0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (17,736 puan) tarafından
Cinsiyeti öğrendim kızlar oğlum olacak Allah'ın izniyle Araf ismini düşündük nasl sizce

24 Cevaplar

+3 oy
(4,350 puan) tarafından
Ben begenmedim canim. Olumlu seyler cagristirmiyo bana. Hani arafta kalmak diye bir deyim vardir. İc bunaltici geliyo bana
-Reklam-
+3 oy
(563 puan) tarafından
Araf demek arafta kalmak  ne cennetlık ne cehennemlık Allah'ın rahmetınj bekleyen dıleyen insan demek bu da çok agır bırseydır . Onlara beklemek azaptan daha zor gelırmıs çünkü nereye aıt olduğunu bılmemk azaptan da agırmıa o yüzden koyma bence hem ısım anlamı daha güzel ıaımlee var 
+1 oy
(5,623 puan) tarafından

Allah bağışlasın inşallah canım 

Benim gibi ikinci canavar geliyor desene :D

İsme gelirsek çok güzel arkadaşımın çocuğunun ismi

(17,736 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ evet ikinciyi kız olsun diyorduk ama nasip tabi sağlık olsun

4 begendigimiz isim yazdık kağıtlara oğluma seç dedik o seçti Araf cikti
(5,623 puan) tarafından
Bizde aynı şekilde kız istiyorduk rabim erkek nasip eti sağlıklı olsun hepsi inşallah ❤️
Çok güzel dini bakımında çok güzel Araf süresi de var diz beğendiyseniz kaçırmayın bence
+1 oy
(7,944 puan) tarafından
İlk defa duydum canım güzelmiş sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(17,736 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum o yüzden sorayım dedim aramızda Araf varmı diye
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Eltinin oğlu var kucuckken canavar buyunce melek oldu çok tatlis çocuk 
+1 oy
(587 puan) tarafından
Araf  . Anlamı cennet ve cehennem arasındaki bir ver . Demekmis 
+1 oy
tarafından
Ben beğenmedim ya 
+1 oy
(8 puan) tarafından
Anlamından dolayı benim fikrim beğenmedim
+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Arafin anlamı cennet ile cehennem arasında kalan yer arada kalmak gibi kulağa hoş gelse de anlamı güzel değil sanki başka isim düşünseniz bence tabiki 
+1 oy
(762 puan) tarafından

Sevmiyorum ben böyle isimleri. Araf anlamı da uygun değil arada kalmak gibi birsey

+1 oy
(582 puan) tarafından
Bence çok ağır bir isim. Herkes isminin ağırlığını taşır bana ağır gibi geldi
+1 oy
(895 puan) tarafından

Güzel isimmis canim Allah sağ Salim kucağına almayi nasip etsin inşallah 

Bu arada kac haftalikken ogrendin canim cinsiyeti benin bebegime doktor 12+4 ken kiz dedi 
Bu gün gittim 14+2de %90 erkek dedi tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum kesinlesmesi icib
(17,736 puan) tarafından
19 20 haftayı bekle canım benimde 16. haftada belli olmamisti net 19 haftalarda belli oluyor
+1 oy
(1,167 puan) tarafından
Araf arada kalmak demek değil ? Ya hep arada kaldigi bir hayari olursa iyi dusunelim :) 
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Ismin fonetigi güzel ancak anlam olarak pozitif bir anlamı olmadigi için insan hayatını etkileyebilecegini düşünüyorum o yüzden ben olsam koyarken içime sinmeyebilirdi
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Anlamından dolayı beğenmedim ağır  bir isim 
+1 oy
(4,171 puan) tarafından
Yazmaya gelmiştim ama çoğu kişi yazmış çok ağır bi isim ve anlamı da hoş değil koyulan isimlerin hayatımızı enerjimizi ve ahiretimizi etkilediğini düşünüyorum eğer çok istiyorum derseniz de kimliğe yazdırmasanız bile kulağına başka bir ilk isimle koyabilirsiniz. Yani mesela Ahmet araf diye kulağına ezanla okuyup kimliğe sadece Araf yazdırabilirsiniz
+1 oy
(883 puan) tarafından
Fonetik olarak güzel isim. Ama anlamı nedeniyle ben tercih etmezdim ya. 
+1 oy
(1,268 puan) tarafından
Pek beğenemedim.Amaç farklı isim olmasiysa başka isimler düşünebilirsiniz 
+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Anlamından dolayı çok hos gelmiyor kulağa ne cennet ne cehennem arada kalmak diye biliyorum anlamını. 
+1 oy
(499 puan) tarafından
Daha çok zaman var iyice düşünün:))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 605 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 356 göst.
0 oy
10 cevap 318 göst.

408,338 soru