0 oy
358 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kızlar bugün kilomu tarttim  47 ye inmeme az kalmış ne yapacağım ya, çok üzülüyorum:/

10 Cevaplar

+1 oy
(8,245 puan) tarafından
Boyun kaç? :) 
(1,541 puan) tarafından
Minnos_1 ben emzirmiyorum,hamileliten önce 54 kiloydum, doğumdan sonra eski kiloma döndüm hemen 54 oldum sonra yemek düzenim bozuldu sigara içiyorum iştahımı kesiyor.
(8,245 puan) tarafından
Ee canım sen yemiyosunki yorumlara bakdım öyle yazmışsın nasıl kilo alcaksınki öyle
(1,541 puan) tarafından
İştahım yok ki bilerek yememezlik yapmıyorum,abur cubur tarzı tatlı şeyleri yiyemiyorum tiksinti oluyor:(
(5,543 puan) tarafından
ne guzel yaa kske bndede olsa:)) suan esim yio. ben yatiyorum dedim. herseyin kokusu burnuna gelio agzim sulanio resmen limon gormuş gibi. ac oldgum icin:)) en iyisi yatmak dedim geldm yatagina yememek icin;)
(1,541 puan) tarafından
Ay keşke o iştah bende de olsa,neresi güzel canım sagligimdan oluyorum gittikçe eriyorum.
-Reklam-
+1 oy
(5,543 puan) tarafından

ay 47 olsam 47 rekat namaz kilardim:))sukur icin. ne guzel neyine uzuluyosun ki:)

(861 puan) tarafından
Hayatında hiç şişmanlık problemi yaşamamış insanların bazıları zayıf olmayı sevmezler bacım, tıpkı hayatı boyunca şişmanlık problemi yaşamış insanların kilolu olmayı sevmedikleri gibi, mesele o :)
(5,543 puan) tarafından
:)) mantikli bir yaklaşim
(861 puan) tarafından
Açıkçası hayatımın bebeklik hariç hiçbi döneminde zayıf biri olmadım ben, yetşkinlik döneminde indiğim en düşük kilo 67.9du ve tipimin çok hoşuma gittiğini söyleyemicem o kilodayken (kalın kemikli ve kas kütlesi olan biriyim, yanaklarım gitmişti, göz altlarım morarmıştı, kaburga kemiklerim sinirlerimi bozmaya başlamıştı, acayip derecede güçten düşmüştüm, hatta o kadar güçten düşmüştüm ki köyde koyunları kırkarken kollarımdaki güç hayvanı sabit tutmaya yetmiyo diye hayvanı bacaklarımla tutup biraz ağırlığımı veriyodum hayvana, annem boynunu bırakınca ****** ayaklarımı yerden kesip beni kaçırmıştı:D kabus gibi bi andı canımı zor kurtarmıştım) şu anki halim de hoşuma gitmiyo ama değil 48 50, 60 kilo bile olmak istemem mesela ben:)
(5,543 puan) tarafından
bende hep 55 civariydim .87 kilo maksimum rakam ama kendimi okadar hantal gissediyordum ki dogum sonrasi 80 e dustim iki gunde . ama asiri fazla geliodu 80. universte zamani 45 kiloya dusmustim ozaman ayilip bayiliyordum acliktan. kilo alcam korkuma yemiyordum ikinci ogretim olunca. aksam 11 de eve geliodum cunku. ama 48 49 larda en cok kendimi iyi hissettigim görselini sevdigim rakam
(861 puan) tarafından
Kendimi iyi hissetme meselesi bende 78 82 arası falandı ama 89 altındayken de iyi hissediyodum kendimi
(1,541 puan) tarafından
Casperiye ben ekmek yiyemiyorum, tatlı çerez çikolata abur cubur sevmiyorum,sigara içiyorum iştahımı kesiyor, öğlen yemeği yemiyorum.
(5,543 puan) tarafından
sigara icince oyle ouo bende bazen esime derim sirf bgirsklar calissin diye ve isthin kesilsin ynek aklima gelmesin diye sigarayami baslasam acabaa diye:)
(1,541 puan) tarafından
Valla canım yemekten önce çok iştah kesiyor:(
+1 oy
(1,191 puan) tarafından
Hep mi bu kilodaydın kilo mu verdin verdiysen neden verdin. Bir sürü etken var. Ben de doğuma 70'le girdim 40'ım çıktı 44 kiloydum berbattı. Emzirmeyi bırakınca geri kilo aldım şu an 52'yim.
(1,541 puan) tarafından
Hamilelikten önce 54 kiloydum doğumdan sonra eski kiloma döndüm hemen 54 kiloya döndüm hemen,yemek düzenim bozuldu, sigara içiyorum iştahımı kesiyor, öğlen yemeği yemiyorum.
+1 oy
(2,595 puan) tarafından
46ydim kilo almaya çalışıyorum geçen tartıştım 44 e düşmüşüm diyeceklerim bu kadar..
(1,541 puan) tarafından
Ekmek çok yemiyorum sigara içiyorum iştahımı kesiyor
(2,595 puan) tarafından
Aynı ben aidhsjw üstüne bir de emziriyorum tamam
+1 oy
tarafından
38.7 kilo olan ben ne yapayım ki :(
(1,541 puan) tarafından
Ayy diyetisyene git bende gidecem
+1 oy
(5,165 puan) tarafından
Yiyip mi kilo almayanlardansin yoksa yemiyo musun
(1,541 puan) tarafından
Yemek düzenim bozuldu, öğlen yemeği yemiyorum,sigara içiyorum iştahımı kesiyor
+1 oy
(9,254 puan) tarafından
Keşke 10 kilomu sana verebilseydim bende bugün kiloma baktım 60 olmuşum boyum 165
(8,245 puan) tarafından
165-60 çok değil ya normal geldi bana
(9,254 puan) tarafından
Ztn çok değil ama kendimi bildim bileli 46.47.52 kiloydum son bir yılda 60 oldum korkum dahada alsam. Ben zayıf olmayı seviyorum got göbekli olmayı sevmiyorum git yokta hafif göbeğim çıkmış
(8,245 puan) tarafından
165-52 kg az. Ben 158-52 kiloyum tam iyi duruyorum şuan. Seninde normal bundan sonra dikkat edersin.
(9,254 puan) tarafından
İşte sorun orda ztn iştahım hep açık yemiyecem diyorum acikiyorum
(1,541 puan) tarafından
Gokefram keşke canım ya söyle 55 60 olsam sukredicem
+1 oy
(110 puan) tarafından
Kiminin derdi kiminin hayali işte :)) iştahın mi yok ya da yediğin mi yaramıyor 
(1,541 puan) tarafından
Sigara içiyorum iştah kesiyor
+1 oy
(2,443 puan) tarafından
Ben veriyim canım kaç kilo istersen 78 olmuşum 
(1,541 puan) tarafından
Ay keşke verebilsen canım
+1 oy
tarafından
Bende 47 kiloyken üniversiteside Kızılay geldiğinde kan vermek istemiştim adam bana biz sana kan verelim dedi küçücük beni görünce. 9 sene önce. Keşke hep öyle kalsaydım
(1,541 puan) tarafından
Hahaha Güzel demiş ama:)
Canım zayıflık güzel ama 50 kilonun altı çok zayıf oluyor hoş olmuyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berna_ (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel-Asya (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 547 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,183 cevap

36,262 kullanıcı

...