından
Bende sitedeki kapının önünde bundan büyüğü var doluyor inanki 

Hepsini atıyorum içine her sabah temizlikçi topluyor 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Çok birikinca kokmazmi 
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Benmkide aynısı balkonda duruyor ama daha küçügünü almayı düşünüyorum bunun bosaltması zor oluyıe dolunca ufak olsa markete parka giderken atarım iki dakika da eşimde unutuyor sürekli  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 619 göst.
0 oy
5 cevap 194 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 662 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,604 puan) tarafından soruldu

411,368 soru

12,382,957 cevap

43,336 kullanıcı

Kategoriler

...