0 oy
871 göst.
Aile kategorisinde (387 puan) tarafından
Hanımlar 12+3 haftalığım spiralim kaymadan hamileyim aylarca doktor gezdim dediler spiral çekilecek yerde değil arkada bebek önde sürekli kanamalarım oluyor çamur akıntılar adet sancılarım bugün yine acile gittim dedi normal değil bu çamurlu akıntı kanama beni başka doktora gönderdi doktor dedi spiral bebeğin eşine yani plesantaya saplanmış dedi canım bebeğine çok yakın her an gözüne yüzüne vücuduna saplanıp bebeği sakat bırakabilir.dedi çekelim mi çekilecek yere gelmiş dedi çekersem %90 düşecek,böyle kalırsada sakat kalabilir kalktım düşündüm dedim rabbim o bebeğim gözüne saplansa ömür boyu ben ona ağlayacağım ciğerim yanacak ha rabbim sen nasip edersen baş göz üstüne ama diyorum rabbim nasip ederse böyle de kalacak yaşayacak yavrum gördüm kıpır kıpır oynuyor eşim diyor çekelim en azından sakat riski kalksın ebelerde dedi eşine saplanmış ahh rabbim çok yorgunum her hafta farklı doktorlardayım sağlıkla gelecekse doğsun ama sakat kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim eşimin imzası lazımdı şehir dışındaydı diye erteledim şuan 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okudukça kendjm yazdım zannettim iki buçuk sene önce spiral ile kaymadan hamile kaldım üstelik spiral plasentanın tam yanında duruyordu. 16. haftaya kadar doktorum bekledi spiral i uygun bir şekilde bulsaydı çıkarıcaktı ama spiral hep tehlikeli yerde durduğu için doktorum çıkarmadı , çıkartırsak bebek düşer dedi. Üstelik banada yüzüne yada başka bir yerine batar vücudunda iz ile doğar dedi. Yani bebeğim doğana kadar kontrol altındaydım. Şu anda kızım 2 yaşında ve o kadar sağlıklı ve akıllıki hiçbir sorun yaşamadık. Spiral de doğumda bebeğim le birlikte çıktı. Ne bir yerinde iz nede herhangi bir yerinde sakatlık var çok şükür onu bana verene. 
tarafından
Ayrıca banada heran keseye batıp suyunu patlatabilir erken doğum olabilir demişti benim kızım tam 39+2 de dünyaya geldi normal doğum ile.
(387 puan) tarafından
Çok şükür inş benim bebeğimde sağlıkla doğar çok korkutuyor doktorlar moralim çok bozuluyor çok stres yapıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde Meryemburak1453 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suullee (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.

401,535 soru

12,018,793 cevap

36,225 kullanıcı

...