0 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 21 aylık. Benimle sürekli ağlayarak iletişime geçiyor ben buna anlam veremiyorum gerçekten . Sabah babamlaydı mesela ben uyudum biraz hiç ağlama sesi dahi gelmedi ben uyanır uyanmaz çocuk mızmızlanmaya ağlamaya başlıyor bana da çok bağlı bensiz de biryerde durmaz yani bu 19 20 aylıktan itibaren böyle oldu ama sürekli beni görünce ağlayarak bir şeyler diretmesine anlam veremiyorum sizin çocuklarınız da böyle mi ? 

13 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Ağlayınca istediğini yaptıysan ondan agliyodur 
tarafından
Aksine ben hiç yapmam ondan mı acaba etrafındakiler yapıyor her şeyi ben yapmayınca bana eziyet ediyor olabilir mi
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
2 yaş sendromu cnm mızmız olurlar 
tarafından
Allah ım 2 yaş diyoruz burada okuyorum hiç geçmeyen var 4 5 yaşına kadar inşallah uzun sürmez bizimkisi çok zor ya
(588 puan) tarafından
Geçmiyor ya biz 1 yaşı aglayarak 2 yaşı aglyarak 3 yaşı hem ağlayarak hemde çığlık atarak giriyoruz
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bir tek sana yapıyorsa nazlanıyordur. Benimki de annemde dursa ben gidince başlardı huysuzluğa evdeyken de akşam eşim gelince yapar. Ben eşim yumuşak diye yapıyor derdim ama zamanla geçti
tarafından
Kaç yaşında geçti canım
(3,918 puan) tarafından
2 yaş civarı olmuştu canım tam ay hatırlamıyorum 1 2 ay sürdü. Sonra normale döndük çok şükür tabi ki çocuk günü gününü tutmuyor ama o kadar uzun şeyler yaşanmıyor bie iki gün huysuzluğu tutuyor maşallah diyim kesin yarın delirtir :D 3 yaş şimdi sıradaki sendrom ne zaman bilmiyorum artık hayırlısı
tarafından
Burada okuyunca iyice korkuyorum 4 5 yaşında ki çocuklar bile sendrom içinde ben etrafımda kuzenlerim dahil hiç görmedim ama en azindan bir 4 yaşta umudum var :(
(3,918 puan) tarafından
Ay kötülere bakma hiç herkesin huyu yaklaşma biçimi beklentisi farklı. İnşallah güzel huylu olur. Kolay değil çocuklar ama yeterli ilgi gören oynayan vakit geçiren çocukların sendromu yıllar sürmüyor bence çevreme baktığım kadarıyla .
tarafından
O zaman bizimki de uzun sürmez diye umud ediyorum :D
0 oy
(5,508 puan) tarafından
Sana nazlanıyordur canım 
tarafından
Ne zaman geçer canım bu acaba tecrüben var mı
(5,508 puan) tarafından
Suan 28 aylık daha gecmedi canim cumartesi aksami koydeydik kucagimdan inmedi aglamaktan bir hal oldu halası babaannesi ben koyde dolastirdik arabasina binmedi kucagimdan baskasinada gitmedi  mafetti beni uykusuda vardi uyuyamadi aglamaktan
tarafından
Aynısı yemin ederim kucağıma bağlı oldu bu aralar inmiyor onunla yapıyorum çoğu şeyi ki oğlum kucağı hiç sevmezdi bakalım geçiyormuş
0 oy
(5,245 puan) tarafından
Geçici bir dönem bu İdil benim oğlanda öyleydi dört beş ay böyle devam etti sonra yavaşça düzeldi 
(5,245 puan) tarafından
Oho gece nöbetlerini hiç saymadım bile:) komşularım yazardı, bir şeymi oldu düştü mü niye hiç götürmüyor sun doktora VS vs en son burdan biri musallat olmuşlar senin oğluna dedi hahaha Musab ağladığı zaman ödüm kopardı
tarafından
Ayy tövbe tövbe
(5,245 puan) tarafından
Hahahah valla bak o yüzden elinden geldiğince üstüne gitme ağladığı sırada biraz ağlasın sonra git sarıl bizde o  şekilde işe yarardı fazla stres yapma kendine
tarafından
Valla evime gitmeyi iple çekiyorum şu an da bu annemle babamın yanında pek mümkün olmuyor inan laf anlamıyorlar sanki onlar sendromlu gibile r:D
(5,245 puan) tarafından
Aynen yalnız olunca daha iyi olur sizin için
0 oy
tarafından
11 aylık kızım ben uyuturken çığlık kıyamet göğsüme karnıma acıtır şekilde tekmeler atıyo babası uyuturken gıkı çıkmıyo bize eziyet etmekten zevk alıyolar bence :)
tarafından
Senin yine iyi geçecek bir kaç ayın var canım dua et 19 aydan sonra insana kafa yediriyorlarmış:D
tarafından
İyide senin geçtiğin yollardan geçeceğiz belli ki her sendromu her atağı dibine kadar yaşadık sen yarılamış sayılırsın :D
tarafından
Bunu bir motive olarak kabul ediyorum :D
tarafından
Hhahah tabi :D
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yav şu sendrom olaylarına ben inanmıyorum. 4te 4 yaptım ne sendrom ne başka birşey. Ani huy değişimleri yaşamadı hiç bir çocuğum. Hiç bir çocuğum ağlayarak birşey yaptırmadı.  Yalnız şöyle birşey var, anne-baba oto kontrolünün ekseninden çıkan çocuklar gerçekten ağlayarak anne babaya kök söktürüyor. Bence diren idil. İlgilenme demiyorum, en doğrusu dikkatini dağıtmak. 
tarafından
Oo daha fena yeğenlerimden biliyorum.  Dengelemişler birbilerini desene  :)
(3,887 puan) tarafından
Dengeleri Şaştı. Biri çok asi, diğeri çok sinsi. Uğraşmak çok zor
tarafından
Annelik çok zor iş gerçekten yeğenlerimim biri üniv i terk etti annemlere kaçtı pc de oyun oynayamıyo diye. Diğeri kendine zarar vermeye meyilli psikiyatriye gidiyo ilaç vermişler kullanmıyo gözüm korkuyo ne yalan söyliym çocuk büyütmek çok zor
(3,887 puan) tarafından
Ay Allahım çok zor geçiriyorlarmış baksana. Allah yardımcınız olsun. Benimkiler 5.sınıftalar.daha yolun çok başındayız.
tarafından
Ha bide küçüğü var pütürlü yemek yiyemeyen 5 yaşına kadar ağzında bi lokmayla tüm günü geçiren ablam iyi akıl sağlığını koruyo kısmen de olsa. Allah kolaylık versin hayırlı evlatlar olsun hepimizinki de inşallah
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Nazinin sana geçtiğini biliyor çünkü 

Çocuk piskolojisi aglayinca yapacagini düşünüyor 
tarafından
Ailedeki etrafında ağlayınca bir şeyler yapmayan tek insan falan olabilirim :D
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Belirli bir dönemden sonra çocuklar ağlayarak elde etme yöntemi buluyorlar o yüzden yapıyordur
tarafından
Valla hiç ağlayarak hiçbir şeyini yapmıyorum ama ailemle olduğum için şu an dengesi şaştı biraz
(5,743 puan) tarafından
Normaldir çocuklar öyle başka yere gitti mi daha çok huy değişime giriyorlar
0 oy
(83 puan) tarafından
Kendi bebemde henüz bu şeyleri tecrübe etmedim ama instagramda bununla ilgili bir paylaşım görmüştüm. Kısaca çocuk diğer kişilerle uyum içinde olmaya çalışıyor herkesle iyi olup anneye gelince ağlıyorsa stresini duygularını annede dışarı vurabildiğindenmiş. Öyle bir şey, bana biraz mantıklı geldi. 
tarafından
Ama hiç öyle yalnız bırakmam ben hep benimle birlikte ben onu biliyorum hep iç içeyiz ama ailemle olduğum için şu an dengesi şaşıyor
0 oy
(51 puan) tarafından
İki yaş sendromuna giriş yapmaktadır bizde de aynı böyle olmuştu çünkü 
tarafından
O zaten Allah ın emri var canım ya giriş yaptık çoktan
0 oy
(302 puan) tarafından
37 aylık kızım malesef böyle hergün mız mız herşeye aylar tükendim resmen ama anneme bıraktığım zaman öyle degil gayet sakin ağlama nedir bilmez beni görünce başlıyor delircem artık ben mi kötü anneyim bilmiyorum 
0 oy
(758 puan) tarafından
Ağlayarak yaptırma yöntemini keşfetmiş.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
0 oy
9 cevap 266 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,285 göst.

411,426 soru

12,385,103 cevap

43,477 kullanıcı

Kategoriler

...