0 oy
728 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızımın bacağında morluk oluyor sürekli yaklaşık 3 aydır çıkıp çıkıp kayboluyor iki üç defa götürdüm çocuk doktoruna bişey yok deyip gönderiyorlar ama kızım çok iştahsız hep ağrıyor diyor neresi ağrıyor bilmiyorum çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı başka doktora mi gideyim 

image

23 Cevaplar

+1 oy
(1,441 puan) tarafından
Kızım da da var hem böyle .. 

Yani sürekli dışarda düşüyor bir yere çarpıyor ya da vuruyordur

Kötüyü çağırmayın
(1 puan) tarafından
Bacağının arka kısmında aynıları var kesinlikle çarpma düşme değil eminim
(1,247 puan) tarafından
Başka ne olabilir ki şüphelendiğin birşey mi var ?
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Bı emar çektir mutlaka
0 oy
(266 puan) tarafından
Bsy varsa emarda çıkıyor cnm çok geçmiş olsun ihmal etme 
0 oy
(1,683 puan) tarafından
Cocuklar surekli dusup bi yerlerini carpiyorlar. Bence normal 
(1 puan) tarafından
Bacağının arka kısmında aynıları var düşme çarpma olmadığına eminim
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Benim kızıminda hep böyle dışarda oynarken düşüp çarpmadan çok oluyo. Kışın geçiyo tabi dışarıya çıkmadığı icin
(1 puan) tarafından
Bacağının arka kısmında aynıları var düşme çarpma olmadığına eminim
0 oy
(572 puan) tarafından
Bende bile oluyor kız bu evin içinde hızlı yururken çarpıyorum masaya falan ama fark etmiyorum  için rahat etsin çocuk doktoru yerine dahiliyeye götür sen..
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Rabbim korktuğun yere ugratmasin inşallah. Ama çocuklar kosuyo oynuyo çarpıyor düşüyor ondandır bence benimde sürekli bir yerlerim mor ya carparim sürekli bir yerlere ogullarimda öyle bacakları yara morluk içinde 
0 oy
(3,214 puan) tarafından
Başka bir doktora götürün ve vitamin değerlerine baktır 
0 oy
(212 puan) tarafından
morluklar hemen geçiyor mu? yoksa geçmesi uzun mu sürüyor? 
(1 puan) tarafından
10 -15 gün
0 oy
(820 puan) tarafından
Ciddi bir durum olabilir mutlaka en yakin zamanda doktora gitmelisiniz 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Kardesimde baldirinda çok oluyor durduk yere bugün utana sikilada olsa zorla baktırdı baktım yani heryeri morarmisti değerleri düşük çıktı cnm ilaç kullanıyor bağışıklığı düşük
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Demir eksikligi hem istahsizlik hemde vucutta morluklae yapar demirine bakiyorlar mi ?
(1 puan) tarafından
Evet baktık demirin de sıkıntı yok
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Cocuklatin cogunda var bu morluklar 2 bucuk ve 5 bucuk yas ikisindede var
0 oy
(62 puan) tarafından
Aynısı bizde de var benim kızım çok düşüyor sürekli bir yerlere çarpıyor vala hepsi onlardan kalma
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Okula gidiyorsa birileri cikmciklemis olabilir ya da tekme ben küçükken saf çocuk olduğumdan her yerim aynı bu şekildeydi simdide kalıcı oldular carpayim bir yere 3 ay gitmez 
(1 puan) tarafından
İki yaşında daha kızım okula gitmiyor
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Benim kızımda da oğlumdada oluyor düşüyorlar çarpıyorlae sonra geçiyor ağrıyor demesi de büyüme ağrıları olabilir birde vücut susuz kaldığında morarmalar olur böyle ben şu içen biri değilim arada benimde bacakalrim morarir su içmeye başlarım geçer takip et canım olmadı başka bı doktora götür için rahat etsin 
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Kiz cocugu olarak bilmiyorum ama oglum sunnet olacagi zaman onden sormustu hemsire..sebepsiz olusan ve gecen morluklar var mi vucudunda diye. 
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Genelde düşünce bir yere fln değince böyle oluyor kızın vücudu hassas olduğu için hemen morarabiliyordur

0 oy
(2,388 puan) tarafından
Bence başka doktora götür 
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Canım bence bir yer;ere vurmuş benim oglaninda böyle daha fazla hatta çocuğun sırtında bile bundan var bı yerlere vuruyolar geciyo bida vuruyolar tekrar oluyo normal bence 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
31 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
26 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
28 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Elvinimm (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 509 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,503 cevap

36,388 kullanıcı

...