0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3.5 yaşında 3 tekerli bisikleti var sürmeyi öğrrtmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım nasıl öğretebilirim

4 Cevaplar

0 oy
(7,846 puan) tarafından
Ben de şurada bekleyim bari benim kız da 4 yaşında yok olmuyor arkadaş. 
(38 puan) tarafından
Yalnız değilmişim :)
-Reklam-
0 oy
(2,902 puan) tarafından
Bizimde var 3 yaşında ayaklarıyla yerden ittirerek sürüyor. Pedala ayaklarını koyup bacağına bastırarak pedalin döndüğünü gösterebilirsin hemen öğrenemeyebilir
(38 puan) tarafından
Ayaklarıyla yerden o kadar hızlı sürüyor ki jet gibi halıları kaldırdım evde pedalları öğretetim diye arkasından ittiriyorum pedal hareketini gösteriyorum ama pek yapamıyor henüz :)
0 oy
(7,492 puan) tarafından
Benim kızım da 3 buçuk yaşında 3 yaş doğum gününde hediye aldım bisiklet o da çok hevesliydi zaten sürmek için bende kendim bir kaç defa ayaklarini pedallarde çevirdim bir baktım kendi alıştı artık şuan gayet güzel sürüyor tek başına 
(38 puan) tarafından
Benimki ayaklarıyla sürerken jet gibi hızlı saniyeler sürmüyor odadan odaya geçmesi ama bugün pedal öğreteyim dedim zorlanıyor :)
0 oy
(780 puan) tarafından
ben kuzenime öğretmiştim. önce güzelce konuşmuştuk korkma bak hiç düşürmicem söz diye önce güvenmişti güvenince daha kolay oldu. anlattım işte bak ayağını şuraya koy pedalı sürekli çevirmen gerek falan (2 teker öğretmiştim) önce sürekli tuttum baktım mantığını anladı sonra  sadece arkasından tutuyordum ama "tutuyorum korkma" diyip kandırarak hiç bırakmadım. baktım iyi gidiyor haber verdim bak bırakıcam ama yanındayım diye. öyle öyle sürdü. bence bu tip şeyler güvene bağlı kolaylaşıyor. asla kandırmayın.

tabi böyle biraz zaman alıyor. öteki kuzenime de öğreteyim dedim. babası camdan bakmış bakmış bu böyle olmaz diye yanımıza geldi. çocuğa bin sür dedi süremeyince bağırdı çocuk ağlayınca indirdi bisiklet bi yana çocuk bi yana savruldu dövmeden beter etti. sonra eve soktu bi posta da annesi azarladı. çocuk korkudan altına yaptı. sonra aldı götürdüler yarım saat sonra öğrendi bak diye getirdiler süre süre gelmiş çocuk. ölüm korkusundan olsa gerek 5 dakikada öğrenmiş sürmeyi
(38 puan) tarafından
Ay kıyamam yaa kuzuma

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 433 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 513 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu