0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (520 puan) tarafından
Kizlar 30 haftalık olduk sadece kıyafetlerini hazırladım başkada bit şey yapmadım ne beşik ne başka şeyler hiç bir hazirlamadim henüz erken mi yoksa yavaştan yapmalı mıyim ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,866 puan) tarafından
Canım hazirliklari yapmalısın Allah korusun bu saatten sonra erken doğum olabilir. 
(520 puan) tarafından
Kıyafetleri var beşik var ama kurulcak sadece ama bez ne bileyim biberon emzik gibi hiç bir şey almadik
(900 puan) tarafından
kız erken doğarsa gelip yatağa mı yatar çocuk. bence erken de doğsa vaktinde de doğsa henüz erken hazırlık için ama heves ediyorsan yap tabi. ben yapmamıştım 29 haftada doğum oldu doğumdan 1 ay sonra yatak aldım bebekler eve yataktan 1 buçuk ay sonra geldi
(1,866 puan) tarafından
Yani evdeyse neden kurulum yapilmasın ki ? Her şeyi hazır olsun beklensin bebiş. 34 haftalık doğup kuveze girmeyen bebekte var görümcemden biliyorum. Gelip bir de onlarla mi ugrassınlar. Ben 34 haftaligim şuan iş yapmak zor geliyor yavaş yavaş anca yapıyorum valla
(900 puan) tarafından
tabi evdeyse hazırlasın o ayrı. ben hazırlık yaparak çok bağlanmaktan çekindiğim için açıkçası hiçbirşey yapmamıştım. bir iki kıyafet dışında hiçbir şey almamıştım. ama alınması da bir yandan mantıklı. ablam 4 aylıkken her şeyini hazırlamıştı sonra üzerlerini örttü doğumu bekledi. sonradan iş yükü olmaz. biz hazırlık kısmını küvözdeyken yapmıştık
(520 puan) tarafından
Bende yarın kontrolü atlatayim bı doktorun soyleklerine bakayım ona göre hareket edeyim
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Artık zor haftalar başlıyor. 35. hafta olmadan bitir bence.
(520 puan) tarafından
Benimki hep bir zorlukla gitti zaten
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben 30+5 günlüğüm neredeyse tüm hazırlıkları bitti. Hastane çantasını hazırlamadım ama önümüzdeki hafta yapacağım onu da. Benim tek bebek arabası kaldı alınması gereken. Onu da doğduktan sonra alacağız. 
(520 puan) tarafından
Benim onlar var bende çanta yapmadım bir yarın kontrole gideyim
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Yavaş yavaş başla istersen beşik korumaları nevresimleri yıka kaldır kıyafetlerini hepsini yıka kaldır ev temizliğine flnda yavaştan başla sonra yiyecek koy dolaba bebekten yemek yapılmıyor hazır olur hem 
(520 puan) tarafından
Kış hazırlıkları bitti benim kıyafetler de hazır temizlikte bir mutfak dolapları kaldı carsamba onu yaparım artik
(2,217 puan) tarafından
Bitmiş o zmn işler r
(520 puan) tarafından
Sadece beşik ve çanta kaldi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 475 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 672 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy