+1 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (905 puan) tarafından
Şuan 29+4um 3 güne kadar bisi yoktu 3 gündür 2 haftadır geriden geliyor dedi dr lar herhangi hersye hazırlıklı olun dediler kalbi fln durabilirmis  çok korktum başına gelen varmi seker hastasıyım 

6 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından
Ne alaka ya başka bı doktora daha git istersen ah erken doğum riskim vardı her gün ultrasona giriyordum neler demedilerki bebeğim sağlıklı çok şükür o cihazlar her zaman net bilgi vermiyor 
-Reklam-
0 oy
(905 puan) tarafından
Post yukarı ciksin 
0 oy
(8,341 puan) tarafından
Başka doktora gidin . Öyle bisi olursa doktor alır bebeğini 
0 oy
(601 puan) tarafından
İki hafta geride ya da ileride olmasını normal kabul ediyorlar benim ölçümlerinde de 10 günlük fark oluyordu ama hiç sorun var demediler gayet sağlıklı doğdu son haftalar zaten aradaki fark kapanıyor. Başka bir doktora gidin cihazlar da doğru ölçemiyor
0 oy
(353 puan) tarafından
Bizim 3 hafta geriden geliyordu hastane hastane gezdim tonla para saydım damarlara kadar herşeye baktılar bir şey bulamadılar bebeğim doğdu iki günlükken yoğun bakıma alındı bir aya yakın orda kaldı sonra öğrendik ki en fazla 200 olması gereken değer 4000 lerde iki hafta sonra 8000 oldu şuan 14000 civarında 1.5 aylıktı genetik test yaptık maalesef kas hastası olduğunu öğrendik ama bu çok çok düşük bir ihtimaldi illa sizin de başınıza gelecek diye bir şey yok beslenmenize dikkat iki saatte bir en az bir bardak su için stres yapmayın 
(905 puan) tarafından
Şuan nasıl peki çocuğunuz
(353 puan) tarafından
Şuan iyi fizik yüzme iyi beslenme yaşamaya devam ediyoruz bir şekilde. 11 aylık Allah bize de bütün yavrulara da şifa versin
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Benimki hemen hemen üç hafta geriden geliyo doktor bi sorun olmaz dedi
(905 puan) tarafından
Bunları duymak çok güzel 32 hafta dan sonra olsaydı sıkıntı olmazdı dedi benimki 29 dha o yuzden kalbi durabikir dedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 193 göst.
18 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezom (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.

410,929 soru

12,365,961 cevap

42,018 kullanıcı

Kategoriler