adet geciktirici kullanmıştım tatile gittiğim için. Tatilden döndük hala adet olmadım. Bide sürekli hasta gibiydim mide bulantısı baş dönmesi vardı. Herhalde iyi üşüttüm ben, ilaç da hormonlqri alt üst etti diye düşündük. Bebek istiyoduk 1 seneyi geçkin ama olmuyodu. Bizde tatilden sonra hastaneye gidelim belki bir sorun vardır tedavi olalım diye düşünüyorduk. İşte ben rahatsızlaninca bide inat ettim hastaneye gitmedim 9 gün ardından hastaneye sürükleye sürükleye götürdü eşim. Doktorun beyni yandı o kadar çok rahatsızlık saydım ki. Gülümsedi bize. Test filan istedi 2 saat geçti bir çok test çıktı doktor baktı enfeksiyon vs yok ama istediğim bir test var o çıkmamış henüz yine gelin 1 saate dedi. 1 saat sonra tekrar gittik yine çıkmamış. Bizde laboratuvara gittik oraya sorduk. Baktı teknisyen değer yüksek çıkmış ama tekrar analiz etmemiz lazım dedi. Benim ateş bı yükseldi yok ya olamaz zaten yıllardır olmuyodu dedim. Ama içim içimi yedi. Kesin teknisyen analiz etmeyi unuttu bizi kekliyo dedik. 1 saat daha bekledik toplam 4 saat sonrasında doktorun yanına gittik. Hamilesin dedi. Değerim 32binlerde çıkmış. Eşimle oturduk ağladık hastanenin ortasında. Kadın doğum doktoruna gittim direk kalp atışını duydum 7. Haftanın içindeymişiz. Büyümüş de baya sıpa. İşte ilaç kullanınca 1 hafta tatil, gelince 9 gün daha ekle, anlamamışız. Çok tuhaftı bizim için. Şimdi odada uyuyor 5 aylık. bizde kocişle TV keyfi yapıyoruz :)) Allah herkese nasip etsin. Biz tam olmicak galiba dediğimiz anda geldi bebeğimiz. Allah kimsenin umutlarını boşa cikarmsin