Hanımlar 12+3 haftalığım spiralim kaymadan hamileyim aylarca doktor gezdim dediler spiral çekilecek yerde değil arkada bebek önde sürekli kanamalarım oluyor çamur akıntılar adet sancılarım bugün yine acile gittim dedi normal değil bu çamurlu akıntı kanama beni başka doktora gönderdi doktor dedi spiral bebeğin eşine yani plesantaya saplanmış dedi canım bebeğine çok yakın her an gözüne yüzüne vücuduna saplanıp bebeği sakat bırakabilir.dedi çekelim mi çekilecek yere gelmiş dedi çekersem %90 düşecek,böyle kalırsada sakat kalabilir kalktım düşündüm dedim rabbim o bebeğim gözüne saplansa ömür boyu ben ona ağlayacağım ciğerim yanacak ha rabbim sen nasip edersen baş göz üstüne ama diyorum rabbim nasip ederse böyle de kalacak yaşayacak yavrum gördüm kıpır kıpır oynuyor eşim diyor çekelim en azından sakat riski kalksın ebelerde dedi eşine saplanmış ahh rabbim çok yorgunum her hafta farklı doktorlardayım sağlıkla gelecekse doğsun ama sakat kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim eşimin imzası lazımdı şehir dışındaydı diye erteledim şuan