0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
Sorum yukarda :)

46 Cevaplar

0 oy
(647 puan) tarafından

Planliydi bizim zaten, testi yaptım pozitif çıktı. Lavabodan çıkınca pozitif dedim, zaten kapıda bekliyordu. El sıkıştık tebriklestik :D

(499 puan) tarafından
Çok romantik olmuş ;)) saka bir yana bayılıyorum böyle heycanli babalara
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Ben değil eşim bana haber verdi☺️ gece test yaptım silik çizgiyi görünce sabaha kadar dayanamayıp gece hemen acile gittik, kan verdim.  Eve yetiştikten hemen sonra eşimin o gece laboratuvarda nöbetçi olan arkadaşı aradı gözünüz aydın ilk benden duyun diyerek☺️ eşim heyecanla gerçekten mi degeri kaç çıktı peki falan deyince de ben anladım☺️ Daha e-nabıza düşmeden sonucu öğrenmiş olduk☺️
(499 puan) tarafından
Yaaa :)) eşi hastanede çalışan yada sağlıkçı olan kadınlarin süpriz yapma ihtimali daha düşük sanirim :))
(1,657 puan) tarafından
Evet ya, bu ikinci gebeliğim ikisinde de o benden önce öğrendi ☺️☺️ ama ilkinde ben de yanındaydım saniye farki ile benden önce ogrenmis oldu☺️
0 oy
(106 puan) tarafından
Türk kahvesi yapmıştım. Gebelik testini de kapaklı lokumluk Varya onun içine koydum. Sonra kahvemizi içtik tam lokum alacaktı ki bir de ne görsün:)))) sonra birlikte kan vermeye gitmistik
(499 puan) tarafından
Çok güzel heycanlar:)
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Sağolsun genelde eşim farkeder gider test alır gelir yaparız djdjjjdjdj
(499 puan) tarafından
Kaç çocuğunuz var masallah :)
(20,467 puan) tarafından
3 çocuğumuz var bide biz her ay adetm gecikince ben ağlayarak o heycanlı şekilde test yapıyorruz djjddjj
(499 puan) tarafından
Planlı gebelik yani :)
(20,467 puan) tarafından
Yok kız korkuyorum ben hamile kalmaktan ondan ağlıyorum eşimde olursa olur diyo oda yeter var diyo ama olursadda çok sevinir heycanlanıyo ben yoruldum ya çocuk bakmaktan çok zor çok Allah olmayana versin
0 oy
(66 puan) tarafından
Bel ağrısıyla gece gittim acile öyle öğrendik ama eşim çok sevinmişti yeni evli olmamıza rağmen hemen ailesine söyledi 
(499 puan) tarafından
Ayy dayanamaz erkekler hemen heycanlarini paylasri :))
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Testi birlikte yaptık:)
(499 puan) tarafından
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
(2,772 puan) tarafından
Cümlemizin evladını inşallah
0 oy
(1,970 puan) tarafından

İlk gebeliğim benden önce biliyordu ilk aydan tutmuştu günüm geçmişti o yüzden 

İkinci gebeliğim beklemiyordu doktora gittim esimide aradım doktor ilaç verdi al dedim geldi niye bu kadr pahalı bu vitamin demişti bende bebeğe vitamin veriyor demiştim tabi anlamadı yüzüme bakıyor baba oluyorsun babaa dedim o an anladı şok tabi servus bekliyoruz sarilamiyor birşey edemiyor o gün 40defa aramıştır belki aynı şeyi sormuş sen hamile misin şimdi diye gören ilk kez baba oluyor sanacak :D:D

(499 puan) tarafından
İkinci kez aynı duygular çok güzel:))
0 oy
(520 puan) tarafından
Kizimda test ettim negatifti çöpe attım sabah yemek yapcaktim aklıma geldi baktım çift çizgi ikinci kez test istedim eşimden ne oldu dedim çift çizgi olmuş tekrar yapcam o aldı geldi yine aynı sonra da rahatsizlandim hastaneye gittik kanda çıkti ikinci de kaç aydır adetim hep gecikiyor test ediyordum negatif en son 2 gün gecikti yine test istedim almadı o gün akşamında ben ilçeye gitmiştim aldım yaptım gece 11 bucukte 2 dk gecmeden pozitif uyandırdım testi gösterdim verdiği tepkide heh haaa hayırlı olsun sabah aklı başına geliyor kontrole ne zaman gitcez diyo 
(499 puan) tarafından
Ahh bu erkekler
(520 puan) tarafından
Adam uyku sersemi şok geçirdi şimdi ikinci 30 haftalık oldu hala şaka gibi geliyor bize günler hızla geçti yeni yeni hazırlık yap yok doğum yaklaşıyor diyor
(499 puan) tarafından
Asla uykularını bôlemezsiniz benim eşimde öyle:D
0 oy
(409 puan) tarafından

Hacı ben galiba hamileyim dedim (adetime 13 gün vardı ve sekiz yıl boyunca çocuğum olmuyordu) 

O da delirme yine heveslenip hüsrana uğrama dedi

Gebelik testi çok silikti hemen acile gittim beta değerim 13 tü 

Ve asla ikna olmadı kalp atışını duyup cinsiyetini öğrenene kadar ❤️

Sonra oturup yarım saat ağladık ultrason görüntüsüne bakıp :)

Sayende anılarım canlandı gözümde ❤️

(499 puan) tarafından
Ne mutlu o halde bana Allah isteyen herkese nasıp etsin sizede sağlıkla büyütmeyi:))
(409 puan) tarafından
Amin inşallah canım ❤️
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Güzel bir paylaşma hikayem olamadı hiçbir zaman hep ters gittiği için hamile kaldım ama zaten ondanda sevinemedik terslik olacakmı diye şimdilik çok şükür iyiyiz 
(499 puan) tarafından
Bebeginiz nasıl bir sıkıntı olmadı degilmi
(2,268 puan) tarafından
Önceden kimyasal düşük vs yaşadım şuan yine hamileyim ilk defa 10 uncu haftayı gördüm bakalım risk her zaman var biliyorsunuz Allah hayır etsin elden bir şey gelmiyor tam 4 uncu seneye giriyorduk çocuğumuz olmadı nasip oldu oldu şuan ama tabikide halen diken üstündeyiz ne kadar sağlıklıfa ilerlese malesef
0 oy
(590 puan) tarafından

Seni gebertecem akşam eve gelme diyerek haber verdim noldu dedi hamileyim dedim gözün aydın dedi şaşkınlıktan :D

(499 puan) tarafından
Aa neden öyle yaptınız:))
(590 puan) tarafından
Askere gidecekti gelene kadar olmasıni istemiyordum..suan 3 taneler ajajsj
(499 puan) tarafından
Masaah allah bagislasin :)
(590 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(903 puan) tarafından

Telefonla hep :D eşim işte olurdu bende dayanamaz pat die arar soylerdim

(499 puan) tarafından
Heycanimizi bastiramiyoruz :)
(903 puan) tarafından
Evet ya:D
0 oy
(881 puan) tarafından
İlkini ağlaya ağlaya hamilelik testini gösterdim işten gelince kapıyı bir açtı ben ağlıyorum noldu diyor sarıldı napacam ben diyorum o hala noldu diyor testi gösterdim gülmeye başladı :) halbuki planlıydı sadece hemen tutunca çok şaşırmıştık sonra kısmet olmadı zaten kürtaj oldum. 2. De beraber gidip test aldık yaptım pozitif :) şu an 2 yaşında

3. De 15 haftalığım daha :) evlilik yıl dönümümüzde öğrendim hiç hediye lafı geçmiyor almadın heralde deyince al sana hediye dedim
(499 puan) tarafından
Yaa cok güzel maşallah Allah bağışlasın:)
(881 puan) tarafından
Amin canım hepimizin çocuklarını inşallah
0 oy
(6,250 puan) tarafından
Üçüncüyü=hamile olmadığımdan o kdr emindim ki %99.99 emindim testi yaptım ve hiç umursamadan arkamı döndüm teste bakmak için birde ne göreyim test pozitif gözlerim doldu sesim titrek bır şekilde balkonda oturan eşime testi yaptım ve pozitif üzüntüden oturup ağladım ve testi yüzüne fırlattım ağlayarak o da gülüyor nasip bişey olmaz dedi :)
(499 puan) tarafından
Allah bağışlasın:))
0 oy
(436 puan) tarafından
Bizim ki ha deyince olmamıştı ovulasyonla takip ederek planlı ilişki sonrası oldu. Tam test yapma günümdü yapmak istemedim. Eşim yap dedi gecenin 02.00 civarıydı klozetin tepesinde oğrenmiştik ahahaha
(499 puan) tarafından
Yaa çok iyi :D
0 oy
(8,348 puan) tarafından

Ben söylemeyim linç yediydim:D

(499 puan) tarafından
Aa nedennn
0 oy
(340 puan) tarafından
1. Gelebelikte çok istiyorduk olmuyordu adetim bir gün gecikti tabi önceden o kadar test yapmıştım ki ve olmadigi için de agladigim için test yapalım dedim yok işte gene olmicak uzulucen dedi ama iki saat sonra testi alıp geldi yap dedi yaptım daha tuvaletten çıkmadan o gördü var oldugunu nasıl mutlu falan uffff ben şok tabi ikincisinide  yanlarım ağrıyor diye devlete gitmiştim git bilmem 2 ay sonra gel ultrason için dediler ben de ultrason gününü unutup kaçırdım artık ağrım tekrarlayınca ozel gittim dedi hamilesin ben neee dedim ne nesi yavrum gebesin işte dedi ama beklemiyordum birincisi zordu ikinciyi düşünmüyordum geldim ağla ağla anaa kim sorsa kist var dedim 3. Günün sonunda nereye kadar kist var diyecen dedim eşime soyledim yok öyle bişi dedi olamaz dedi korunuyorduk daaaa sözde yok olamaz diyor ben kendimden eminim diyor salakmisn sen dedim baskasindan mi yaptım bunu demistim  prezervatif yirtilmisti bir defa o o zaman di  o zaman olmuş olan meğerse  oda doğdu anam daha düşünmüyoruz bı kazaya yirtiga kurban gitmesek
(499 puan) tarafından
Prezervatif kesim koruma saglamaz  Allah bağışlasın:)
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Eşim yanımdaydı, ben hamileyim dedim. S.alak s.alak sırıttı tavana.Kesin gene ikiz olacak dedi. Yav saçmalama, ben ikiz makinasımıyım dedim. Evet ikiz makinasıymışım meğer. 
(499 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi :)))
(3,887 puan) tarafından
Gerçekten :)
(499 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın:)
0 oy
tarafından
 adet geciktirici kullanmıştım tatile gittiğim için. Tatilden döndük hala adet olmadım. Bide sürekli hasta gibiydim mide bulantısı baş dönmesi vardı. Herhalde iyi üşüttüm ben, ilaç da hormonlqri alt üst etti diye düşündük. Bebek istiyoduk 1 seneyi geçkin ama olmuyodu. Bizde tatilden sonra hastaneye gidelim belki bir sorun vardır tedavi olalım diye düşünüyorduk. İşte ben rahatsızlaninca bide inat ettim hastaneye gitmedim 9 gün ardından hastaneye sürükleye sürükleye götürdü eşim. Doktorun beyni yandı o kadar çok rahatsızlık saydım ki. Gülümsedi bize. Test filan istedi 2 saat geçti bir çok test çıktı doktor baktı enfeksiyon vs yok ama istediğim bir test var o çıkmamış henüz yine gelin 1 saate dedi. 1 saat sonra tekrar gittik yine çıkmamış. Bizde laboratuvara gittik oraya sorduk. Baktı teknisyen değer yüksek çıkmış ama tekrar analiz etmemiz lazım dedi. Benim ateş bı yükseldi yok ya olamaz zaten yıllardır olmuyodu dedim. Ama içim içimi yedi. Kesin teknisyen analiz etmeyi unuttu bizi kekliyo dedik. 1 saat daha bekledik toplam 4 saat sonrasında doktorun yanına gittik. Hamilesin dedi. Değerim 32binlerde çıkmış. Eşimle oturduk ağladık hastanenin ortasında. Kadın doğum doktoruna gittim direk kalp atışını duydum 7. Haftanın içindeymişiz. Büyümüş de baya sıpa. İşte ilaç kullanınca 1 hafta tatil, gelince 9 gün daha ekle, anlamamışız. Çok tuhaftı bizim için. Şimdi odada uyuyor 5 aylık.  bizde kocişle TV keyfi yapıyoruz :)) Allah herkese nasip etsin. Biz tam olmicak galiba dediğimiz anda geldi bebeğimiz. Allah kimsenin umutlarını boşa cikarmsin
(499 puan) tarafından
Allah bağışlasın:) benim 6 haftalikken 1000 di degerim çok yüksekmiş deger ya
0 oy
(816 puan) tarafından
Benim eşimin kuzeni vardı düğünlerimiz arasında 1 ay vardı neyse onların hemen oldu bizimki 1 yıl sonra oldu. Neyse kuzeninin doğum yaptığı gün ben hamile olduğumu öğrendim. Elimde istiyordu yani bebek. Kaynanam gildeydik işte dediler çocukları olmuş falan sevindi ama üzüldü bir yandan bizimki olmuyor diye. Neyse eve geldik ben kutu falan hazırlamıştım. Hayatının şokunu yaşadı. Hiç beklemiyordu ve hıçkıra hıçkıra ağladı mutluluktan. Allah hak eden herkese nasip etsin. Şimdi ikinciye hamileyim
(499 puan) tarafından
Aminn Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin:)
(816 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 367 göst.
0 oy
21 cevap 2,099 göst.
26 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Alinisa (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
0 oy
40 cevap 574 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,608 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,409 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...