+1 oy
1,050 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Selam bir keresinde ben burada yazmıştım ön koltuk mı arka koltukta mı oturursunuz diye,yine o konuya dokunacağım.demek biz kızımızı her sabah okula götürürüz arabayla,okul uzakta olduğu için .biz yani ben kızım ve eşim.bu sevmez kadın kızın önde oturmasını guya(bana gelince tabi)okula giderken arkada otururum ben kızımla,ama eve dönünce yani kızımı bıraktıktan sonra Yine de arkada oturuyorum .kendi kendime düşündüm de neden ben arkada oturmalıyım ya?sadece ikimiziz arabada.acaba öne geçsem mi sizce ?bana kabalık göstereceğinden endişeleniyorum eğer öyle yaparsa yani arkaya geç diye inat ederse sizce ben ne yapayım?çünkü bir keresinde yapmıştı beni arkaya göndermişti.ben öyle bir insanım ki eğer beni orda istemiyorlarsa ben oraya gitmem.fikirlerinizi almak istiyorum 

38 Cevaplar

+1 oy
(51,334 puan) tarafından
öne otururum oturma derse inerim binmem gonlumu alana kadar ama bu ben ve esime göre 
(177 puan) tarafından
Siz ve eşinize göre ne?anlayamadım…
(51,334 puan) tarafından
bize göre davranısim olur yani ben o an inerim soylenirim oyle bisey yaparsa
senin eşin sinirlyyse bide indin diye tepki gosterir
(177 puan) tarafından
Hayır arkaya geçerim ama konuşmam onla sizce gereksiz mi öne geçmek ?
(51,334 puan) tarafından
esin ve sen varsan neden arkada oturasin
(177 puan) tarafından
Yarın deneyeceğim ama alacağım cevabı biliyorum sadece yine sınıyorum bakayım bu düzelmiş mi yoksa aynı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla burada yani bu sayfada çok değişik türlerde erkek var yani hiç duymadığım şeyleri burada duyuyorum insan şaşırıyor kendi ailemde hiç görmedim ben kadın arkada oturur vs kendi eşimde de görmedim yani önde biri oturmuyorsa arkada oturmak bence ayıp 
(177 puan) tarafından
Sizce ben ne yapsam ?boşuna sinirlenmekte korkuyorum kendimi değersiz hiss etmekten
tarafından
Valla canım ne diyim şimdi ben sana bilemedim
(177 puan) tarafından
Deneyeceğim
(5,986 puan) tarafından
kiz esin ben olsam benimle muhattap olmak istemio heralde arkaya gecti kirk kat yabanci el gbi diye dusunurum karim hakkinda. one oturunca sinirlenmez asil arkaya oturrsa esim sinirlenirdim:)
(177 puan) tarafından
Bizde aksine.hangi konuda guya iyi ki?!babası bile annesini öne oturtur arada
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Arabada büyük varsa ona müsade ederim ya da arkadaşı bir erkek varsa müsade ederim. Sabah kızla biz de arkadayız. Bana göre arabanın önü de arkası da aynı yere gidiyor ya bir de sanırım normalde eşinle anlaşamadığın için batıyor sana bu ben art niyetle bakmıyorum buna
(129,566 puan) tarafından
hocam tm onde arkada ayni yere gidiyoda kadinin arkada oturmasi ne alaka zaten coxuk koltugu zorunlu bu adam bilimcli bi sekilde esini yaninda istemiyo olay arkada oturmakda degil kadin istenmediginin farkimda ve bunun uzuntusunu yasiyo
(13,105 puan) tarafından
İşte diyorum ya normalde iletişim nasıl onu bilmiyorum sevdoş. İkimiz teksek önde giderim  sabah da kızım koltuğunda ben yanında o benim tedirginliğimle ilgili ama kaza vs olur yanında olayım maksat diye. Adamın bunu yaparken tavrı da mühim
(177 puan) tarafından
Nagiş öbür arkadaş doğru söylüyor .ben neden onun istediklerini kendimin istemediği bir şeyi yapayım ki?!bir daha onun arabasına binmem şimdiden kurs bakıyorum onu kendi kullanacağım arabada arkaya yollamak için )
(13,105 puan) tarafından
Al kız ehliyetini ben aldım hoş daha trafiğe çıkmak kısmet olmadı.
(177 puan) tarafından
Ama çok pahalı hem ben Rusya’da yaşıyorum
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Aşkım seni orada istememiş ve sende oraya gitmemişsin zaten. Arabanın anahtarını denize at. 
tarafından
Kesin çözüm
0 oy
(12,536 puan) tarafından
Esinmi bu on koltuga oturmani istemeyen. Hayirdir sen derim
tarafından
Bende inat ederim kendi istediğimi yaparım bir kaç kez kayınpeder on koltuğa oturmasjna müsaade ettim büyük diye ben arkada midem bulanıyor cikaricm neredeyse eşimde oda farkında eşimde sürekli soruyor cami aç işte nasıl oldun Vs. Kayınpeder hiiccc umurunda değil bende kocama kızıyorum işte eşimde ne diyim babama dedi :)))  ben ne yaptım onlarla bir yere gidicm çıkarım kapımı açar otururum oda paşa oasa arkaya oturuyor ondan sonra kimseye yüz vermedim arkaya oturdular yani deme o ki sen müsade edersen kimse sana saygı göstermez düşünmez
(177 puan) tarafından
Yani o kendi kendine söyler ki noldu da Asya hep arkada otururdu şimdi öne geçiyor )
tarafından
Eeee kız sen niye dert ediyorsun Allah aşkına sabah otur aşırı merak ettim kocanın tepkisini bence sen panik Ataksn önceden düşündüğün için dert ediyorsun kendimden biliyorum :)
(12,536 puan) tarafından
Ay kiz yok Allah rahmet eylesinde kayinpederim varkende ben one oturmazdim hic birlikte bi yere gideceksek. Kaynanam oturur arkaya bak beni oturtur. Kayinpederimde bisry demezdi ama brn oturmazdim o varken. Hemen gecer arkaya otururdum. Ama kocamlada tek giderken neden arkaya oturiyim delimiyim ne :D
(177 puan) tarafından
Benimki alışmış,neymiş efendim sevmiyormuşmuş kadının kızın önde oturmasını
0 oy
tarafından
Belliki değişik bi karakter valla çok tavsiyeye bakma kızar zarar fln verir sana böyle bi kafadaki insan. 
tarafından
Ben binmem arabasına asla ama bu sizin aranızda sorun olursa sana da binme diyemem eşini sen daha iyi tanırsın. sinirli eski kafalı bi insan belirdi gözümde
(177 puan) tarafından
Aynen öyle.sinirli eski kafalı,kız önde oturmaz diyor araba kullanmaz.ben de ona demiştim arabana bir daha oturmayacağım oturursam direk şöför koltuğuna otururum seni de yanımda oturtmam.şimdi ben yarın öne geçersem o kendi kendine düşünür ki “çocuk gibi hareket ediyor önde oturmak sevdası”falan
tarafından
Ne düşündüğü önemli değil sana sarmasın da sadece düşünürse hiç oralı bile olma otur.
(177 puan) tarafından
Bana sarmasın derken?korkuttunuz beni
tarafından
Sinirli dedin ya ondan dedim
0 oy
(5,986 puan) tarafından

kiz oyle sacmalik mk olur:))) . ccklar kucukken bende arkada oturuyordum. simdi oglan buyudu ikibucuk yas. kiz da 8 bucuk. ikisi arkada oturuo sehrlerarasi oyle yolculuk yaptik saga sola giderken de one gectim ben yeni yeni birakiyorum ikisini arkada. kapilar kilitli tabi cck emniyet kilitli iki tarafta acilmiyor.

0 oy
tarafından
Neden ikinizde götürüyorsnz ki ??? Ayrıca ben önde otururum kim olursa olsun kişi kocamda bilir arkada midem bulanır kaldı ki kocam arkaya geç diye inat etmeye hakkı yok bence eşinin başka birseyi var ne alaka yanı önde oturmamana müsaade etmiyor 
(177 puan) tarafından
Kızım bensiz gitmek istemez.babası da arabayı kullanıyor o yüzden ,her halde beni yanına yakıştırmıyor,ama geceler keyiflenince yanına yakıştırır
tarafından
Ay pardonda ben arkaya geç dediğin mde aşka dinlemem o kafa yapısı şuan beni bile rahatsız etti sensns başka kim oturuyor boş mu yani
(177 puan) tarafından
Evet önde kimse oturmuyor
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Çocuklar büyüdü arkada tek oturabiliyolar ve ben artık önde oturuyom normlade çocuk Yokken fakan da önce oturdum ne alaka niye arkada oturayım o benim özel şoförum mu kocam yani tabi yanında oturcam
0 oy
(696 puan) tarafından
Bence bıdaha binme arabasına 
(177 puan) tarafından
Yarın beni arkaya yollarsa tabi binmem
(696 puan) tarafından
Ehliyetin varsa bence sen onu arkaya gönder:) :)
(177 puan) tarafından
Ona demişim İnşaAllah ben seni atarım arkaya
0 oy
(129,566 puan) tarafından
yanima oturma deme luksune sahip olamaz yaa o direksiyonu soker kafasina gecirrim ben
(177 puan) tarafından
Bu ilk değil ama hep arkada oturdum bir kez yanında oturdum,ikinci kez beni arkaya yolladı araba oluyor spor arabası,iki kişilik,ön koltuğu arkaya verdi beni gönderdi arkaya surat astım ama ne fayda
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Şahsen öne yanıma oturma dese en yakın dolmuş durağına yürür dolmuşla gelirim eve 
(177 puan) tarafından
Ben arkada oturduğum için onu yapamam maalesef hep arkada oturuyordu da neden birden öne geçmek hayaline düştü diyecek
(17,913 puan) tarafından
Sen neden hep arkada oturmak istedin veya o niye böyle olmasını istesin daha da önemlisi yanına oturmanin ne sakıncası var buraları hiç anlamadım mantıklı bir açıklaması var mı merak ediyorum
0 oy
(762 puan) tarafından

Biz evden çıkarken yarış yapıyoruz on koltuğa oturan araba sürmekten kurtuluyor:D

0 oy
(11,376 puan) tarafından
Yarın dene bize de haber et. Saçmalık arabada kimse yokken arkaya oturmak. Ne alaka hani ayıp bişey mi. Oto koltuğu almadan önce bende arkada oturuyordum çocukla oto koltuğu aldık hep öndeyim. 
(177 puan) tarafından
Yarın post açacağım )
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Pardon da o kim oluyoda beni önde istemiyo? Hele bi lafını etsin bidaha asla o arabaya binmem 
(177 puan) tarafından
Bu yaptığım sizce çocukluk mu?
0 oy
(811 puan) tarafından
Arkaya oturmanı kim söylüyor anlamadım hiç bisey 
0 oy
(12,610 puan) tarafından
ne alaka ya. neden insanın eşi önde oturmasın? bu erkekleri anlamak güç. bir de kadınlara zor derler
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Normalde takilmamasi gerkeen konuda esiniz davrnaisi asiri sacma ve itici boyke olsa bende kirilirdm haklsniz takmakla 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Kocan nerde nasıl yaşıyo ya 
0 oy
(4,096 puan) tarafından

Ben araba boşken arkaya otursam günlerce konuşmaz benimle neden yanıma oturmadın diye :D 

(177 puan) tarafından
Böyleleri karşımıza çıkmadı maalesef
(4,096 puan) tarafından
Davranışı saçma biraz çocuk olsa filan anlarım arkada tek kalmasın diyerek de kadın veya kız önde oturamaz ne ya dışarı da çıkarmasın biblo gibi evde baksın size
(177 puan) tarafından
Bakacağız yarın )

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 127 göst.
0 oy
56 cevap 879 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 393 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.